Pregnancy Stages | norsheilasalleh.blogspot.com

Pregnancy Stages

Assalamualaikum...

credit to link

Alhamdullilah, alahan dah beransur hilang, perut pula dah maju kedepan. Seluar baju semua banyak tak muat dah. Kaki tak bengkak lagi, dan malam baby sangat aktif bergerak dan menendang! Suka betul ajak umi dia berborak ye (",)

35 comments

January 21, 2014 at 6:36 AM

Baby nak ajak umi play2 la tue..=D

January 21, 2014 at 6:56 AM

Sheila dah ada rasa braxton hicks x. Nina skg ni dah mula rasa small braxton kot. Heee

January 21, 2014 at 7:43 AM

salam kak..dah sampai stage berapa skrg..
tahniah utk baby bakal lahir :)

January 21, 2014 at 8:08 AM

seronoknya preggy.. hihihi...

January 21, 2014 at 8:20 AM

Subhanallah....indahnyer ciptaan NYA..

January 21, 2014 at 11:00 AM

salam sheila..patutlah lamat akak nampak tak update. rupanya dah tukar domain. jaga baby tau..

January 21, 2014 at 11:10 AM

semoga baby dan ummi sihat..

January 21, 2014 at 11:43 AM

amik ilmu serba sedikit..hehe

January 21, 2014 at 12:27 PM

sentiasa jaga kesihatan diri yer sheila...

Regards,
-Strider-

January 21, 2014 at 1:34 PM

take care awk :)

January 21, 2014 at 1:56 PM

jage diri :)..hehe

January 21, 2014 at 3:12 PM

Seronok mendengar pengalaman ibu mengandung... :)
Jaga kesihatan ye.

January 21, 2014 at 3:51 PM

syukur alhamdulillah..seronok dgr perkembangan baby inside dan uminya..take care ye dik!

January 21, 2014 at 3:52 PM

Alhamdulillah better baby aktif.Rindulah plk kenangan msa hamilkan pearlisha ..ehehhe

January 21, 2014 at 4:01 PM

Dah lama tinggalkan era ni namun satu pengalaman yang amat manis utk dikenang..semoga dipermudahkan buat sheila..

January 21, 2014 at 5:25 PM

NiCe sharing ^^

January 21, 2014 at 5:33 PM

Assalamualaikum mok su . . huhu tak lama lagi kita lah pulak perut yang kedepan . .

January 21, 2014 at 6:06 PM

wah..hepinya..excited nak tgk baby sis sheila nanti
moga dipermudahkan kehamilan n urusan kelahiran nnti
Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

January 21, 2014 at 9:05 PM

Nti update la pic sheila yg terkini...mesti comel kan

January 21, 2014 at 9:07 PM

mlawat sini :)

January 21, 2014 at 10:00 PM

baby pertama ke ni..hehe

January 21, 2014 at 10:05 PM

wahhh seronoknya!! akak dah berapa bulan ?? tahniah .. mesti baby comel ^_^

January 21, 2014 at 10:10 PM

alhamdulilah kak.. dah berapa bulan ?? tahniah yer.. tak sabar nak tengok baby comel

January 21, 2014 at 10:24 PM

Ya Alla Shiela,
kalau shiela xtgur eca kat g+, eca xdtg sini..eca xthu shiela pregnant.
im happy for you syg!....alhamdulillah berkat doa & kesabaran shiela akhirnya terbalas dgn si kecik dalam perut tu.moga umi & baby sentiasa sihat2 je..
eca lak excited lebih ne.hehehe

January 21, 2014 at 10:25 PM

Ya Allah Sheila.. selama ni sy asyik la tunggu Sheila update.. huhu.. :(

January 21, 2014 at 11:04 PM

aslmkm... bestnyer. mama to be. harapnya baby dan mama sihat2 yer. bnykkan mendengar dan membaca al quran. elok untuk baby.

January 21, 2014 at 11:38 PM

wahhh ada baby teman..... semoga segalanya dipermudahkan kak :)

January 22, 2014 at 3:21 AM

Assalamualaikum kak.

Balas kunjungan :)

Dah berapa bulan dah ni? Moga Allah permudahkan segala urusan ^^

January 22, 2014 at 8:40 AM

Alahai, rindu ada baby bergerak2 dalam perut. Jaga diri, pemakanan dan perilaku ya sis. Semua akan effect baby. Semoga segala urusan dipermudahkan. In shaaAllah, amin.

January 22, 2014 at 3:53 PM

Indah kan pengalaman mengandung tu... tp kalau suruh Abah Akiff ni rasa mengandung tu mmg tak sanggup tp suke jer usap2 perut wife masa peknen dulu... hehehe...

January 22, 2014 at 6:39 PM

moga baby dan sheila sihat² je ye..Take care..btw thanks share ni..boleh refer kat sini nanti kalau preggy :)

January 25, 2014 at 9:03 PM

Semoga baby dan umi sihat - sihat ye... Shiela take care tau... :)

January 27, 2014 at 10:49 PM

Teruja kyra baca kisah kamu yanggg..

January 29, 2014 at 9:10 AM

wahhh, best ja tgk pic2 kat atas tu, tahu la kita stage yang mana kan, hihi

January 30, 2014 at 11:03 AM

syukur sheila dpt merasa nikmat nie .. yana dpt merasa 2bulan lebih jerk -_- .. take care always ^^

Post a Comment