Shopping Voucher di Zalora | norsheilasalleh.blogspot.com

Shopping Voucher di Zalora

Assalamualaikum...

Last week aku tengok ramai kawan cerita pasal Zalora. Tu tak masuk adik aku sorang yang pergi event Zalora, si Zharif tu. Menang banyak voucher kot, tumpang gembira untuk kau dik. hehe. Aku terus la sign in for the first time, terus dapat voucher rm20. Minggu sebelumnya dapat voucher rm50 daripada Astro. Sebab subscribe bill via online.

Total voucher yang ada sekarang jadi rm70. Terus laju-laju usha semua item lawa yang ada kat Zalora tu. Ni antara yang memikat hatilah. Tergoda betul tengok kemeja labuh ni. haippp

rm 39 Laura Freda Blouse
ada warna coklat, hitam, oren dengan hijau ni (",)

rm 39 Laura Irine Plain Blouse
ada warna turqouise, ungu, kuning, pink, kelabu, biru, merah

rm 45 Tahirah Pants
ada warna kuning, merah, coklat, hijau, kelabu, ungu

rm 49.90 Quinn Plimsolls
ada warna hijau, ungu, merah

rm 49.99 Neria Sandals
ada warna ni aje

p/s : Dah beli, tunggu parcel sampai aku review ya (",)

34 comments

January 24, 2014 at 12:27 AM

alahai..sy pon menunggu gak dari Zalora, Vaucher free... shelia , pilih kasut yg kalerpul tu sempoi la..

January 24, 2014 at 4:38 AM

Banyak nyer shopping! Mesti tak sabar nak dapat kan3. slalu macam tu bila shopping online :)

January 24, 2014 at 7:21 AM

Wah cam best ni..nak shopping zalora juga la he

January 24, 2014 at 7:33 AM

Entri yang menarik.

awksweetgitu.blogspot.com :)

January 24, 2014 at 8:09 AM

dkna tak pernah shopping kat zalora... takut 'terpedaya ngn sale' hahahaaa..

*awal bulan hari tu, member kat opis dah p scan kat klinik sofea..tp dia cakap servis tak memuaskan, ni pandangan anak ke4 dia mengandung...so dkna malas amek risiko ke sana walaupon murah hehehehee

January 24, 2014 at 9:29 AM

cantiknya....love it

January 24, 2014 at 9:55 AM

selalu dengar je..tapi tak pernah terjah.. ok jugak harga dia kan.. cantik2 pulak tu... ok... saya bakal terjebak... oh tidaakkk

January 24, 2014 at 10:08 AM

Salam, untungnya, cantik2 semua..

January 24, 2014 at 10:09 AM

wahhhh...cantik2 ni ha....jgn lupa if dah dapat nanti review ye..

January 24, 2014 at 10:34 AM

nnt buat review ye yang... kita pun dapat voucher rm50 dari astro... tak tahu nak shopping ape... hehe...

January 24, 2014 at 10:48 AM

waahhhh..untunglah dpt voucher.. :)

January 24, 2014 at 11:27 AM

Assalamualaikum sheila..cantik2 kan

January 24, 2014 at 1:04 PM

rezeki tu dapat dari astro..sy selalu byr online takde dapat pon...hhihi

January 24, 2014 at 1:17 PM

Fiza dah tebus, barang dpt semalam.. nnt nk update dlm blog..

January 24, 2014 at 1:20 PM

wah,,beznye shopping sakan,,^^

January 24, 2014 at 2:48 PM

wahhhh... cantek2 laa brg kat zalora ni ! kakak zara salah sorg buyer setia zalora.. hikhik.

January 24, 2014 at 2:59 PM

best nya dapat shopping di zalora.. semuanya cantik-cantik pula tu..

January 24, 2014 at 3:06 PM

banyak warna kasut tu, memang pilihan orang perempuan.

January 24, 2014 at 3:22 PM

tahirah pants tu nampak cantik~!

jeles..tak penah dapat voucher pun dari zalora..haishhh..

January 24, 2014 at 3:24 PM

better beli baju yang, kalau kasut, takut tersalah pilh size...hihihi

January 24, 2014 at 3:38 PM

best la dpt voucher. tapi xpnh berani pon nk beli kasut. takut salah size

January 24, 2014 at 3:41 PM

wah ! sempat lagi berzalora yer ? hehe

January 24, 2014 at 3:45 PM

walla seronok shopping yerkk.. semua chantik2 !

January 24, 2014 at 3:56 PM

lawa design2 kat zalora tp fyna x pernah beli kat situ lg.

January 24, 2014 at 4:28 PM

acik pun selalu beli di sini... cantik design mereka

January 24, 2014 at 6:07 PM

Huwaaa..rezeki baby dpt voucher..hehe ;)

January 24, 2014 at 9:18 PM

Wahhh senang jugak dpt voucher dr zalora..Myb kene try la shopping kt zalora.Brg2 dia mmg menarik

January 24, 2014 at 9:20 PM

ya ampun cantik bangat semua pilihan shiela ni, terliur akak taw hehe

January 24, 2014 at 9:36 PM

Assalamualaikum shiela... mmg rambang mata kalau singgah di zalora tuu

January 24, 2014 at 9:47 PM

rabun mata ni..hehe

January 25, 2014 at 8:57 PM

hihihi... cantikkklaa kasut tu shiela :)

January 27, 2014 at 3:00 PM

cantik pulak baju polka dot tu..nak terjah zalora lah camni

February 4, 2016 at 3:55 PM

Saya jumpa kedai baju laki yang murah dekat www.ellemaristore.com
Dah beli satu kemeja, style gila.

"Sharing Is Caring."

February 4, 2016 at 3:57 PM

Saya jumpa kedai baju laki yang murah dekat www.ellemaristore.com
Dah beli satu kemeja, style gila.

"Sharing Is Caring."

Post a Comment