PENCARIAN BLOGLIST 3 BULAN SARAROSE | norsheilasalleh.blogspot.com

PENCARIAN BLOGLIST 3 BULAN SARAROSE

Assalamualaikum...

Blogger Sara inform kita berkenaan pencarian 3 bulan bloglist beliau. Aku mesti nak masuk punya, hehe. Aku draft dekat 2 hari sebab internet ofis takleh nak masuk. Lagi 2 hari pencarian sara akan tamat. Kalau ada yang sudi memeriahkan pencarian sara ni, silalah join ya.

*nyatakan sebab nak masuk bloglist sara selama 3 bulan?
jawapan sheila - nak memudahkan sara jenguk blig sheila dan kita saling keep in touch. Boleh mengeratkan silaturrahim sesama Islam. hehe

*dah masukkan sara dalam bloglist?
jawapan sheila - akan dimasukkan! suka blog sara yang comel lote ni, hihi


p/s : sheila updated via phone. so belum boleh nak masukkan sara dalam bloglist. mohon diterima ya sara ♥

13 comments

February 27, 2013 at 2:52 PM

orite..terima akak..thanks join taw.. ada la rezeki akak tu, lagi2 akak pembaca setia blog sara

February 27, 2013 at 4:20 PM

hee sama2 kasih sara. heee insyallah kalau ada rezeki tak kemana kan. heee blog sara comel sgt ♥

February 27, 2013 at 4:31 PM

Dah join ...

February 27, 2013 at 4:40 PM

good luck bro hanif :D

February 27, 2013 at 5:11 PM

datang dari segmen yang sama

- Admins Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

February 27, 2013 at 5:45 PM

good luck dear ♥

February 27, 2013 at 8:15 PM

bestnye kalau dpt msuk bloglist kan ! nk join gak lah, byk hutng segmen nk kn join nii hehe. gudluck sheila :D

February 27, 2013 at 9:33 PM

hehe, join la mar, esok last date. hehehe. thank you mar sayang ♥

March 1, 2013 at 1:29 AM

http://www.sararose.my/2013/03/senarai-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

March 1, 2013 at 10:05 AM

thanks sara, sudi masukkan kita dalam bloglist 3 bulan awak tu. hehe

March 1, 2013 at 11:15 AM

wah.. goodluck! hehe..

March 1, 2013 at 11:33 AM

hee, terima kasih maria ! sheila dah berjaya pun. kohkohkoh ;p

October 14, 2013 at 1:13 PM

Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

Post a Comment