GIVEAWAY : GEMPAK BERSAMA NAZLYIZAN | norsheilasalleh.blogspot.com

GIVEAWAY : GEMPAK BERSAMA NAZLYIZAN

Assalamualaikum...

Support harus diberikan sekiranya kita memang sayangkan kawan kita. hehehe. Harini, rakan blogger aku ada buat satu giveaway gempak iaitu +yana aina ! Tengok tajuk aku, semestinya kena gempak seiring dengan gempaknya yana kan. hihi. Ada syarat-syarat wajib perlu buat, korang klik link bawah banner sekiranya berminat. Tapi aku harap sangat, rakan-rakan yang dah singgah sini sudi memeriahkan lagi giveaway gempak Puan Yana ni ya. Terima kasih sayang semua :)

Hadiah-hadiahnya menarik sangat! Naluri keperempuanan aku melonjak-lonjak happy tengok list hadiah. wahwah!

Aku tag 3 orang rakan iaitu :-

DICORET OLEH :

12 comments

February 20, 2013 at 4:24 PM

Terima kasih Sheila. Insyaallah nanti ibu join ye.. Masih di sekolah ni, skjp lg aktiviti kokurikulum..

February 20, 2013 at 4:49 PM

Terima kasih sheila ... hehehh baik bangat.

***tlg tgk tugasan No.1 tue k .. mgkn tak perasan ^^

February 20, 2013 at 5:01 PM

sama-sama kasih ibu. okey2, kalau ada masa jemputlah join ye. maaf menyusahkan ibu :)

February 20, 2013 at 5:02 PM

ehh, nak kena tinggalkan id fb gak ye? nama fb Sheila Salim. hehe. sheila ingatkan tak kena tinggalkan. hee sorry yana :)

February 20, 2013 at 10:47 PM

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

cik akak follow dari segmen atas tu :)

February 20, 2013 at 11:19 PM

Good Luck yer dik! hehehe...nnti dapat hadiah share yer. hahaha

February 21, 2013 at 10:23 AM

terima kasih awak. sheila dah jenguk sana juga. good luck ye :)

February 21, 2013 at 10:24 AM

kak nea, terima kasih! hehehe insyallah. kalau ada rezeki lebih hihi :)

March 8, 2013 at 8:01 PM

dari GA yg sama . jemput singgah & like fanpage yg ada kat blog . thanks :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/03/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

March 11, 2013 at 11:13 AM

thanks miszNoni :)

March 25, 2013 at 2:48 PM

Salam.... Mia datang dari GA yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

March 25, 2013 at 2:50 PM

thanks kak mia. hehhe :)

Post a Comment