OhBlogger - Segmen Blogwalking Singgah Sahur | norsheilasalleh.blogspot.com

OhBlogger - Segmen Blogwalking Singgah Sahur

Assalamualaikum...
Alhamdullilah, hari ini sudah 1 Ramadhan 1434H. Semua puasa tak? Ada yang tak sempat bersahur? Alahaii kesiannya, esok jangan lupa set jam kalau susah sangat nak bangun yaaaa. Alhamdullilah aku boleh bangun dan masak untuk suami. hihi. Tapi itulah, tangan ni sentiasa gatal nak buka blog walaupun kejap. Terus ternampak blogger Hasrul Hassan ada update satu segmen sempena bulan ramadhan.
Segmen ini berlangsung sebulan, beliau juga akan memberikan RM20 tunai kepada peserta yang akan dipilih secara rawak. Best kan? Rezeki la siapa dapat duit tunai, boleh beli lauk untuk bersahur ataupun berbuka. Jom sama-sama memeriahkan segmen HH ni :)
p/s : jangan lupa terjah blog beliau dekat link atas ye :)

19 comments

July 10, 2013 at 3:49 PM

Alhamdulillah smlm dpt bgn sahur...hihi
btw gud luck k sheila, duit raya tuuuu ;)

July 10, 2013 at 4:00 PM

skejap pon jadilah blogwalking... semoga ukhuwah blogging sentiasa terjalin sementara perkara wajib tak dilupakan..

July 10, 2013 at 4:06 PM

gudluckk bebeh

July 10, 2013 at 4:55 PM

hehehhe emma pun duk join segmen nie.. tapi tak sempat nak blogwalking lagi

July 10, 2013 at 5:52 PM

selamat bersegmen sis
kat umah line broadband slow sangat..huhu
beznye kalo dpt line tenet laju..nak join segmen mcm ni jugak

July 10, 2013 at 6:16 PM

Jemput JOIN sis sheila...yg klik video tu dah di ubah syaratnya..kpd yg lebih senang n mudah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/07/aku-pengarah-penerbit-video-nijom-klik.html

July 10, 2013 at 7:35 PM

selamat bersegmen sheila :)

July 10, 2013 at 10:57 PM

good luck ye..semoga berjaya

July 10, 2013 at 11:06 PM

selamat berpuasa, moga beroleh kemenangan di dunia dan di akhirat

July 11, 2013 at 2:00 PM

goodluckkkkkkkk bebesssss

July 12, 2013 at 4:11 AM

Singgah sini kejap sebelum bersahur sambil-sambil duk layan anak yang tak nak tidur.

July 12, 2013 at 7:50 AM

Sorry Shiela tak sempat singgah waktu sahur tadi..nway sekarang dah singgah. Selamat berpuasa k..

July 12, 2013 at 3:01 PM

Salam..

waktu sahur sudah lama berlalu..kini baru ada masa untuk 'berjalan-jalan'..anyway, selamat berpuasa.. :)

July 13, 2013 at 5:53 AM

singgah sini
selamat bersahur& salam Ramadhan
dari segmen sama
http://girlishstory.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-singgah-sahur.html

July 13, 2013 at 6:31 AM

Salam Ramadhan...
Singgah sahur kat sini.. =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/07/segmen-singgah-sahur.html

July 13, 2013 at 3:25 PM

assalamualaikum...sy singgah dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-singgah-sahur.html

July 15, 2013 at 4:51 PM

selamat bersegmen :)

July 15, 2013 at 6:35 PM

Gud luck ehh...

July 15, 2013 at 8:51 PM

ada segmen ke kat blog HH? tak perasan pun..huhu

Post a Comment