KONDO IDAMAN | norsheilasalleh.blogspot.com

KONDO IDAMAN

Assalamualaikum...
Ni condo terbaru di Damansara Damai. Kat bahagian bawah kondo ni ada Econsave. Memang berbaloi nak tinggal situ. Nampak cute sangat kondo ni. Warnanya smooth.

Price belum tahu lagi, di masa hadapan aku update ya. Insyallah. Entah mampu atau tidak menyewa atau beli situ. Ingat makan kicap dengan air garam je karang, hehe.

Ada tak korang tahu, mana-mana kondo area Kepong ,Jinjang, Selayang yang price dia cantik dan murah? Nak survey, kut-kut dapat tawaran boleh pindah.

DICORET OLEH :

8 comments

February 23, 2013 at 10:08 AM

BK cnfrm la xtau..BK xpndai bab2 gni

February 23, 2013 at 3:45 PM

waahh besnye makan kicap ngn air garam.. heee xde lah mar doakan sheila dpt beli kondo idaman baru ye.. besnyee, cop nk bjiran :P

February 23, 2013 at 9:48 PM

hehehe takpelah. hee sheila pun taktau tapi cuba gak hihi

February 23, 2013 at 9:50 PM

hahaha mar! keding lah suami sheila kalau beli condo ni. hihi tak makan bijiran

February 24, 2013 at 2:31 AM

Setiap kejayaan bermula dari impian..
Insyallah pasti dpt....!!!!!

February 25, 2013 at 1:31 PM

amin. insyallah abg hanif. sikit2 kumpul duit heee :D

March 1, 2013 at 11:25 AM

owh. xtau area sana tapi saye doakan ade lah jumpa yang sesuai utk shiela... hehe. InshaaAllah jupe tu. =)

March 1, 2013 at 11:44 AM

amin. terima kasih maria. hee.

Post a Comment