♥ REZEKI DARI ALLAH SWT ♥ | norsheilasalleh.blogspot.com

♥ REZEKI DARI ALLAH SWT ♥

Assalamualaikum...
Lupa nak citer, minggu lepas dah pergi amik BR1M. Ini pengalaman pertama amik. Tahun lepas tak sempat nak apply. Syukur alhamdullilah Ya Allah untuk rezeki ini.
Adun Paya Jaras , Dato Ir Bushro
Enjoy sangat, berborak dengan kawan sebelah. Suami takleh masuk ke dewan sebab penama adalah aku. hehe. Terbubuh nama sendiri sebagai penama. Maka aku berkenalan dengan kakak yang duduk disebelah kanan aku. Orang Melayu, namanya Kak Izan. Body slim, anak 4. Woww! Dasyat. Kak Izan nampak muda dan bertenaga. Maybe sebab kerjaya beliau sebagai jurujual di Cawangan Proton yang harus ramah dengan customer kan. Hee. Tak kering gusi berlawak bersama Kak Izan. hehe.
Ayat pertama kak Izan tu lawak gila, pertanyaan tentang berapa amount BR1M yang diambil? Aku jawab rm500. Dia terus buat muka terkejut dia. Eh? Dah kawin? Mudanya. Nasib baik tak tanya umur aku. Mau aku jawab, sweet 17 hahahahhahahahahhahahaha :)
Lokasi : Dewan Meranti Kolej Vokasional (nama lamanya - Sekolah Menengah Teknik Sg Buloh)
DICORET OLEH : 

12 comments

February 26, 2013 at 8:57 AM

Alhamdulillah...
Memang sheila sweet pun hihihihi...

February 26, 2013 at 9:13 AM

alhamdulillah... sy ni katanya dpt, tp surat xsampai² pun.. pelik

February 26, 2013 at 11:25 AM

heee kak lynn ni, manada sweet sheila ni. harharhar ♥

February 26, 2013 at 11:26 AM

yeker tina? dpt information yang tina dpt tu dari mana? call hotline number yang!

February 26, 2013 at 11:29 AM

gong xi fa cai hehehe

Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

February 26, 2013 at 11:34 AM

hehehe ♥

February 26, 2013 at 9:05 PM

haha TERbubuh nm sdirik tu xmenahan.. haha lwk lah sheila.. ahaa untungla dua2 sorang ibu anak 4 vogue, sorang suwit sebengteen. hihi tahniah2 :D

February 26, 2013 at 10:57 PM

hehe..muda erk

February 27, 2013 at 12:22 PM

hahaha salah percaturan mar, tak disengajakan. hahah nasib baik dpt juga rezeki kan. hehehehe. terima kasih mar ♥

February 27, 2013 at 12:23 PM

patutu panggil sheila adik tau, hehehehehe ♥

March 1, 2013 at 11:19 AM

aloo.. nak jupe shiela jugak la mcm tu... chumel jee... hehe. kawen muda bagus.. bina masjid kan. =)

March 1, 2013 at 11:31 AM

nak jumpa? jommm kak maria! hehe. betul3, kalau dah mampu kawin, wajib disegerakan :)

Post a Comment