PURE MARRINE COLLAGEN GRED AAA | norsheilasalleh.blogspot.com

PURE MARRINE COLLAGEN GRED AAA


Assalamualaikum...
Lately ni aku memang tergerak hati nak cuba ni. Akak ipar yang suggest ni, ibu dia dah cuba. Nampak hasilnya. Alhamdullilah, tak salah kita menjaga kesihatan kan? Nak nampak menawan untuk suami, ganjarannya pahala.

Aku pun survey sana sini dekat internet. Adalah 3 kawan tu aku bertanya. Dah berkenan salah satu, murah tu. Boleh lah korang cuba contact +Bellaisy Qeef  atau usha blog beliau for more information. I is belum beli, tapi tiba-tiba dapat parcel kat ofis. Rumpai laut kering!

Gila wehh, aku amik parcel tapi hati tertanya-tanya. Bila masa aku bayar untuk ni. Dah la, nama lelaki sebagai penghantarnya. haha. Ngam pulak time tu ada officer orang Sabah kat ofis aku. Kitorang berborak dan bertukar cerita pasal rumpai laut ni.

Katanya, kat Semporna Sabah (kampung dia) tu diorang pergi kutip rumpai laut ni, pastu basuh bersih-bersih dan buat ulam. Wahwahh aku teruja wehh. Mula lah otak aku buat plan nak pergi Sabah. Officemate aku bakal nikah dengan orang Sabah. Eh? Boleh kut pergi ikut dia honeymoon sana. hahahahaha ngadalah nak follow lak. Sibuk je aku kan...
Rupanya, officemate yang bakal kawin dengan orang Sabah tu yang punya parcel. Sejak reseptionist kitorang tak bagi parcel atas nama dia, terus dia guna nama aku. haha. Nasib baik sebelum balik kerja tu, aku tunjuk parcel ni. Kalau tak, buta-buta je aku bawak balik 1kg rumpai laut gred AAA warna ungu tu. haha. Kak Ija terus kasi gua dalam 100gram. Eh?
Apapepun, terima kasih kak Ija. Aku dah buat malam tadi. Belum rasa pun, sebab akak ipar dah kasi satu tupperware besar yang dah siap punya. Rumpai laut gred A. Not bad rasanya. So jelly! Hee. Nanti aku tunjuk lagi gambar yang aku dah snap masa proses rumpai laut ni untuk dapatkan collagennya ok. 
Pagi-pagi isi perut dengan collagen sebelum pergi kerja, winkwink ^^
DICORET OLEH : 

22 comments

February 25, 2013 at 8:45 AM

salam adik , rasa macam nak beli je tapi tak tahu sejauh mana keberkesanannya .

February 25, 2013 at 9:37 AM

tu la, mmg nak try pun, tp xbeli2 jugak lg....nnt wat testimoni diri sendiri ye, pastu sila lah war2 kan pada kitorg ni ye sheila! selamat mecantikkan diri =)

February 25, 2013 at 10:18 AM

jaga kecantikan ye..i nak cuba tapi taktahu betul ke tak dan bahaya ke tak..heuehue

February 25, 2013 at 11:03 AM

Ida pun pengguna tegarrrrrr................

Hai sheila, ida ni, urusetia program amal kita smlm... datang jenguk belog sheila ;)

February 25, 2013 at 12:21 PM

hihihi igtkan secret admire mana yg bg eh... Anyway tq tolong promote collagen nie ya :D

February 25, 2013 at 1:02 PM

heee fida, nanti agak2 sheila dah nampak kesannya. sheila gtau fida ok. now sheila guna 2 jenis collagen tu. selang sehari la makan. hehehe

February 25, 2013 at 1:19 PM

samalah. ini pun ihsan kawan2 vagi sikit. hee kalau dah ok sheila rekomen kat kawan blogger semua, hehehee ♥

February 25, 2013 at 1:22 PM

sheila pun tak thu kak, tapi cuba juga ♥

February 25, 2013 at 1:23 PM

yeker? patutlah eida comel. ehhehe thanks dear sudi singgah sini. hehehehehe semalam best ♥

February 25, 2013 at 1:25 PM

hahaha tak terfikir pun. cuma takut org salah hantar je. dah le spelling nama sheila salah. haaha your most welcome kak lynn ♥

February 25, 2013 at 3:53 PM

he he gerenti tambah ayu jelitalah nnti

February 25, 2013 at 4:50 PM

salam.. makin pemes collagen ni..tp sy xleh pakai or even makan.. alergic..

February 25, 2013 at 5:03 PM

sheila, nnt jgn lupe cerita rasa, dan kesannya ye.. hehe kalo bes nak cuba lah.. tp takut plak, sbb xpenah cuba..

February 25, 2013 at 6:32 PM

Pernah buat dan nak rasa..tak ler telan..hehehehhe
Kena makan dan minum dengan air oren baru OK...hahahha

February 26, 2013 at 11:28 AM

haha malu lak kita KA cakap gitu. tak pasti lagi apa yang cantiknya. hehe ♥

February 26, 2013 at 11:29 AM

aah, famous kan. saja cuba2 tina. belum beli sndri lagi. tapi sheila cam gatal2 kat muka ni. rasanya alergik la. mmg sheila alergik dgn seafood pun selama ni ♥

February 26, 2013 at 11:30 AM

singgahlah blog saya ok :]

Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

February 26, 2013 at 11:30 AM

insyallah mar sayang, nanti lepas seminggu dua sheila gtau ya. tertunggu gak apa kesannya, hee ♥

February 26, 2013 at 11:32 AM

yang purple ni payau sket kan. sheila telan giu je. tapi terasa gila nak muntah tu. hahahaha harus minum dgn sunquick ke kan, baru nyaman tekak =)

February 26, 2013 at 11:32 AM

thanks dear, nanti sheila singgah kemudian ya ♥

March 1, 2013 at 11:20 AM

tunjuk la gambar.. caranya.. pernah buat dulu.. xhabis lagi.. hehe.. nak tau cara shiela pulop. kot lagi menarik. hehe..

March 1, 2013 at 11:30 AM

gambar? dah buat tak ingat nak snap. hee lagipun akak ipar sheila yang buatkan. kahkahakahh sheila tukang minum jee maria ;p

Post a Comment