Melayu Boleh | norsheilasalleh.blogspot.com

Melayu Boleh

Assalamualaikum...
Aku seorang wanita berumur 23 tahun dan memegang status sebagai seorang isteri. Sejak kecil aku paling lembik dikalangan adik beradik dan sangat lemah lembut orangnya. hihi. Ekoran daripada itu, aku berazam hendak aktifkan diri dengan aktiviti lasak. Alhamdullilah mempunyai suami yang sama-sama ingin mencuba aktiviti yang tidak pernah sekalipun selama ini kami buat.
sheila shahfiekry
panjat pokok setinggi 22 meter dengan hanya memakai safety harness dan lakukan pelbagai cabaran yang disediakan untuk Big Thrill Challenges. Lepas habis cabaran, terasa nak repeat semula >___<
sheila shahfiekry
turun laut yang terbuka dengan life jacket walaupun tidak pandai berenang. Nampak tak? Melayu Boleh dapat dicapai sekiranya mentaliti kita terbuka dan berani menyahut cabaran. Insyallah.
Contest SEO Melayu Boleh 2013 dianjurkan oleh Beritakaki Online dan juga ditaja oleh  EcaJomStadiAkma Omar,  AkuPenghibur,  CikLalili,  AsyrofStudio,  Boni KacakMenulisMencontengFuh [dot] MyMedia SiberGempak [dot] orgGilerKentangNurMujahidahPelik [dot] My, Blog Fyna, Pondok Kecil.
p/s: ke arah Melayu Boleh versi positif dan berani :)

46 comments

June 14, 2013 at 4:45 PM

agak pendek tapi ok la hehehe maybe tidak kena reject kot entry awak ni

June 14, 2013 at 4:54 PM

Assalamualaikum Sheila..Asyik pun pernah terfkr juga nk buat psl bnde ni..hehe

June 14, 2013 at 5:06 PM

semoga berjaya..disamping nak hadiah tu kita buat benda baik jugak...moga ada hikmah dari Allah swt.

June 14, 2013 at 5:11 PM

entri macam nie pakai ker? saya bt macam pun beritakaki reject

June 14, 2013 at 5:17 PM

melayu boleh !! heheh chaiyok yunk ^^

June 14, 2013 at 5:40 PM

aku xfhm lagi contest SEO ni. huhu

June 14, 2013 at 5:50 PM

Good luck dik..

June 14, 2013 at 6:51 PM

tahniah tahniah kerana menyahut cabaran ini!...semoga berjaya yunk :)

June 14, 2013 at 6:51 PM

jgn lupa hntr link entry ne :)

June 14, 2013 at 7:28 PM

gdluck ye sis
menarik kontes ni
yumida dah klik g+
byk pulak yg mengaitkan bende tut dgn perkataan melayu..haih..

June 15, 2013 at 12:21 PM

bagus2..ini pun dikira dakwah kn??he :)

June 15, 2013 at 1:05 PM

entri ni saya reject ..sila lihat entri contoh yang saya sediakan di blog saya

June 15, 2013 at 3:03 PM

Good Luck Sis!

June 15, 2013 at 7:21 PM

wahhhh .. baru tahuuu

June 15, 2013 at 9:56 PM

owh, contest ni yang diwar2kan ni.. contest SEO. xpandai hana SEO SEO bagai.. hehe

June 16, 2013 at 7:06 PM

Semoga mendapat sambutan dari semua org utk jayakan misi nie... Hapuskan web lucah

July 9, 2013 at 5:37 PM

Goodluck Sheila & Salam Ramadhan juga dari Mieza! ^_^

July 10, 2013 at 7:44 AM

bagus2..melayu boleh..chayok.. :)

July 10, 2013 at 8:31 AM

waa best ni, suami isteri berkongsi minat yang sama.

Salam Ramadhan Sheila
Selamat menjalani ibadah puasa, moga amal ibadah kita diterima dan terbaik disisNya, insyaAllah.

July 10, 2013 at 8:58 AM

good luck ..semuga berjaya yer

July 10, 2013 at 9:20 AM

onie suka aktiviti cenggini,best kottttttt...sheilaaaaa,selamat berpuasa :D

July 10, 2013 at 9:56 AM

hhehehe, good luck shiela.. join contest eh..

selamat berpuasa juga buat Puan Shiela :D

July 10, 2013 at 10:54 AM

Gud luck... tak pernah try xtvt lasak cenggini... teringin nak torai..

July 10, 2013 at 12:09 PM

perghhhh.. nak gak try aktiviti camni.. hu2..

yunk..salam ramadhan yea.. sorry lmbt singgah sini.. jgn maree.. =)

July 10, 2013 at 1:27 PM

melayu boleh yeahhh....

good luck, mana tau ada rezeki menang...

July 10, 2013 at 1:58 PM

Gud luck sheila n slmt berpuasa ye ;)

July 10, 2013 at 2:31 PM

contest ke ni sheila ? guudluckk.. tp kan... mar pn suke aktiviti lasak. sheila bertuah laa dpt psgn leh wt geng. hihi. hopefully nak gak psgn cmtu nt. kehkeh

July 10, 2013 at 2:44 PM

support you, ... yakin boleh & gd luck yer !

July 10, 2013 at 3:03 PM

Assalamualaikum Sheila....Gud Luck ye...

July 11, 2013 at 5:26 AM

Semua boleh jika berkhendak.. :-)

July 11, 2013 at 2:06 PM

bolehhhhhhhhhhhhhh ajeee :P

July 12, 2013 at 4:27 PM

Bro dulu xsama macam bro sekarang.. kesihatan membataskan pergerakan...

tapi... ada ku kisah

July 12, 2013 at 4:31 PM

Melayu Boleh, Tapi Melayu Mudah Lupa.

Jangan gitu sudahleeee! :)

July 15, 2013 at 4:52 PM

wahh ini kretif :) acik suka lain dari yang lain

July 15, 2013 at 8:47 PM

good luck!! ayu mmg tak confident pun nak masuk contest SEO..goodLuck!

July 17, 2013 at 6:57 PM

akak sangat suka aktiviti lasak masa muda dulu .. sejak kawin abang misai dah tak bagi green light utk join semua aktiviti outdoor ni melainkan dengan family . Rindu nak buat semua ni .

July 18, 2013 at 11:43 AM

Bestnye...lama tak join xtvt lasak mcm ni.

July 24, 2013 at 3:17 PM

good luck sheila...dah tekan dah

July 26, 2013 at 10:09 AM

hello fishhhhhhhhhhhhhhhhy

July 30, 2013 at 2:30 AM

Tahniah..berjaya juga tersenarai sebagai peserta....semoga berjaya.....harap-harap boleh menang jika entri ini berada di page 1. Insya Allah ....TQ..tak sangka dah reject pun dpt tersenarai juga..tahniahlah...sama2 kita sokong Melayu Boleh...

July 30, 2013 at 2:31 AM

Ada masa jom singgah di blog saya sensasi2020.com...minta komen di artikel Melayu Boleh...

July 30, 2013 at 3:02 AM

good luck..semoga berjaya ..:)

July 30, 2013 at 3:45 PM

artikel ini reject ke? tak ikut format ke? apapun, semoga terus sukses.

July 31, 2013 at 12:45 PM

Jangan takut menyahut cabaran, Yess melayu boleh !

August 5, 2013 at 2:05 PM

bagus xtakut nak sahut cabaran...itulah lumrah dunia..kalau takot kita mundur..gud luck tuk contest nie

August 13, 2013 at 3:14 AM

Salam Aidilfitri...semoga berjaya berada di page 1........

Post a Comment