HEADER GUNA NAMA DOMAIN, CANTIK KE ??? | norsheilasalleh.blogspot.com

HEADER GUNA NAMA DOMAIN, CANTIK KE ???

Assalamualaikum...
Domain pun macam ok dah ni. Tarak buat hal atau memeningkan kepala lagi. hehe. Syukur alhamdullilah. Lepas sebulan daftar dekat AsiaHost baru boleh guna domain percuma setahun tu. hihi. Kalau ada sesiapa nak lagi, klik LINK ini ya.

Hari ni baru terasa nak tukar header. Tapi sejak tukar template ni, header nampak tak berapa menarik pula. Acaner ek? Ada sesiapa boleh ajar aku buat header yang bersesuaian. Aku cuma ada photoscape je kalau nak buat header. hehehe. Tolong ehh. Terima kasih rakan-rakan blogger :)


guna warna cream

guna warna hijau

DICORET OLEH :

18 comments

February 22, 2013 at 6:43 AM

comel je...simple tu lagi best =)

February 22, 2013 at 10:40 AM

hee, terima kasih eca. ingatkan tak comel. hehehehhee

February 22, 2013 at 10:46 AM

Wah..cantik header baru..

February 22, 2013 at 10:54 AM

hee terima kasih Kak Akmar. saja tukar ikut domain baru :)

February 22, 2013 at 10:55 AM

Oklah tu dik simple & nice :D

February 22, 2013 at 11:00 AM

Yeker? alhamdullilah. terima kasih komen sikit kak lynn. rasa lega kalau kawan2 cakap ok :)

February 22, 2013 at 11:30 AM

ntah...kita nampak cantik aje sis. simple...tak sarat. comeyl aje.

February 22, 2013 at 11:50 AM

Alhamdullilah, betul comel? hee terima kasih redrose... sheila suka kawan2 suka simple :)

February 22, 2013 at 3:10 PM

Why not just "Sheila Shah Firekry" dan di transparents kan?

Ok dah ni ,tapi boleh je guna PAINT.NET la =)

February 22, 2013 at 3:52 PM

Yan Ty ada tuto tak untuk buat guna PAINT.Net tu? sheila memang nak buat header transparent tapi tak reti la :)

February 22, 2013 at 4:07 PM

Eh typo pula , it's should be Sheila Shah Fiekry.

Ty tak reti nak explain , Tutorial tu cer google - "Tutorial Transparent Header" , In Sha Allah , atr link2 tu boleh la kot bantu Sheila.

February 22, 2013 at 4:16 PM

ok je KA tgk!

February 22, 2013 at 4:18 PM

its okey Yan Ty! hee. ohh kalau google tu makan masa nak cari. malas sedikit.hee takpelah nanti sheila buat hujung bulan ni. skrg busy kerja kat ofis. takleh nak edit2 hihi tQ :)

February 22, 2013 at 4:18 PM

Yeker? TQ KA, hehehe :)
*lega hati

February 22, 2013 at 6:45 PM

sheila mar suke gak yang kale ijau tu.. photoscape pn oke je. yg sdia ada ni pn oke je dh, cm kalau sheila nak kelainan, pd mar la kan, sheila juz bold n kasi besar sikit je nama domain tu.. :)

February 23, 2013 at 2:50 AM

kalo gune header transparent lawa

February 25, 2013 at 1:39 PM

kan mar? thanks mar. macam elok je saranan mar tu, insyallah nanti sheila cuba buat ye, hehehehe ♥

February 25, 2013 at 1:41 PM

tapi sheila tak reti buat. hehehe memang nak guna header transparent pun nadia. kalau ada link tuto yang menarik, gtau ye ♥

Post a Comment