Baju Baby Sangat Comel | norsheilasalleh.blogspot.com

Baju Baby Sangat Comel

Assalamualaikum...

Comel gila kan? Aku terpengaruh untuk usha-usha Nano Love Baby Store sebab ada senior sekolah beli online kat sini. Senior aku lagi power, walaupun ni anak ketiga dia. Dia punya meriah nak sambut anak cukup mengagumkan. Beli via online je, macam-macam dia order. Sekali parcel sampai rumah, gila puas hati sangat. A-Z semua lengkap dibelinya. Jimat masa weh. Jeles aku tengok ^____^

Tapi lepas aku belek album yang ada, dua gambar ni yang aku suka sangat. Mahal kan walaupun satu set camni? Aku belum beli pape untuk baby, aku tunggu dapat skodeng jantina dulu. Tak sabarnya umi nak tunggu bulan februari. Harap-haraplah baby bagi umi & baba nampak jantina dia. Mudah sikit nak mula shopping nanti. Cannot tahan kot member-member yang saing mengandung dah sakan beli barang.

Nano Love Baby Store
Romper, pants, bib &socks rm49 (size 6M & 9M)
p/s : macam mana agaknya perasaan bila dah tahu jantina baby? 

35 comments

January 23, 2014 at 9:11 AM


Entri yang menarik.

awksweetgitu.blogspot.com :)

January 23, 2014 at 9:13 AM

biru tu lawa la.. tapi kalau alise nampak hijau semua pon lawa.. :)

January 23, 2014 at 9:43 AM

alahaiii.. memang comei sesgt :)

January 23, 2014 at 10:21 AM

aduhai mmg comey2 sgtlah... KA pun teruja sama ni !

January 23, 2014 at 10:30 AM

cer try msuk kt QQbabyshop..best gak msuk web tu..

January 23, 2014 at 11:10 AM

kalau dah tau jantina senang nak standby keperluan.. kalau dia malu2 nak bagi surprise camne? hehehe....

January 23, 2014 at 11:26 AM

baju baby memang comel2 sangat..geram tengok..tapi kebanyakan
lagi mahal dari baju adult..haha

January 23, 2014 at 12:21 PM

akak masa preggy kan Dania dulu...scan banyak kali jawpan sama je lelaki...so beli la baju2 baby kaler biru....teruja nak dapat anak lelaki...sekali keluar perempuan....ah...sarung aje la....

January 23, 2014 at 12:41 PM

comelnya,...bestkan beli online..mudah

January 23, 2014 at 1:02 PM

Assalamualaikum... comel baju baby tu...

January 23, 2014 at 1:52 PM

ala comelnya ^__^

January 23, 2014 at 2:30 PM

assallammualaikum, memang comel pun sheila..tapi kalau warna pink lagi comel...hihihi

January 23, 2014 at 2:34 PM

Assalamualaikum sheila...baju baby memg comel2 kan...geram je tgk

January 23, 2014 at 2:50 PM

nory ade yang set atas sekali tu..tapi belang2...hehehe...memang comell..

January 23, 2014 at 2:58 PM

salam sekarang banyak desing baju bentuk garis dan dot dot nampak comelkan

January 23, 2014 at 3:10 PM

wah.. comelnya baj-bajuu baby tu sheila.. baby girl atau boy? hehe..

January 23, 2014 at 3:19 PM

Wahh comel & cantik.. semoga dilancarkan segalanya ye.. aamiin.. :)

January 23, 2014 at 3:22 PM

salam shila.. tq singgah blog Alycia.. comeynya baju baby ni.. teringin nk ada baby balik nih ;)

January 23, 2014 at 3:22 PM

cantik double comel baju ney..warna ceria2 g2... suka tgk ^_^

January 23, 2014 at 3:30 PM

Biru tu nmpk comel..bju bby pompuan cecntik kn..hehe

January 23, 2014 at 5:04 PM

assalamualaikum sheila....baju baby ni mmg cantik2 skg ni geram jer tengok kalau pergi kat pasaraya di bahagian baju baby tu...:)

January 23, 2014 at 6:44 PM

baju baby kalau tak biru..pink...itulah pilhan kak ana masa anak2 kecil2 dulu sheila...tak yah beli byk2 baby ni cepat membesar..simpan utk next pula..hehe

January 23, 2014 at 11:13 PM

BAKAL DAPAT BABY? TAHNIAH..

January 23, 2014 at 11:50 PM

wahhh tentu excited ni... cantik2 la baju baby pattern sekarang..

January 24, 2014 at 10:55 AM

comel2 je..hehehe..lum tau jantina lg ke sheila? nnt update tau :)

January 24, 2014 at 1:18 PM

comel2 jer baju baby..

January 24, 2014 at 2:53 PM

alahaiii.. comel laaa.. !! ^^

January 24, 2014 at 9:21 PM

comel sangat ni sheila!! mesti tak sabar nak beli keperluan baby kan

January 24, 2014 at 9:30 PM

comelnyeeee.Mesti sheila rambang mata kan tgk baju baby.eheh

January 25, 2014 at 8:58 PM

baju yang belang - belang tu cantik shiela :)

January 27, 2014 at 3:00 PM

wah comel↓3 je semua..mesti rambang mata nak membeli ni

January 27, 2014 at 10:48 PM

Sukanya tengok sheila..

January 28, 2014 at 10:10 PM

Ada baiknya juga kalau beli gender neutral colors like green, whiite and tangerine esp kalau ada planning untuk ada future kids lg. But I understand, bila tau jantina lagi senang untuk focus pembelian kan..

Masa awal mengandung tu I thought I was having a boy sebab sy x suka pakai makeup. When I got to know that my baby was actually a girl, terkedu jap. Tapi after few days bila da get used to the idea, happy sangat. ^^

January 29, 2014 at 9:09 AM

wahhh...comelnya...
*kita beza dalam 3 minggu ja kan, saya jangka 14/6, awak?

February 4, 2014 at 1:52 PM

yang kedua tu omey..hehe..

Post a Comment