Giveaway Birthday Azhafizah | norsheilasalleh.blogspot.com

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum...


Korangggg, aku nak ajak semua yang free sudi-sudikan diri join satu giveaway daripada Puan Azhafizah kita ni. Semua yang join, senang-senang boleh dapat free calendar weh untuk desktop wallpaper! Awesome gila. Aku tertarik hati, lagipun giveaway ni lambat lagi nak due date (>____________<)

Syaratnya :-
* buat entri bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
* letakkan banner giveaway di atas dan backlinkkan ke entri ini
* follow blog http://www.azhafizah.com
* like fanpage https://www.facebook.com/blogazhafizah
* follow instagram http://instagram.com/azhafizahmdnor
* publish dan tinggalkan details penyertaan seperti berikut :-
nama : (untuk ditulis dikalendar)
url blog :  (untuk ditulis dikalendar)
url entri giveaway : 
email : 
(kalau taknak tulis nama, nak buat ayat pun boleh)

Ada hadiah penarik ditawarkan seperti :-
Top Referral 1 : Full design blog
Top Referral 2 :  Header blog
Top Referral 3 : Watermark
Entri kreatif : Vector potrait x 3 pemenang  {soft copy only}
Due date : 07:00am 13 January 2014 - 11:59pm 07 Februari 2014

p/s : saya doakan awak sihat walafiat, sukses dalam hidup dan dikurniakan zuriat penyeri rumahtangga. Selamat hari lahir in advance ye (",) 

21 comments

January 14, 2014 at 12:05 PM

aminn...Terima kasih sheila.Terima kasih jugak sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best then :)

January 14, 2014 at 1:37 PM

assalam,

salam maulidur rasul

January 14, 2014 at 1:39 PM

good luck sheila...

January 14, 2014 at 2:26 PM

all d bez sis sheila
moga ade rezeki nanti
salam maulidur rasul
jom sama2 bersalawat

January 14, 2014 at 2:54 PM

salam maulidur rasul :-)




https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

January 14, 2014 at 3:55 PM

salam maulidur rasul




https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

January 14, 2014 at 4:14 PM

good luck dear ;)

January 14, 2014 at 10:35 PM

all the best akak :]

January 14, 2014 at 10:37 PM

all the best :]

January 15, 2014 at 1:32 PM

Assalamualaikum...good luck sheila...akak join next week jela...mgu nih on9 gune hp je..pyh nak join ga gune hp

January 15, 2014 at 4:18 PM

Gud luck sheila.. =D

January 17, 2014 at 12:53 PM

dari segmen yang sama.. :)

January 18, 2014 at 9:35 PM

gudluck akak ! :) lama xjoin segmen2 ni. hehe

January 24, 2014 at 7:08 PM

assalam..

salam perkenalan..

dr segmen yg sama..

iyqa92.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

gudluck

January 24, 2014 at 7:22 PM

Good luck.. all the best :)

January 27, 2014 at 2:16 AM

Singgah...dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

January 27, 2014 at 5:46 PM

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen

January 28, 2014 at 7:33 AM

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

January 28, 2014 at 10:18 AM

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

January 28, 2014 at 11:17 AM

oshin menyinggah kejap....

good luck !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

February 7, 2014 at 9:40 PM

dri ga yg sama...
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Post a Comment