Tommee Tippie Giveaway | norsheilasalleh.blogspot.com

Tommee Tippie Giveaway

Assalamualaikum...

Semua mummy-to-be, please baca entri ni. Nak bagitahu kat instagram BabiesMall ada buat giveaway tommee tippie di instagram! Bukan dekat blog mahupun facebook ya. Rugi gila kalau tak join! Aku dah selamat joined semalam. Baru start semalam ni. hahhaa (^________^)


" Oleh kerana ada yang request buat tommee tippie punya giveaway, here is our giveaway. 1st giveaway hadiah dapat kat sorang. Second ada 2 pemenang so 3rd akan ada 3 pemenang lah kan

Syarat2 senang saje. Just repost this picture in your instagram and quote " I want (colour of the bottle of ur choice) @babiesmall! Pastu hastag #babiesmallgiveaway. Simple je kan. And remember, posting more than 1 entry will make your entry invalid :)

Tarikh akhir penyertaan : 31hb Jan 2014. Cepat!!! #babiesmallgiveaway "

p/s : Dah berkobar-kobar nak join juga? Jum follow instagram : Babies Small

16 comments

January 18, 2014 at 3:32 PM

nina pun join! hehe. harap2 ada rezeki baby :)

January 18, 2014 at 4:07 PM

wah.. selamat bersegmen ye, semoga berjaya

January 18, 2014 at 4:49 PM

Goodluck dear... IG sheila apa ye..add kak ana @ anajingga nnt akk follow back sheila..

January 18, 2014 at 9:26 PM

Assalamualaikum akak.. lama juga singgah sini sejak keje. nina alhamdulillah sihat. harap akak dgn baby pun sihat. hehe. gudluck :)

January 18, 2014 at 10:41 PM

Assalam Sheila, semoga berjaya dlm GA ini dan sabar menanti kelahiran cahaya mata.

January 18, 2014 at 11:27 PM

Assalamualaikum . . geramnya nengok . . :D

January 19, 2014 at 12:17 AM

Saya follow sini...

January 19, 2014 at 2:34 AM

Sheila join ke? Good luck dear. Boleh guna utk baby nanti

January 19, 2014 at 9:42 AM

selamat bersegmen :) selamat pagi

January 19, 2014 at 10:19 AM

WAH BEZNYE..YUMIDA INSTA
ALL D BEZ SIS SHEILA

January 19, 2014 at 10:19 AM

*xde insta

January 19, 2014 at 4:25 PM

salam perkenalan :-)

dh lama saya xjoin contest...

January 20, 2014 at 3:53 PM

Hai sheila.Saya mcm nak join je hehehe

January 20, 2014 at 5:00 PM

wah.. best tu sheila.. moga menang yea.. rezeki utnuk anak tu.. hee

January 20, 2014 at 5:17 PM

Good luck and all the best sheila...hehe

Regards,
-Strider-

January 22, 2014 at 7:07 PM

Good Luck Sheila..kalau dapat tu untung sangat..botol cantik dan berquality selaras dengan brand :)

Post a Comment