BR1M 2.0 , SYUKUR YA ALLAH ! | norsheilasalleh.blogspot.com

BR1M 2.0 , SYUKUR YA ALLAH !

Assalamualaikum...

Hampir 3 bulan berlalu, aku isi borang melalui online website. Syukur alhamdullilah, lepas habis raya cina ni dapat berita gembira. Padahal 2 hari lalu, sibuk mencari borang rayuan. Akhirnya berita gembira sampai malam tadi masa tengah sibuk memasak.

Hati risau, sebab sejak kawin ni kan dah duduk rumah baru. Tak berani nak bubuh alamat surat menyurat kat sini sebab posmen akan kumpul semua surat dan letak di peti surat rumah jiran. Pelik gak, even kita letak peti surat kat rumah kita tetap surat masuk peti surat jiran tu. Satu lorong perumahan kitorang camtu. Sebab perumahan ni kampung tau.

Kadang tu ternampak budak-budak panjat kerusi usha surat. Haiyaaa dibuat mainnya surat orang tak ke aniaya jadinya? Nasib baik abang ipar rajin g usha surat untuk aku sekali. Selama ni aku alamatkan kat rumah mak. Mak sentiasa kat rumah. Kadang tu aku pakai alamat office. Senang, tapi reseptionist ni tak sebulu dengan kami semua. Agak payah nak amik barang kita. Usha sendiri baru perasan ada parcel unuk kita. hihi.

Apa apa pun, aku bersyukur dapat rezeki ni. Terima kasih Ya Allah, kerana memberi rezeki yang tidak disangkakan ini. Selasa minggu depan half day la nampaknya. hehehe. Mari menabung untuk masa depan ♥


DICORET OLEH :

18 comments

February 16, 2013 at 8:43 AM

RM 500 walaupun nilai nya sekarang tidak lah tinggi tapi banyak dapat membantu.

February 16, 2013 at 9:38 AM

tahniahhhhh ya... mia pun dapat juga

February 16, 2013 at 1:05 PM

tahniah.. jom singgah sini http://anakincikmokthar.blogspot.com/2013/02/shawl-halfmoon-sakura-long-dress-tribal.html

February 16, 2013 at 8:55 PM

Alhamdulillah... mcm saya x layak nk apply. huhu.. jeles je tgk adik dpt tp beli hp hehe...

February 17, 2013 at 4:28 PM

wa.. alhamdulillah.. yela, ikotkan.. sape nak bagi saje2 rm500 kat kite kan... hehe.

February 17, 2013 at 9:49 PM

syukur dapat duit ni kan , saya pun dapat boleh la simpan dlm bank anak2 ..

February 17, 2013 at 9:57 PM

alhamdullilah syukur kak Akmar, memang takda siapa nak bagi camni. rezeki daripada Allah kak. harus dimanfaatkan sebaiknya ♥

February 17, 2013 at 9:58 PM

alhamdullilah syukur, terima kasih kak mia. taniah juga kak mia ye ♥

February 18, 2013 at 9:35 AM

Wah bestnya.....bley lah shopping kan ;)

February 18, 2013 at 10:13 AM

terima kasih farhanah. nanti saya singgah blog awak ye :)

February 18, 2013 at 10:32 AM

syukur alhamdullilah hani. hee. tak layak? lagi bersyukur, rezeki dah besar dan stabil kan :)

February 18, 2013 at 10:32 AM

alhamdullilah kak maria. hee memang takda siapa nak bagi free gini. syukur, Allah beri rezeki buat kita :)

February 18, 2013 at 10:33 AM

syukur alhamdullilah kak bee, betul tu. harus menyimpan untuk masa depan. hehe :)

February 18, 2013 at 10:33 AM

alhamdullilah. hee tak shopping kut. banyak benda nak kena fikirkan. hehehhee :)

February 18, 2013 at 2:36 PM

rezeki akak kan.. Alhamdulillah.. abah sarah pun dapat, boleh ringankan beban kewangan sikit

February 18, 2013 at 2:52 PM

alhamdullilah sara. syukur sangat dapat rezeki ni. semoga kita manfaatkannya :)

February 19, 2013 at 9:06 PM

alhamdulillah rezeki..500 pn bole buat mcm2..;)

February 19, 2013 at 10:47 PM

alhamdullilah, rezeki hihi. awak da apply ke?

Post a Comment