#WW- 21 (SENGAL) | norsheilasalleh.blogspot.com

#WW- 21 (SENGAL)

Assalamualaikum...

26 comments

May 22, 2013 at 8:29 PM

Itulah realiti..Teena pun mcm tu

May 22, 2013 at 9:40 PM

betol2..pelik tapi benar kann..sebab time main game segar pula mata hehehe

May 22, 2013 at 9:57 PM

tukar2..saya gmbr first tu work time hahaha

May 22, 2013 at 10:27 PM

Hahaha! Sebijik macam adik laki Aina. Aina post kat wall FB dia lepastu terus tergelak sorang2 :p

May 23, 2013 at 1:49 AM

hehe..biase lah tu..bila bab nak study jer ngantok dia semacam..tp bila main game mata terus jadik segar bugar gtu..ehehehe..:p

May 23, 2013 at 9:15 AM

ehe..mmg pun !!

May 23, 2013 at 9:52 AM

Hehe, lawakla. Anyway, Nisa tag akak :)

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-by-nurainothman.html

May 23, 2013 at 10:34 AM

well teena. time study dulu sheila pun macam ni gak. hiewhiew ;p

May 23, 2013 at 10:40 AM

hahahhaha. sheila rasa semua orang pernah jadi macam ni. hiehhiew ;p

May 23, 2013 at 10:42 AM

hahahahha kalau nak tukar, rasanya terkena batang hidup semua orang yang bekerja. hihi (^________^)

May 23, 2013 at 10:43 AM

hihi. siot Aina. kenakan adik ye. hehehe. takpelah sekadar gurauan je ni :)

May 23, 2013 at 10:44 AM

hehe sya, kalau main game tak fokus baik toksah main game kan? hihihi ;p

May 23, 2013 at 10:48 AM

kihkihkih kak izan ;p

May 23, 2013 at 11:00 AM

hahaha terima kasih khairunnisa tag akak. hehehe :)

May 23, 2013 at 11:02 AM

hahahah mcm kes anak anak mak dara.. sebijik mcm ni haha

May 23, 2013 at 11:11 AM

kihkihkih yeker? budak-budak kan.. hehehe :)

May 23, 2013 at 12:40 PM

memang selalu juga trjd mcm ni waktu belajar dulu..hehe..

salam kenal dr Blog Asyik..
http://asyikmaiburogu.blogspot.com/

*follow you..

May 23, 2013 at 12:48 PM

hehe, terima kasih asyik izas! salam perkenalan juaaa :D

May 23, 2013 at 2:28 PM

nasib saya tak macam tu dulu.hahahaha. nampak benor menipunya..hahaha

May 23, 2013 at 2:33 PM

kahkahakha boni tak mengaku weeeeekkk ;p

May 23, 2013 at 4:32 PM

setuju !!! gaming time :) hehehe

May 23, 2013 at 4:34 PM

hahahahhahaahaaa first man yang mengaku! taniah ye. hihi ;p

May 29, 2013 at 3:40 PM

eh eh terasa pulak. macam kita je tu. hihi

May 29, 2013 at 3:53 PM

hahahhaa makan cili ke yanggg? +______+

June 5, 2013 at 12:02 PM

itulah yang selalu terjadi.. ^_^

June 5, 2013 at 2:45 PM

hahahhaha semua pernah rasa.. heee

Post a Comment