Iftar Bersama Blogger | norsheilasalleh.blogspot.com

Iftar Bersama Blogger

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Alhamdullilah, syukur ke hadrat Ilahi. Iftar semalam berjalan dengan lancar walaupun suamiku tidak dapat bersama kami semua. Tak sangka jumpa ramai blogger yang selama ini hanya ku kenali melalui bacaan blog mereka. Depa sangat sporting kecuali aku. Wakakaaa! I is lemauuu :p
Walaupun first time jumpa semua orang, dorang tetap "in" dengan semua orang. Thanks korang, i malas nak snap gambar. Amik korang punya je, hehhee halalkan ye? Jom layan gambar-gambar retis ;p
sheila shahfiekry
beraneka jenis seafood
sheila shahfiekry
tomyam + sup = nyummi nyummi
sheila shahfiekry 
alone without my hubby >_____<
sheila shahfiekry
 table 1
sheila shahfiekry
 table 2
sheila shahfiekry
table 3
sheila shahfiekry
 our organizer
sheila shahfiekry
Mujur jumpa 4 gadis comel ni kat ktm KL Sentral, dari kiri Ayue, Tya, Yana & Aina 
sheila shahfiekry
Posing depan Restoran Tupai-Tupai Shah Alam
sheila shahfiekry
Lepas makan dan bergambar, buat video pulak untuk Oh Media. 
Kalau tak silap, ada 27 blogger yang turun padang memeriahkan iftar pertama kali ini. Antaranya ialah Bro FramestoneYuyu ZulaikhaAina RoseberryNadia JohariInsyirah, Deq NoorShakira, Yana, Ayue, Tya, Farid Laham, Syukri Tahir, Mohd Rasul, Anwar Abdullah, Abang Ensem, Irwan, Sharifah Aishah, Aim Dot Dot, Bro Fami dan Farhana. Tak rugi joined iftar semalam.
p/s : ada juga yang tak dapat mention sini sebab tak ingat siapa, maafkan kita. kredit gambar kepada semua watermark yang tertera. hahahhahaa *_____*

39 comments

July 15, 2013 at 12:02 PM

Memang best sangat...
Baru 27 orang dah havoc kan... =D

July 15, 2013 at 12:10 PM

Salam, seronoknya berbuka ramai2 mcm ni kan.,

July 15, 2013 at 12:17 PM

La........................................

itu je yang bro nk komen.. majuk, sebab x tegur bro

July 15, 2013 at 12:18 PM

pandai kakak eja nama kita..hee..btw ,u r so humble last night..sgan kite.. T__T

July 15, 2013 at 12:36 PM

salam.. nape ye akak xtau psl ni..hukhuk

July 15, 2013 at 12:38 PM

Hye sheila...

selamat berkenalan... jumpa kita smlm kan... ^_^

July 15, 2013 at 12:42 PM

heheheh best3!

July 15, 2013 at 12:51 PM

hadi tak ikut? sian hadi... hukhukhuk.. ida kemana sajaa andi pastii ikut... muahhahaha

July 15, 2013 at 12:52 PM

wahhh.. rajinnye shiela pergi gathering :D

July 15, 2013 at 12:55 PM

Wow meriahnya!

July 15, 2013 at 12:55 PM

yeahhh ! betulll ta rugiiii :)

July 15, 2013 at 1:03 PM

Wow bestnya sheila dpt iftar bsama mereka2 ;)

July 15, 2013 at 1:35 PM

woww.. gambar saya ada.. hehehehe.. anyway 1st time datang sini.. :)

July 15, 2013 at 1:53 PM

Confirm meriah kan.. bestnya dapat jumpa semua bloggers hebat.. ;p

July 15, 2013 at 1:54 PM

hahha..terlbih meriah..huru hara restoran tu

July 15, 2013 at 2:06 PM

nape hadi tak joinnnnnnnnnnnnn kesian babaaaa HAHAHAHA ;)

July 15, 2013 at 3:05 PM

waaa... kalau ada kat KL semalam kompom akan joint jugakk... huhuhu...

July 15, 2013 at 3:06 PM

wah mesti meriah giler lah kan !

July 15, 2013 at 3:32 PM

wah bestnya... teringin nak pergi, tapi.. siapalah saya.. huihui

July 15, 2013 at 4:06 PM

Salam sheila! Bestnya dpt ramai kenalan :)

July 15, 2013 at 4:11 PM

wahhh :) bestnya meriah

July 15, 2013 at 4:56 PM

alaa,,, hubby bagi chance bermesra dengan bloggers lettew,, sukenye dia,,, :D

July 15, 2013 at 5:01 PM

bestnya....hehe

July 15, 2013 at 5:43 PM

wah..seronoknya dpt iftar ramai2 mcm ni..:)

July 15, 2013 at 5:53 PM

wah best! saya jauh.......... huhu

July 15, 2013 at 6:25 PM

terbaik lah.. hehehe. first time organize tapi meriah betul.hehehe

July 15, 2013 at 7:27 PM

wahhh meriah sungguh, tentu best kan

July 15, 2013 at 8:45 PM

waaaa seronoknya ramai2.. jeles!

July 15, 2013 at 10:49 PM

Alhamdulillah, terima kasih kat you all sbb dah byk tolong ena dengan ST.... Alhamdulillah, takut juga event ni tak meriah..

July 16, 2013 at 2:48 AM

testing testing

July 16, 2013 at 6:00 AM

Assalamualaikum, selamat berpuasa :).

Meriahnya, mesti best kan. :)

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah

July 16, 2013 at 6:40 AM

seronoknyer, nampak meriah sangat...

July 16, 2013 at 11:23 AM

best nya ... dpt kenal ngn blogger lain ^^

July 16, 2013 at 12:14 PM

salam ramadhan..datang dari segmen
"Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

July 16, 2013 at 3:06 PM

Assalamualaikum Sheila..bestnye iftar ngan blogger lain...

July 16, 2013 at 5:08 PM

beriftar dgn bloggers..wow bestnya ! dapat jemputan tp tak sampai niat nk ke sana..huhu.

July 17, 2013 at 10:12 AM

Bestnya..dpt berkenalan dgn lbh dekat lg kan

July 17, 2013 at 5:20 PM

wahhh bestnya, rugi tak dpt join...

July 26, 2013 at 10:07 AM

lama tak p tupai2

Post a Comment