GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D | norsheilasalleh.blogspot.com

GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D

Assalamualaikum...

Nurmujahidah
Muja

First time dengar ada orang buat giveaway kasi free domain dot my kat semua peserta. Dah la murah je kena bayar for the rest of years, RM 20. Siapa yang taknak kan? I nak upgrade blog ni kepada domain sendiri memang tak mampulah. Pasal duit pun memang berkaitan juga. Tapi kalau dah dapat free domain dot my bernilai RM 120.00 memang berpinar mata. hahaha. Silalah join bagi memeriahkan lagi giveaway Muja ni. Klik link bawah banner ye :)

DICORET OLEH :

14 comments

December 12, 2012 at 11:54 AM

sila comment sekali lagi dengan link entry dan LINK FACEBOOK supaya permohonan ke group boleh diapprove. fb yang tak de dalam comment takkan diapprove. sorry kalau menyusahkan.

December 12, 2012 at 11:58 AM

akak takda fb dik, camne ye?

December 12, 2012 at 2:01 PM

haah first time tgk menarik sgt give away die,,

gudluck tau kak =)

December 12, 2012 at 2:08 PM

thank you peeja! kalau peeja rajin jom lah join sekali ye :)

December 12, 2012 at 2:58 PM

sheila.. gudluck, mar join jugak :D

#menang ape? hehe tengok cni , http://www.mialiana.com/2012/12/pemenang-segmen-follow-dan-blogwalking.html

December 12, 2012 at 3:02 PM

yeayy sama2 joined. hihi sheila dah check blog kak mia. bestnya mar menang. hehehehe. dapat review eh nanti?

December 13, 2012 at 12:15 AM

gud luck dear..

December 13, 2012 at 12:37 AM

menarik tunasib saya dah ada domain..hehe

btw, Jom cuba nasib lucky draw menang cash, photobook dll di http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

December 13, 2012 at 10:19 AM

thank you yuyu :)

December 13, 2012 at 10:20 AM

terima kasih cikgu Naman, insyallah ada masa saya singgah sana ya :)

December 13, 2012 at 11:07 AM

Good Luck dik...
O ya ker Sheila buat t-shirt tok charity..Bagusnya..nnt boleh bg akk full info pasal tu. Email kat akk bellaisyqeef@gmail.com. Tq

December 13, 2012 at 11:11 AM

thank kak, nanti sheila minta ketua kumpulan tu email details kat akak ye :)

December 14, 2012 at 9:50 PM

assalaamualaikum. sila bertukar sekarang k :D

www.coklateyes.my/2012/12/berita-gembira-tutorial-tukar-domain.html

December 17, 2012 at 10:07 AM

waalaikumussalam muja, kena tukar domain terus ikut tutorial ke? Terima kasih ye :)

Post a Comment