Shield Bagpack - Tolong Pilihkan? | norsheilasalleh.blogspot.com

Shield Bagpack - Tolong Pilihkan?

Assalamualaikum...

Semenjak kandungan semakin membesar, makin kerap pula mata ni usha pages baby stuff. The most yang aku suka dan usha setiap hari kat fb dengan instagram : Marissa Shoppe. Aku memang suka gila tengok cara dia deal dengan customer. Alhamdullilah, belum pernah dengar bad thing pasal online shop ni.

marissa shoppe

Benda pertama yang aku survey, bag untuk isi barang baby. Kat bawah ni ada 2 jenis backpack yang lain size dan harga berlainan. Yang murah ni nampak macam kecik sikit kan? Yang besar ni macam awesome, boleh letak banyak benda. Tak kisahlah berat ke tidak, itu belakang cerita. Tapi nak tanya kengkawan juga, biasanya korang beli bagpack brand apa ye?

Boleh tak tolong komen korang rasa better beli yang mana satu? 

marissa shoppe

Price not included postage.. 
instagram : http://instagram.com/marissa_shoppe
whatsapp for fast reply : 017-3555 820 
call : 03-5545 4165
alamat : No. 7A, Tingkat 1, Pusat Perdagangan Suri Puteri,
Seksyen 20, Shah Alam (atas Speed Mart)
operasi : 10 am - 06 pm
email : marissa.shoppe11@gmail.com

20 comments

January 17, 2014 at 9:54 AM

alang2, beli yg besar terus. hikhik. kang bapaknya jugak yg galasnya :P

January 17, 2014 at 11:13 AM

macam alkisah punya diaper bagpack. muat laa nak isi baju, seluar, pampers, botol susu. Senang nak galas g shopping complex.

Yang besar tu nampak style kalau digalas, macam boleh bawa g hiking. byk barang boleh isi.harga pun ok.

bagi alkisah, kecik sudah memadai kalau takat keluar outing seharian. Brand alkisah tak pandang sangat, janji sesuai, kukuh dah harga berpatutan.

January 17, 2014 at 12:50 PM

XL putih tu cantik la SS.. tapi takut kotor plak kan.. yang back pack amik merah.. wahhhhh.. kombinasi hebat.. merah putih..

January 17, 2014 at 1:10 PM

Salam jumaat sheila...warna itam tu lawala :)

January 17, 2014 at 1:12 PM

Beli yg besar terus la sheila , kat world of cartoon ada jual gak ;).

January 17, 2014 at 1:32 PM

sorry tak dapat nak nolong, rambang mata nengoknya hehehe. plus saya sendiri tak pernah beli bag untuk baby stuff, so tak tau ler jugak canner nak pilih. psstt miss u :)

January 17, 2014 at 2:18 PM

Saya suka yang warna merah rega RM52 tu!

January 17, 2014 at 3:42 PM

maaf dik sheila..kak ana terlepas pandang dah lama follow anajingga rupanya..sedang menunggu saat2 indah rupanya dik sheila..kak ana doakan semoga segalanya dipermudahkan nanti..amin.kak ana dtg dan follow perkembangan sheila ye..salam jumaat.

January 17, 2014 at 5:21 PM

Sheila.. better ambik yg besar.. nnti byk barang nk letak dlm tue.. dulu akak pernah jugak beli yg kecik pas tue menyesal sbb ruang terhad nak isi barang... last2 akak beli yg beli besar pulak.. baru puas nk isi barang..

January 17, 2014 at 6:45 PM

zam suka warna merah tuu

January 17, 2014 at 8:50 PM

owh yg jenis galas ni..sesuai nak g travel..akak dl gn beg yg jenis kain..pink caler..so sweet hiihh janji banyak poket

January 18, 2014 at 12:05 AM

Assalamualaikum sheila..akak rase better shiela beli yg besar hrga rm80 sbb mcm2 boleh isi brg2 baby...bile de baby nih phm2 jela kan..mcm2 brg keperluan baby kne isi dlm kuantiti yg byk..so the big one is better

January 18, 2014 at 9:14 AM

hee..beli yg bsar tu

January 18, 2014 at 9:43 AM

akak suka yg warna merah menyala tu hehehe

January 18, 2014 at 9:29 PM

wahh... baru 1st time tau pasal benda ni.. suka yg atas tu. hehe

January 20, 2014 at 2:22 PM

selalu gak usha ig marissashoppe ni.. prefer yg kecik je kot sbb sng nk bw..xde la gedabak..lgpun kami laki bini badan tecik, so mcm xsesuai je kalau dukung backpack yg besar.. hahahaha.. dear, try la msuk web atasrakcollection.com.my, kt cni pun best gak..

January 20, 2014 at 3:57 PM

Marissa shoppe ni memg banyk jual baby stuff.Boleh gila tgk.and boleh habis jugak duit hehehe

January 20, 2014 at 4:41 PM

Saya setiap kali bersalin dapat hadiah beg baby... Hehe.. Tp I like the red one!! Yang kecik cukup kottt...

January 22, 2014 at 7:10 PM

alang² membeli beli besar sikit :)

February 4, 2014 at 1:49 PM

pikir mana yang senang dibawa dan tidak memberatkan..hehe..aikk nad pulak bg cadangan..padahl belum jadi mummy lagi..hehe

Post a Comment