INSTAWEATHERPRO BEST ! | norsheilasalleh.blogspot.com

INSTAWEATHERPRO BEST !

Assalamualaikum...
Android mahupun Iphone, berlambak application menarik yang disediakan di Application Store. Aku paling gemar instaweatherpro. I pakai untuk android le. hihi. Kat instagram tu, penuh gambar pattern gini je daripada instaweatherpro rakan-rakan. Seronok mengelike tau. hihi :)



DICORET OLEH : 

16 comments

February 18, 2013 at 10:09 PM

yuyu ada.. tp x kerap sgt guna..

February 19, 2013 at 12:18 PM

best kan yuyu? menarik aplikasi ni. hihi ♥

February 19, 2013 at 3:12 PM

oohh ini ke namanye.. slalu nmpk org post gmbr ni hehe tp xtau ape kebende :D

February 19, 2013 at 3:23 PM

aah, pasni bolehlah download ye mar. menarik ni. ada lagi satu, InstaPlace . untuk update gambar dengan nama tempat. hehehe :)

February 19, 2013 at 4:25 PM

owh...akak pun rajin jugak berjimba jimba dgn app ni.

February 19, 2013 at 5:50 PM

hehehe yess, ada geng! sepp sikit. kak nea ada instagram ye? follow sheila : Puan_shilot

February 20, 2013 at 4:30 AM

ppw..baru tahu apa benda nie..hik3

February 20, 2013 at 9:10 AM

masih tgk2 lg .. belum terbuka hati nk install .. heheh tapi nmpk stail ler ^^

February 20, 2013 at 11:18 AM

sya pakai nset murah je so takde bnda ni hihi

February 20, 2013 at 11:33 AM

hihi.. za hp cap ayam je.. nan hado semua ni.. :) mana tau ada rezeki nanti, ada org nk bg hadiah.. sgt ~~

February 20, 2013 at 12:18 PM

assalam, selamat tengahari..

February 20, 2013 at 1:19 PM

hehehe ok, pastu boleh install sara! hehe

February 20, 2013 at 1:20 PM

hehe try la yana. yana kan suka jejalan dgn suami. leh update! hehehe bagi sheila ini best lah :)

February 20, 2013 at 1:21 PM

alaa sian awak. nanti dah beli phone baru ke, jangan lupa install eh. hehehehe :)

February 20, 2013 at 1:21 PM

hahaha, za tunggu anniversary ke. insyallah dapat la tu. hehe.

February 20, 2013 at 1:22 PM

waalaikumusalam bunda, selamat tengahari juga :)

Post a Comment