HATI TERTAWAN, MENAWAN ! | norsheilasalleh.blogspot.com

HATI TERTAWAN, MENAWAN !

Assalamualaikum...

Sejak daripada pertama kali jumpa, suami adalah seorang lelaki yang sangat menjaga penampilan diri tetapi beliau bukanlah jenis lelaki metroseksual. Some part sahaja yang ada dalam diri beliau contohnya, jaga muka, rambut harus dikeringkan dengan hair dryer. Baju sentiasa nampak seperti bergosok even dah nak balik rumah. Kereta cantik dan kemas. Bilik tidur sentiasa berkemas. Wahwah.

Tapi semua ciri yang ada kat beliau adalah sangat aku suka. Kurus, tinggi, mata sepet, kelakar, suka ketawa dan paling penting bertanggungjawab. Tak sangka, sejak kami bercinta, bertunang dan nikah. Suami boleh berubah 360 darjah! hahaha. Attitude still ok, tapi badan beliau sudah mencecah 80 kg. Kawan-kawan beliau sendiri tidak percaya bila berjumpa. Beliau adalah susah nak makan banyak dan susah nak naik berat badan. Lagipun sebelum kami berkenalan, beliau tengah frust menonggeng dengan bekas makwenya. Beliau dalam keadaan tidak terurus ketika kami berkenalan. hee!

Drastik sangat agaknya perubahan badan beliau! hehe. Im so happy beside him. Suka masak untuk beliau, suka tengok nasi lauk habis on time. Yeahh. Tiba-tiba terasa sangat comel tengok gambar lama beliau ketika kurus. Ini sebelum kami declare, hehehe.

gambar kenangan awal tahun 2011

DICORET OLEH : 

30 comments

February 15, 2013 at 8:42 AM

So sweet... mcm akk plak hubby akk naik berat sikit jerk dlm 51kg! Jd akk mmg xblh lebih berat dr dia nnt lawan tuan hihihi...

p/s : dpt x email akk psl collagen tu :D

February 15, 2013 at 9:28 AM

apa-apa pun Shiela, smoga setia hingga hujung nyawa *tetiba* ;)

February 15, 2013 at 9:40 AM

Wah..untung shiela dapat suami menjadi idaman hati tu.
Semoga berbahagia selamanya. Amin

February 15, 2013 at 10:01 AM

terima kak. hehehe. betul3, mmg takleh lawan ketua. sheila dah terima email. dah balas pun. berminat sangat nak beli melalui akak, hehehe :)

February 15, 2013 at 10:02 AM

terima kasih awak. hehehe. drama tu! insyallah semoga jodoh kami berpanjangan hingga ke syurga :)

February 15, 2013 at 10:03 AM

Alhamdullilah syukur. terima kasih kak Akmar. amin. terima kasih mendoakan kebahagiaan kami berdua :)

*kak akmar dgn Qashrin pun akan bahagia bersama..

February 15, 2013 at 11:28 AM

Abi nory lepas kawen naik 11kg..
Klu tgk gmbar lama, kelakar...
Kawan2 die kalau jmpa sampai tk kenal abi dah...hihihihi...
Paling ketara perut die...

February 15, 2013 at 11:42 AM

sikit je tu. hubby sheila naik almost 25kg nory. hahahha makan adalah fav beliau sekarang. hee. tapi betullah, lepas kawin ni lelaki senang buncit kan? hahahahahhaa

February 15, 2013 at 3:55 PM

badan berisi sebab senang hati dah ada isteri yang sentiasa disisi!

February 15, 2013 at 4:03 PM

hahaha betul ek KA? hehehehhee

February 15, 2013 at 4:53 PM

Pam lg biar die jadi belon, wakaka

February 15, 2013 at 5:42 PM

taknak bro. nanti susah nak berjalan sana sini macam kau orang hihihi ;p

February 15, 2013 at 5:52 PM

sweet sweet sweet ! haha seronok ye bg hubby die bambam.. xpe itu tnda sheila masak sedapp :D

February 15, 2013 at 6:07 PM

terima kasih! terima kasih! terima kasih! masak tak sedap mana pun, tapi suami suka makan. hee. itu je sebab sheila rajin masak untuk beliau. hehehehehehhee :)

February 15, 2013 at 6:17 PM

hati senang sbb tu badan cepat naik...heee~

February 15, 2013 at 9:20 PM

sheilaaaaaa, nadia bukan takat syafiq je bagai dipam pammmmmmmmm. nadia macam belon udara dahh. hahhahaha

February 15, 2013 at 9:23 PM

anda ditag :

http://wonderfullife911.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

February 15, 2013 at 11:36 PM

Assalam,

bahagia suami Sheila tandanya tuu.... ;)

February 16, 2013 at 1:11 AM

sweetnyeeeeeeeeeeeeeeee :)

doakan eca dpt suami sweet juga ye.hehe

February 18, 2013 at 10:40 AM

ahahaha ezad, agaknya lah. semua orang komen gitu hihi :)

February 18, 2013 at 10:41 AM

hahahhaha. both of you, comel sangat! baguslah dua2 dipam-pam. hihi. baru sehati sejiwa ye dok? hehehhee

February 18, 2013 at 10:42 AM

thank luna lee. nanti sheila usha sana ye :)

February 18, 2013 at 10:44 AM

Waalaikumusalam ummi hanie. syukur alhamdullilah. terima kasih. heee :)

February 18, 2013 at 10:44 AM

terima kasih eca. alhamdullilah syukur. sheila doakan eca jumpa bakal suami yang soleh dan romantika de amor! hehehehhehehe :)

February 18, 2013 at 2:39 PM

Alhamdulillah..tu kirenya suami akak makin bahagia..hehe

February 18, 2013 at 2:53 PM

alhamdullilah syukur, harapan sheila camtulah. semoga kami bahagia bersama insyallah. terima kasih sara :)

July 2, 2013 at 10:43 AM

waahhhhh :D

July 2, 2013 at 10:43 AM

suka nya ain baca :D

July 2, 2013 at 10:58 AM

heee ;p

July 2, 2013 at 10:59 AM

malunya kita mak ndak baca. heee ;p

Post a Comment