DIET TAMBAHAN -YOGURT DUCTH LADY | norsheilasalleh.blogspot.com

DIET TAMBAHAN -YOGURT DUCTH LADY

Assalamualaikum...
Sebagai salah seorang penggemar yogurt, Dutch Lady adalah salah satu brand yang biasa beli. Baru-baru ni aku pergi shopping barang dapur kat Econsave Sungai Buloh. Barang paling akhir ambil sebelum ke kaunter pembayaran adalah 2 yogurt DL perisa pink guava dan mixed berries.

Actually suami pink guava dulu, dia tunjuk kat isteri dia. Terus isteri dia gedik-gedik nak flavor yang sama. Tapi kitorang play safe. Beli satu lagi perisa mixed berries. Kitorang bertukar-tukar merasa perisa yogurt tu. So adil dan saksama. Fair and square♥
DICORET OLEH :

10 comments

February 24, 2013 at 11:32 AM

lama dah BK xmkn mende alah ni..

February 24, 2013 at 12:34 PM

tak pernah sentap lagi mixedberries tu entah kenapa segan silu je fida nak ambik mixedberries haha

February 24, 2013 at 5:43 PM

suke makan yogurt ! sedaapp masyam2 die tuu kan :D

February 24, 2013 at 10:34 PM

Tak minat mkn yogurt...kikiki

February 25, 2013 at 1:26 PM

nape BK dah lama tak mkn ni? heee

February 25, 2013 at 1:28 PM

segan silu? hahaha fida, dia lagi nk kita makan dia kut, pasni try tau. sedappp ♥

February 25, 2013 at 1:29 PM

yeayyy mar satu geng! hihi sedapkan. cam tak puas makan satu bekas kecik gitu ♥

February 25, 2013 at 1:30 PM

huhu, try lah makan sampai suka, sedap ni :P

March 1, 2013 at 11:23 AM

alololo comel.. share share.

sharing is loving kan shiela. hehe.

saye pon suka yogurt.. nyummy.

March 1, 2013 at 11:29 AM

hee, comel ke? Terima kasih maria. wahwahh geng lah kita ek! sepp sikit :)

Post a Comment