Promosi Entri Khas di Kelab Blogger Belia | norsheilasalleh.blogspot.com

Promosi Entri Khas di Kelab Blogger Belia

Assalamualaikum...
Sebagai blogger, rasanya tak sah kalau tak join kelab atau group yang sedia ada kat facebook. Ada manfaat tersendiri bila kita join kelab. Kita boleh promosikan link entri terkini kita, boleh kenal blogger yang lain dan yang paling pentingnya, Hasrul Hassan selaku admin di Kelab Blogger Belia menawarkan pinned post di laman utama tetapi ada syaratnya : -

* Buat satu entri promosi khas seperti yang aku buat.
* Ping entri tersebut ke kelab @ group selain Kelab Blogger Belia
* Print screen tugasan anda
* Upload gambar yang menunjukkan anda telah ping entri blog anda itu di group lain. Klik klik add photo/video Kelab Blogger Belia untuk muat turun naik tugasan tersebut dalam album Promosi Pinned Post. Pada bahagian description gambar tersebut, anda letak url entri promosikan Kelab Blogger Belia.
Lepas baca entri muja, terus add Kelab Blogger Belia. Tak sampai 4 jam, dah approved. hihi. Thank you so much HH. Ramai gila blogger tersohor dah joined kelab ni. Apa kata, kita tambah kenalan melalui kelab yang sedia ada ni :)
sheila shahfiekry
Korang yang nak join tu, klik Kelab Blogger Belia :)

12 comments

July 23, 2013 at 2:43 PM

boleh jugak join ni...

July 23, 2013 at 2:51 PM

menarik ni sheila !

July 23, 2013 at 3:30 PM

Salam dear..

Tq singgah blog ummi.
Bagus kan dapt join Grup, ummi yg belia ni sah2 tak layak, dah otai dah ummi ni, hehe..

July 23, 2013 at 3:58 PM

Asyik mmg suka join group2 ni semua..:)

July 23, 2013 at 5:36 PM

mama follow sini yer.. hihi

July 23, 2013 at 5:49 PM

wah..bagusnye...nak join..tp x sempat ni..hehe
kekangan masa
gdluck sis sheila

July 23, 2013 at 9:19 PM

okay baru tahu... Banyak sangat dah group ena join.., pening dah.. hehehe apapun, join juga.. :3

July 24, 2013 at 6:55 AM

salam ramadan
good luck

July 24, 2013 at 10:38 AM

akak pun join jugak.. ;p

July 24, 2013 at 5:17 PM

nak join gakkk sheilaa..

July 24, 2013 at 7:54 PM

Assalamualaikum sheila...
Menarik nih..sok akak join

July 26, 2013 at 10:02 AM

umur dah tua belia tapi rupa mcm belia leh join tak

Post a Comment