BLOG REVIEW #6 | norsheilasalleh.blogspot.com

BLOG REVIEW #6

Assalamualaikum...

Review kedua untuk hari ini (tebus review untuk hari ahad punya.. hehe). Ada 3 blogger yang gorgeous masuk dalam senarai aku hari ni. Actually, diri ni terasa beruntung sangat pasal followers yang aku dah di-review semuanya awesome belaka. *sila tepuk tangan secara berjemaah*



Blog pertama : Nadia Farahida seorang isteri kepada Syafiq iaitu cinta monyet yang membawa ke alam perkahwinan yang dikongsi bersama. Ecewahh Nadia ni sporting tau. Haritu ada buat photoshoot untuk blogger-blogger. Ai tak dapat nak ikut sebab last minute dapat invitation. Anway, korang harus follow blog beliau. Terasa cool sangat! (*____*)

Blog kedua : Chot! Simple dan kemas blog dia. Manis juga orangnya. hehehe. Tapi satu je nak komen, aku tak berapa nampak sangat tulisan pasal font size dia kecil macam tuannya. Hope boleh besarkan sikit ke? Kesian ai kena pakai kanta pembesar :)

Blog ketiga : Ibu sangat best lah baca blog ibu. sheila suka. hehe. Bila ibu berbicara ni memang best. Sesuai dibaca oleh semua peringat umur. Simple dan menarik sekali blog ibu. Salute tau ibu punya blog yang cool. Yang penting sekali, rasa nak pengsan tengok doodle muslimah kat header ibu. Favourite colour pulak tu. Nak satu boleh? :)

DICORET OLEH :

32 comments

December 3, 2012 at 3:20 PM

Hehe,thank dear review my blog. I.Allah akan diubah fontnya nanti (:

December 3, 2012 at 3:39 PM

my pleasure chot! hehehe pasni famous amos la awak :)
TQ!

December 3, 2012 at 4:10 PM

semua blog2 terbaik ni !

December 3, 2012 at 4:11 PM

aah KA, sheila pun rasa terbaik :)

December 3, 2012 at 6:03 PM

tak de la famos amos..hee..thank k..:)

December 3, 2012 at 6:29 PM

eh, mestilah famos sikit sebanyak. hehehe :p

December 3, 2012 at 6:37 PM

hee..bek la..sya ada buat entry n tulis pnghrgaan pda awak..jmpt la singgh yer.. *ni umur brape erk?? hee

http://chot91.blogspot.com/2012/12/blog-chot-di-di-ambush.html

December 3, 2012 at 6:44 PM

saya dah singgah! chot, tq buat penghargaan utk sy. hahahah malu pulak. saya budak berusia 22 tahun. hehehehe. chot?

December 3, 2012 at 6:51 PM

my pleasure sys..hah baru tahu..hee..chot 21..dah kwen kn??huhu

December 3, 2012 at 6:53 PM

alamakk pangkat kakak lah pulak. hehe. aah, dah kawin. hihihii *_________*

December 3, 2012 at 7:01 PM

hehe. salam sheila.. sara datang ziarah. tp blog awak pn sara baca besar kecik besar kecik je font. *pitam* :) singgah ziarah. jangan marah ye. kasi senyum sket baru manis :)

December 3, 2012 at 7:02 PM

wahh kawen muda..respect laa..baru kawen ker apa sys?? bestnya..ske tgk orang kawen muda..tp sya takut plak maw kwen awal..haha

December 3, 2012 at 7:35 PM

waa..hebat ni bloger 3 awesome ni...teringin jgk ni hihi ^^

December 4, 2012 at 5:27 AM

sheilaaaaaa ;))
thank youuu sooo much dear. terharuuu.
cool sangatttt? *pitam.
sporting???? *pitam lagi. HAHAHA. ;D

December 4, 2012 at 10:13 AM

Sarahhernyzar, sheila dah baiki font. insyallah dah tak rabun. hehehe. terima kasih atas teguran sarah ye :)

December 4, 2012 at 10:14 AM

baru 6 bulan je chot! hehehe. nape nak takut? kita diciptakan berpasangan chot, itu kan sunnah nabi. takut takpe, jgn taknak kawin terus. hehehe :)

December 4, 2012 at 10:15 AM

hebat2 belaka semua yang direview ni. heheheh ^^

December 4, 2012 at 10:15 AM

ini bulan sesi review blog ka?

December 4, 2012 at 10:16 AM

nadiaaaaa :))
my pleasure dear! hehehhee jangan nangis ye! hehehe
pitam ke ehem ehemmm? hahahhaha comellah nadia ni :)

December 4, 2012 at 10:16 AM

aah, sheila buat review untuk followers bulan November :))

December 4, 2012 at 12:02 PM

Hehe,senang cte xsdia lg.he.niat nk kwen 2 ada,tp xsdia..trlalu awal plak.he tp cm best tgk org yg sbya sya,atas sthn 2 dh kwen.he

December 4, 2012 at 12:33 PM

best nye kena review. bila nk review blog yuyu pulak? heheh

December 4, 2012 at 2:53 PM

sheila pun seronok tengok makin hari makin ramai rakan sebaya yang kawin. kawin ni nikmat chot! sheila doakan chot cepat dapat jodoh. hehehehe :)

December 4, 2012 at 2:54 PM

hehehhee, taktau bila lagi nak buat review :)

December 4, 2012 at 5:26 PM

hehe,kawan2 sebaya chot pun kemain ramai dah yg kawen awal muda..bila chot kte nk kwen umur 27,28 sume bising..katenya lmbtla,nanti anak lmbt dapat laa..wah kemain jauh mereka ni pk..hee.InsyaAllah sys,kalau jodoh sampai awal,xmenolak kut..haha*gatal jer statemnt ni.. :P

December 4, 2012 at 5:44 PM

alhamdullilah, nasib baik tak menolak. hihi. tapi betul chot, perempuan takleh kawin lambat. khuatiri susah dapat anak. rugi chot. hehehe cari bf cepat chot :)

December 4, 2012 at 8:57 PM

haha..tapi nk kumpul duit dulu..kalau si suami dah keje tetap tak per..hee..chot dah ada pasangan dah..dah 3year tgther..dah la kmi sbya,mmg tak la nk kwen awal..haha chot plak pk nk smbng lg,degree pun 3,4 thn,master lg..bru pk maw kwen.mmb berjngkut la si lelaki maw tunggu.tak pun,kalu dh hbs degree bru pk kwen.he buah hati chot xpela,dh nk hbs dh g 1 thn jer degree dia..huhu.

December 5, 2012 at 7:47 AM

wah, bestnya kena review..tahniah semua dpt kena review.. rajin tuan blog ni kan.. hehe..

sy dtg support dan follow blog awk ya shiela..oops kak shiela..hehe.. ;)

December 5, 2012 at 7:49 AM

awk2..kalau dah jodoh kawin awl, jgn tolak pulak tau..hehe.. kalau nak smbg master, masa kawin pun boleh kn? ;) kesian cik abg kena tunggu nnti..hehe..

December 5, 2012 at 1:04 PM

takpe lah chot,belajar pun penting juga. nanti pakwe chot kerja dulu kan. bolehlah dia kumpul duit nak minang chot. hehehe. chot dgn dia kena byk bersabar la. insyallah dipermudahkan-Nya :)

December 5, 2012 at 1:08 PM

hehe betul tu secrets of a teenage girl! adoii panjangnya nama. hehehe.

December 5, 2012 at 1:33 PM

terlebih rajin sebab tu sy buat review camni. hehe. terima kasih sudi jenguk dan follow sini :)

Post a Comment