Rancang Percutian Anda dengan Air Asia | norsheilasalleh.blogspot.com

Rancang Percutian Anda dengan Air Asia

Assalamualaikum...
Ada sesiapa nak rancang percutian bersama tersayang?
..
...












Eh, mana posting? Cuba scroll lagi ;p


....











...
Chakkkk! (",)




















Air Asia
Booking : 08 Julai - 14 Julai 2013
Travel : 10 Februari - 5 Ogos 2014

Cepat babes, Air Asia tengah murah ni. hehehheee. Aku usha Krabi dah tinggal sikit je seat mungkin juga dah takda. hahahahha. Semua pakat bercuti sana kot, Krabi kan best gila... Ramai pakat nak honeymoon katanya, nanti aku sediakan seluruh bajet ke Krabi supaya korang boleh jejak kaki ke sana bersama yang tersayang ye. Insyallah, bajet akan keluar lepas habis review hahahahhahaaaaaaaa ;p

Mohon korang tadah mata nanti, terima kasihhhhhh. Kat bawah pulak seat untuk luar negara. Korang boleh klik untuk tumbesaran ye. Print screen ni cinonet je. Tensi lak kita nak tengok. Redha aku. hihi.
p/s : untuk tahun depan insyallah (",)

17 comments

July 11, 2013 at 5:25 AM

Bestnya rncg cuti... Cuti sy x pnh rncg sbb jadual keje hbby x mnntu...

July 11, 2013 at 7:42 AM

wah shiela nak bercuti mana pulak tuu

July 11, 2013 at 10:47 AM

boleh lah merancang nih. hehehehe..

July 11, 2013 at 1:04 PM

tak ajak !! ngajuk lah cam nie...

July 11, 2013 at 1:59 PM

sheilaaaa nak pegi manaaa nak FM pleaseeee :)

July 11, 2013 at 3:16 PM

Best jugak g krabi tu..tengok blogger ninaz balik dari krabi ari tu. jgn lupa beli FM kat akak yer!

selamat berpuasa yer shiela.

July 11, 2013 at 4:00 PM

tunggu kahwin bru boleh pergilah..:)

July 11, 2013 at 4:19 PM

bestnya... dah lama tak bercuti^^

July 11, 2013 at 6:01 PM

lambat lagi rasanya baru dapat pergi bercuti ke luar negara ni.hehe

July 11, 2013 at 6:04 PM

wow..beznye
yumida tahu depan akan ke bandung

tp lama lg la..bulan mei..tempah tiket awal..nak dptkan harga murah
nak honeymoon mcm sis sheila gak..hehe

July 11, 2013 at 10:13 PM

bila la nak bercuti ni..huhu

July 12, 2013 at 12:15 PM

nak cuti lagi ker??? wahh ni untuk tahun dpn pulak yer...

July 12, 2013 at 1:54 PM

ida dah selamat membeli tuk trip family dan kawan2 opis. hehehhee

July 13, 2013 at 12:43 PM

Nk cuti nti bgtau..akak nk kirim...mihmihmih

July 15, 2013 at 4:53 PM

wahh best nie , thanks info nak booking la

July 15, 2013 at 6:37 PM

Teringin nak g hong kong... huhuhu...

July 15, 2013 at 8:50 PM

mmg kaki melancong lah shiela ni..

Post a Comment