Bila Kesayangan Merajuk | norsheilasalleh.blogspot.com

Bila Kesayangan Merajuk

Assalamualaikum...
Sedihnya hati ni, bila kesayangan merajuk kelmarin. Keluar dari tol jalan duta, terus kesayangan takleh jalan. Mujur ada kon prospel, buh kat belakang kereta. Cuak gak kalau kenderaan lain tak perasan kesayangan kami rosak.
sheila shahfiekry
Sepanjang berada kat tepi jalan tu, pihak plus dan kenderaan lain ada juga datang membantu. Tapi, kesayangan lupa nak tambah minyak hitam. Tunggu dekat 40 minit, bestfriend suami sampai. Dah bubuh minyak hitam tapi kesayangan taknak jalan.
sheila shahfiekry
Kami cuba bawa, tak jauh mana. Bila sampai part naik bukit, takleh naik pula. Dugaan sungguh. Bestfriend suami masih follow kami dari belakang. Calling orang lain, minta bawa kereta. Risau gak nak panggil towing, yelah time tu dekat nak berbuka dah. Kena maki sia-sia je. Tak disangka-sangkakan, muncul satu trak towing. Diskusi cas penghantaran, dapatlah rm100 sampai dekat bengkel kereta seberang rumah. Merasa lah aku duduk dalam kesayangan sambil di-towing.
sheila shahfiekry
Berbelah bahagi perasaan ni, lepas berbuka baru perasan. Kesayangan merajuk bersebab. Rupanya dah banyak hari kitorang bincang nak beli kereta lain. Kesayangan merajuk ye tuan nak amik kereta lain. No worries sayanggg, you still with us walaupun ada kereta lain. Kau tetap kami kenang....
p/s : tak sabar nak bagi jantung turbo pada kesayangan. semoga cepat baik yeeeeee >_______<

20 comments

July 26, 2013 at 12:09 PM

pandai la kesayangan shiela tu merajuk...takut dianak tirikan la tu...

July 26, 2013 at 12:59 PM

kata orang kereta akan meragam kalau tahu die nak dijual..betul ke tu..=)

July 26, 2013 at 1:04 PM

huishh, kat mana tu kak, nampak macam kat bukit2 jer, sorang2 ker..kalau alyn jdi mcm ni dah gelabah nangis dah..hehe..btw, kereta tu dah mogok sbb akak nak beli baru..hehe

July 26, 2013 at 2:03 PM

sobsss,,, satu hari nanti,, kesayangan muja mesti jadi cenggini jugk kan,, tak mauuuuuu

July 26, 2013 at 2:07 PM

alahaiiii..mmg la merajuk.tuan nak angkat kekasih baru tue.. :D

July 26, 2013 at 2:10 PM

'kesayangan' pun pandai merajuk kan?! hihi

July 26, 2013 at 2:22 PM

hehehehehhehehe macam berperasan ja kan. tau2 ja orang bincang nak tukar kereta :D so comel :D

July 26, 2013 at 2:38 PM

eh eh ehhhhh......innorack kita sama la...hehehhehehe pakai moderno jugak i pun ada sebijik moderno.....tak sangka...ada gang awek mod mod dlm dunia blog ai ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

July 26, 2013 at 2:39 PM

kesygn mintak tuko kot kak

July 26, 2013 at 2:52 PM

ala..comel nya ksygn dia..merajuk manja lah tu..hehe

July 26, 2013 at 3:04 PM

semoga semuanya dah ok. hehe..siap pujuk2 lagi kesayangan tu ye, insyaAllah kalau ada yang baru tentu yang lama tak dilupakan kan..

July 26, 2013 at 3:30 PM

terberhenti dekat bukit lepas tol duta eh sheila? bukit tu mmg tinggi. oh well glad u and hubby takde apa2 tho!

July 26, 2013 at 3:36 PM

kemain lagi . kesayangan dia merajuk . . teringat cerita herbie . kereta katak tu XD

July 26, 2013 at 4:17 PM

alalalal merajuk ek :)

July 26, 2013 at 4:52 PM

Merajuk dia....kesian nya. Mama nak beli adik baru. hehehe

July 26, 2013 at 5:58 PM

assalamualaikum...lama tak bukak blog..hihi... aduyy sheila.. dugaan sungguh di bulan ramadhan ni kan...sabar je la...

July 26, 2013 at 8:41 PM

boleh merajuk erk??? hehe

July 27, 2013 at 4:25 PM

Siapa kata kenderaan tak ada perasaan. Bab kereta ni akak memang setuju, bila kita cakap nak tukar je..,memang dia meragam. Merajuklah tu..

July 31, 2013 at 8:53 AM

hhhahaa..lin kali jangan cakap depan kete..depa pun ade perasaan..hehe

July 31, 2013 at 2:49 PM

sama la macam my car sheila.. memang menguji bila asik cakap dah kawin nti nak suh adik pakai la..erm, merajuk nak bertukar tuan ke apa tak tahu la..tp umur kete kita pkai pun dah nak sebaya..

Post a Comment