Jualan Murah di Kilang Rorine | norsheilasalleh.blogspot.com

Jualan Murah di Kilang Rorine

Assalamualaikum...
Ini berdasarkan pengalaman aku membeli barang kat sini selama 2 tahun berturut-turut di Rorine. Aku memang penggemar beli barang yang termurah dan menjimatkan duit poket suami. hiks. Tahun lepas, aku datang membeli sini time nak dekat raya. Memang sakit jiwa la sebab kaki ni saiz ala-ala dinasour. Memang susah nak dapatkan kasut idaman sebab last minit mesti tinggal saiz kecik je. Arghhhh tensi  :(
Agaknya, aku serik kot nak beli kasut last minute. huhu. Tahun ni, aku dah terbeli awal babe. hahahhaa. Aku suka sangat, suka dapat beli kasut yang aku suka murah dan ada saiz. hahahhaha. Harga terendah rm10 tapi aku beli yang rm15. Apa yang ada dijual di sini? Kasut semestinya, bag tangan dan perkakas dapur. 
Kilang Rorine ni terletak Jinjang, berdekatan dengan tempat kerja suami. Kalau datang nak shopping, jangan lupa bawa satu family tau. hehehe
Alamat : Lot 33-B, Jalan 5/32A,
Melalui Jalan Kepong,
Batu 6 1/2,  52100 Kuala Lumpur.
Masa : 10 pagi - 10 malam

17 comments

July 8, 2013 at 2:19 PM

tak minat sgt shopping rorine coz slalu kasut dia tak tahan =D

July 8, 2013 at 2:25 PM

Blehla pg nanti..murah2 jgk eh..ingat brg2 rorine mhl2

July 8, 2013 at 2:55 PM

Eh, rorine bukan mahal ke? Murah je rupanya ea...

July 8, 2013 at 3:15 PM

wahhh murahnyaaa....
borong sakann lah ek...

July 8, 2013 at 3:35 PM

Uish murahnya?! Memang memborong sakan la ni Sheila ;p....

July 8, 2013 at 3:36 PM

Wah shopping raya ke sheila

July 8, 2013 at 4:29 PM

Assalamualaikum sheila

Murahnyeeee...

July 8, 2013 at 4:34 PM

ok2 tq share info yer dear

July 8, 2013 at 5:42 PM

As salam dik,murahnya.. Smpai bila?

July 8, 2013 at 6:02 PM

haaaaaa? beg tangannnnnnnnnnnnnn?kesukaan kitaaaaaaaaaaa :D

July 9, 2013 at 4:05 PM

asslmkm..best nya sheila..mau rasa nak borong semua yang ada kan.. :)

July 9, 2013 at 7:42 PM

bestnyaa shopping kak!!! dah la murah lak tu, rambang mata dibuatnya...

July 10, 2013 at 10:52 AM

Rasanya rorine ni famus jugak satu masa dulu... tp dh lama x dgr brand ni...

July 10, 2013 at 1:33 PM

alahai .. kalau dkt mahu pg jugak...

July 10, 2013 at 2:32 PM

besnye.. hagak2 nak borong 1 kilang boleh x.. hihi dasar tamakuuunn :P

July 15, 2013 at 2:04 PM

ok..dah rambag mata nengok

July 15, 2013 at 8:53 PM

rambang mata la kalau murah2..

Post a Comment