♥ BERAMAL BERSAMA BLOGGER ♥ | norsheilasalleh.blogspot.com

♥ BERAMAL BERSAMA BLOGGER ♥

Assalamualaikum...
Rata-rata blogger yang joined dalam event ahad lalu, menunggu gambar-gambar daripada photographer Husin. Aku pun tak banyak snap picture, so aku amik gambar ini daripada fb Puan Nadia untuk tatapan umum.
Semoga anak-anak di rumah Amal Kasih Bestari membesar dengan sihat dan berjaya di dunia & akhirat. Insyallah ♥

26 comments

February 26, 2013 at 1:51 PM

seronok dapat beramas mesra dengan semua sukarelawan & blogger yg hadir...tak terucap dgn kata2, terima kasih kerana sudi join event anjuran kami ni...hehehe...

kite jmpa lagi ek nnti...=)

p/s : shiela ni comeyy gilerr arr..ayu gituu..

February 26, 2013 at 2:07 PM

my pleasure dear nory. hee. ecehhh ayu menda sheila ni. hahahaha kalau suami baca ni, kena bahan je nanti. hahahaha. pasni dah boleh plan next event. 3 bulan sekali event pun ok dah. buat camping ke nory. heheheeheh

February 26, 2013 at 2:16 PM

Ada tengok kat boni kacak blog...
memang dahsyat warna baju...hehehhe

February 26, 2013 at 4:28 PM

hehehe, gerun ek? heheheheee

February 26, 2013 at 9:04 PM

seronoknyaa sheila.. cantik wrna baju korangg. osem bile gmbr ramai2 !
detected : sheila duk tengah kaaannn hehe :D

February 26, 2013 at 9:37 PM

wah bestla dpt join..mesti ank2 amal bestari gembira

February 26, 2013 at 11:36 PM

sheilaaaaa, terkialn sangattt tak sempat borak lama2 kannn. sorry sheila nadia kalut gileee. nanti kita set date dating2 lagi ok :))

February 27, 2013 at 12:58 AM

nanti kalau buat entry, jalan lupa roger nadia eh. :)

February 27, 2013 at 12:17 PM

alhamdullilah seronok sangat mar. terhibur dengan keletah anak2 kat sana. hehe. aah, mar nampak sheila eh ! hehehehe ♥

February 27, 2013 at 12:18 PM

alhamdullilah, memang berharap sangat anak2 sana happy ♥

February 27, 2013 at 12:20 PM

its okey nadia, lagipun kita dtg sana bukan nak lepak2 kan. heheeh yang pening kerja beres, matlamat tercapai. hee harus set time untuk kita2 g dating bersama. hehehehe

February 27, 2013 at 12:20 PM

yes mem! wajib roger, hehehe ♥

February 27, 2013 at 12:32 PM

sheilaaaaaaaaaaaaaaaa.... teaser pun ok pe..... betul cakap nory, sheila ayu gituuu... ida kelibut! hahahahhahaa

February 27, 2013 at 12:39 PM

eidaaaaaaaaaa, hahaha manada ayu. geli ketiak sheila dengor. hahahahahah eida, standard lah nak buat kerja ke hulu ke hilir. hehehe ♥

February 27, 2013 at 1:10 PM

seronok dpt jumpa geng2 blogger semalam.. sheila & husband sgt ramah! seronok dpt bual2 tau.. next time ada event boleh la jumpa lagi kan..

February 27, 2013 at 1:25 PM

kitorng memang zana, terlebih ramah dah tu. hahahaha. kita pun seronok jumpa dan berbual dgn kawan semua. insyallah next time boleh jumpa lahi, hehehe ♥

February 27, 2013 at 5:12 PM

amalan beramal adalah amat mulia...hehehe

- Admins Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

February 27, 2013 at 5:50 PM

alhamdullilah. hajat tercapai ♥

February 28, 2013 at 2:53 AM

singgah dari blog mila...
hehe nk cr blog2 kwn mse event umh ank yatim.

salam kenal :)

February 28, 2013 at 7:54 AM

alhamdullilah, jmpa pun. hehe. salam perkenalan. nanti sheila BW sana ye. thanks singgah sini dear ♥

February 28, 2013 at 8:52 AM

hehehehe...3 bulan skali eh sheila..?hehehe..bab camping tu best...

February 28, 2013 at 11:00 AM

aah, best tak cadangan sheila? hihi. harus advance bab event ni. heee ♥

March 1, 2013 at 11:17 AM

wah.. event ape ni.. macam best je.. hehe.

March 1, 2013 at 11:31 AM

hee program blogger beramal bersama anak yatim minggu lepas :)

June 6, 2013 at 2:45 PM

macam mana nk join volunteer work dengan blogger ek? teringin nk kenal2 dengan semua blogger sambil kerja amal.. by the way, isma mmg volunteer MERCY Malaysia.. so, mmg suka volunteer work.. lagi2 melibatkan budak2..

tq sheila..

June 6, 2013 at 4:12 PM

yeker? kalau ada apa2 event sheila update dekat blog.. nanti isma rajin2 usha sini la. sheila pun kadang2 je joined event blogger ni. busy sikit skrg.. hehehe ur most welcome isma :)

Post a Comment