DIAKUI PELIK DAN PENING | norsheilasalleh.blogspot.com

DIAKUI PELIK DAN PENING

Assalamualaikum...


Aku mula risau. Ada 16 manusia yang menyerupai aku. Tu bukti aku dah attach kat atas. hahaha. Lepas sihat daripada demam ni, aku seakan ada penyakit baru. Penyakit malas. Nak masak malas, nak mandi malas. Nak tidur, malas. Apa aku nak buat pun, mesti dimulai dengan malas tu. Pastu aku lawan!

Ishh aku kan kuat. Aku try lah lawan. Aku motivasi diri sendiri setiap kali nak lawan rasa malas tu. hehe. Suami mesti ingat aku cakap seorang diri. TAK sayang.. Saya cakap dengan dalaman ni *sambil tunjal dada*

Aku taktau nak post apa dah. Otak dah jem ni. Ingat nak balik tidur je. Best :)

DICORET OLEH : 

26 comments

February 8, 2013 at 5:06 PM

akak rasa..sentiasa je akak malas.. acena??

February 8, 2013 at 5:10 PM

hahaha itu bermasalah namanya kak reen, hahahhahaa ;p

February 8, 2013 at 5:28 PM

he he he itu tandanyer mood cuti sudah mari

February 8, 2013 at 5:32 PM

tahu takpe. cuti cuti cuti... ternak lemak la jawabnya KA hehehe :)

February 8, 2013 at 6:47 PM

dalam sheila .. haha mood CNY ler tu..kalau sampai rumah mak mertua mesti tetiba bertukar jadi rajin :p

February 8, 2013 at 10:05 PM

mood nk cuti tu..mood nak berjlan..hehe

February 9, 2013 at 12:08 PM

nmpaknye kena ubat sendirila penyakit malas tu..
samela ngn akk pun..hihii..
Shila..follow akk kt sini boleh x dear..
Qasehreena@blogspot.com..
blog ari tu da remove..:)

February 10, 2013 at 2:24 AM

Mood cuti dah ambil tempat tu Sheila..

February 10, 2013 at 7:00 AM

penyakit malas nak masak tu , nory pon still tak jmpa penawarnyer lg...hikhikhik

February 10, 2013 at 9:17 AM

assalam, salam ukhuwah dari BUNDA..

February 10, 2013 at 11:52 AM

selmat bercuti... :)

February 11, 2013 at 4:21 PM

huuh. malas nak update ni

February 11, 2013 at 10:55 PM

Ini mesti tgh malas nak update

February 12, 2013 at 4:27 PM

fida, sama je. masih mood mengada lagi. hahahhahaha

February 12, 2013 at 4:28 PM

pandainya nad teka! hahahahhaa

February 12, 2013 at 4:29 PM

searching ubat ni kak rieyn. ehhehee. ok noted! nanti sheila follow blog baru kak rieyn ye :)

February 12, 2013 at 4:29 PM

betul tu bu. dah lama tak bercuti sakan ni :)

February 12, 2013 at 4:30 PM

siapalah yang tahu mana nak cari penawarnya nory. hangit kita kalau dok menunggu je. ehehehehhehee

February 12, 2013 at 4:30 PM

waalaikumusalam bunda, terima kasih sudi singgah sini :)

February 12, 2013 at 4:31 PM

terima kasih kak maria firdz :)

February 12, 2013 at 4:31 PM

pandainya hana, memang tahap malas berguling ni :)

February 12, 2013 at 4:32 PM

tekaan paling tepat sekali abg hanif! miahahahhaha ;p

February 14, 2013 at 1:24 PM

MALAS MANDI? PATUTLAH BAU SAMPAI SINI.. KEHKEHKEH..

February 14, 2013 at 1:36 PM

sekarang dah wangi lah fairus! itu masa demam je hihiihihi ;p

February 14, 2013 at 8:05 PM

muehehehe... penyakit tu same lah ngn penyakit mar ! da kronik nii... haha :P
*yang nambelas orang tu unik lah ! ^^

February 15, 2013 at 10:53 AM

kronik? jumpa doctor cepat mar! hahahaha.

*aah, sheila nak jadikan 6 je. terlebih sudah. hahahahaha

Post a Comment