1st Giveaway Cheeze Maz Sempena Iphone 5 Gadget Impian | norsheilasalleh.blogspot.com

1st Giveaway Cheeze Maz Sempena Iphone 5 Gadget Impian

Assalamualaikum...


Hari ni kita join satu giveaway daripada Cheeze Maz (CM) sempena 'Iphone 5 Gadget Impian'... Aku nak terangkan apa kaitan CM punya giveaway dengan 'Iphone 5 Gadget Impian' ni.. CM ada masuk satu pertandingan daripada DENAI.MY  Hadiahnya sangat lumayan iaitu Iphone 5 yang dijangka masuk ke Malaysia pada 14 haribulan. Memang jatuh rahang kalau dapat hadiah lumayan ni kan?

 gambar kolaborasi antara Iphone 5 dengan CM 

Comel sangat. hehe. Sebagai blogger yang dah dijemput sendiri oleh tuan blog CM, aku rasa haruslah menyertai bagi memeriahkan giveaway CM sekaligus menaikkan undian g+1 untuk CM.

Syaratnya mudah
* jadi VIP Cheeze Maz (follow blog beliau)
* klik http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
* kemudian, klik button G+1, share button untuk twitter dan facebook 
* buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Cheeze Maz Sempena Iphone 5 Gadget Impian
* linkkan entri giveaway kamu di ruang komen entri http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html
*tarikh tutup 25 Disember jam 08:12 malam
*hadiah lumayan berupa serbuk cheeze maz (seperti dalam gambar) bernilai RM 1 400.

korang juga boleh undi juga Cheeze Maz dan peserta lain di https://denaihati.com/undi-blog-pilihan-anda

harini dah klik 3 peserta, esok boleh undi orang lain pula (>.~)

bukti aku dah klik g+1


serbuk Cheeze Maz
dicairkan hanya menggunakan air masak !
rasanya seperti sos cheezy wedges KFC !
 bayangkan kalau dapat makan burger daging bersalut sos CM ni 

Aku harap kawan-kawan yang lain boleh support CM ni melalui giveaway yang dianjurkannya. Diharap menjadi salah satu pemenang bertuahnya, teringin sangat nak cuba CM ni. Aku memang suka CM ni :)
Good luck kepada semua peserta giveaway CM, dan peserta peraduan Iphone 5 Gadget Impian Denai Hati :)

DICORET OLEH :

31 comments

December 6, 2012 at 4:10 PM

rajinnya awak..hahaha..good luck tau..saya dah mula rasa goyah bila nak kena buat undian ni..hehehe

December 6, 2012 at 4:19 PM

hehe mestilah rajin. saya dah undi untuk awak juga. hehehe. no worries la boni. kalau ada rezeki, tak ke mana. jangan putus asa! hehehe

December 7, 2012 at 1:28 AM

wahhh!!!bege tu sedappp :(

December 7, 2012 at 9:00 AM

wahhhhhh... good luck ya.... ;) alamak ada makanan pula kat sini... huhuhuh sedapnya....

December 7, 2012 at 9:45 AM

good Luck.. :)

December 7, 2012 at 10:13 AM

wah keren gan sukses selalu salam kenal :)

December 7, 2012 at 10:23 AM

confirm sedap Nia ! hehe

December 7, 2012 at 10:24 AM

terima kasih Kak Mia! hehehe buat santapan mata je kak mia. hehehhe :)

December 7, 2012 at 10:24 AM

Terima kasih Cik Nurul Siezuka.
uniknya nama :)

December 7, 2012 at 10:26 AM

terima kasih ya

December 7, 2012 at 11:12 AM

Good Luck dik :D

December 7, 2012 at 11:16 AM

thank you Ratu Hatiku :)

December 7, 2012 at 3:20 PM

Good luck Sheila.
Pasal tabber widget tu nanti ibu cuba bantu ye..

December 7, 2012 at 3:26 PM

yeayy terima kasih ibu :)

December 7, 2012 at 4:00 PM

Salam Sheila.

Sheila cuba ikut tutorial di sini. Ada demo sekali. Ikut betul2 insya-Allah menjadi.

http://www.bloggersentral.com/2011/05/create-tabbed-content-blogger-widgets.html

December 7, 2012 at 4:01 PM

good luck shiela..
sedapnya beger tu nyam..nyam..hehehe..

December 7, 2012 at 4:01 PM

ibu, sheila dah try daripada link ni pagi tadi. tak ngam juga lah ibu. pening dah kepala nak fahami tutorial ni. heee

December 7, 2012 at 4:02 PM

terima kasih MaMa Rey! hehehe tu baru tengok, belum rasa kesedapannya lagi. hihihi :)

December 7, 2012 at 4:25 PM

Ibu nipun bukan pandai sgt Sheila.. Mula2 tak jadi juga sebab ibu pernah masukkan code html jQuery (kalau tak silap utk ringankan blog).

Ada tak Sheila masukkan di mana2. Kalau ada buangkan dulu..

Letakkan HTML gadget yg dimasukkan kod tu betul2 di atas tab2 yg Sheila nak gabungkan tu. Biarkan saje TANPA tajuk tapi setiap tab yg nak digabungkan di bawahnya tu MESTI ada tajuk..

December 7, 2012 at 4:31 PM

code jQuery tu apa bu? sheila tak ingat lah. hehe. camne nak cari jQuery tu? macam tak pernah letak je.. dari pagi sheila try buat, semua tutorial sheila baca. tak menjadi juga. tension pula jadinya

December 7, 2012 at 5:56 PM

Terima kasih Sheila sebab joint. Sila ikuti tugasan kedua ya di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Kawan2 Sheila juga boleh membantu sheila mendapat pack extra pemborong

December 7, 2012 at 6:12 PM

sama2 kasih. tapi sheila nak minta maaf ye. sebab tak dapat nak jadikan sticky post sebab sheila selalu update entri.

*mungkin sheila gagal nak dapat hadiah giveaway tu :'(

December 8, 2012 at 1:57 AM

akak, kita dtg ni nak nyanyi dekat akak sebelum tdo :)

denga kat sini

http://superman-z.blogspot.com/2012/12/sing-me-lullaby.html

komen tak kait ngan entry pun . takpe kan ? heee

December 8, 2012 at 7:47 PM

jangan putus asa... ada hadiah extra, ada hadiah lain2.

Insya Allah, berjaya. cuma ada sikit je point x dot, tp blh cover bila kawan2 Sheila vote akak n komen di entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html yg mereka vote d pihak Sheila

December 10, 2012 at 10:46 AM

comelnya lagu tu! hehehe mesti bermakna :)

December 10, 2012 at 10:47 AM

insyallah, sheila cuba yang terbaik ye :)

December 10, 2012 at 6:06 PM

Salam... Sheilla boleh kumpul extra point dgn mengajak kawan2

1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html (tinggalkan komen dientry ini)

December 11, 2012 at 9:55 AM

Terima kasih, nanti sheila vote di Denai Hati setiap hari..

December 18, 2012 at 8:44 AM

Rajinya Puan Shilot ni join GA.. Good luck ye

December 18, 2012 at 9:54 AM

alhamdullilah, support kawan2. dont worries sheila vote Mummy kat Denai Hati setiap hari juga :)

December 25, 2012 at 7:42 AM

Salam, Giveaway CHEEZE MAZ akan tamat pada 31/12/12 jam 11.49 malam. Gandakan usaha anda dan kumpul rakan2 bagi membantu anda mendapatkan pack pemborong cheese CHEEZE MAZ dengan mengundi cheese maz di denai hati (seperti tugasan kedua sebelum ini)

HADIAH SURPRISE juga diberikan jika anda BERJAYA membantu CHEEZE MAZ dengan mengumpul lagi 600 mata untuk g+1 (perlu akaun google yang berbeza dari sebelum ini, jika anda telah click g+1 dengan pergi ke http://mohamadfaiz.com/blog/senarai-peserta-iphone-5-gadget-impian-jumlah-1/ dan click g+1 untuk CHEEZE MAZ.

Begitu juga jika anda membantu CHEEZE MAZ dikedudukan pertama untuk vote, anda juga bakal mendapat hadiah SURPRISE (dapatkan ramai lagi rakan untuk membantu anda mengundi CHEEZE MAZ)

Post a Comment