TULANG AYAM GORENG | norsheilasalleh.blogspot.com

TULANG AYAM GORENG

Assalamualaikum...
Sejak geng dekat instagram makin ramai, makin menjadi pulak gambar-gambar yang aku share kat situ. hehe. Tulang Ayam goreng ni akak ipar aku yang buat. Special katanya. hee. Sedap, tapi aku prefer kalau ianya lebih pedas. Blackpaper tu kurang sangat. hehe. Tapi kan, licin aku sorang bedal semua huhu. Suami komen, akak bukak gerai depan rumah pun boleh dah ni. hihi. Rindu nak tengok akak dan suamiku berniaga dulu. heee :)
Follow lah instagram aku kalau sudi, boleh berkawan. Id instagram - puanshilot

DICORET OLEH : 

10 comments

February 21, 2013 at 11:51 AM

Assalammualaikum..
wow..sdapnye..hihii~

February 21, 2013 at 11:57 AM

Waalaikumusalam. hee sedappp pun :)

February 21, 2013 at 12:24 PM

nampak sedap tu dik !

February 21, 2013 at 12:41 PM

memang KA, berbeza sedikit daripada pasar malam jual. hehehe

February 21, 2013 at 7:51 PM

Say alak suka dengan blackpepeer

February 22, 2013 at 12:12 AM

hana suka bahagian tulang2 ayam ni

February 22, 2013 at 10:57 AM

Tak suka ek abg hanif? heee

February 22, 2013 at 10:58 AM

yes. hana geng dengan sheila. rangup kan makan ni sambil tengok tv. perghh layan hana :)

February 22, 2013 at 6:53 PM

feeling kalau ratah tulang ayam ni kann heee :D

February 23, 2013 at 9:46 PM

memang feeling, hee ♥

Post a Comment