KALAULAH DAPAT JUMPA BETO KUSYAIRY *__* | norsheilasalleh.blogspot.com

KALAULAH DAPAT JUMPA BETO KUSYAIRY *__*

Assalamualaikum...




Siapa yang tak kenal pelakon yang cool ni. Aku suka bangat tengok lakonan dia. Lagi-lagi filem terbaru dia bergandingan dengan Lisa Surihani dan Tomok dalam Istanbul Aku Datang! Kelmarin aku tengok dengan suami. Best betul, romantik juga cerita ni. Tapi kan, sebelum ni aku suka sangat Tomok. Lagi-lagi masa dia dalam show Master Chef Selebriti. Lepas tengok filem IAD , aku cakap kat suami taknak suka Tomok lagi. hahahhaa.. Pengaruh betul filem ni kan. hahaha. Whatever lah. Yang penting, aku suka lakonan Beto. Simple dan cool sangat. Kalaulah aku dapat jumpa Beto, mesti suami iri hati. hihi. Suami pula suka Lisa berlakon. Siapa nak suka Tomok berlakon? hehehe.....

DICORET OLEH :

22 comments

December 8, 2012 at 10:17 AM

kita pun suka dia gak... lebih2 lagi bawak watak romantik.. adusss.... ^_^

December 8, 2012 at 11:15 AM

Wah, peminat Beto ye!
Ibu belum berkesempatan tonton IAD..

December 8, 2012 at 11:43 AM

wohooo peminta beto jugak ke!! *hi-5

December 8, 2012 at 12:11 PM

kalau jumpa, kompom akak pengsan . heheh

December 8, 2012 at 1:46 PM

kalau jumpa kena bawah husband sekali taw...hehhe...takut sheila terlupa je yg sheila dah ade husband...hehehehe...gurau2..

December 8, 2012 at 2:05 PM

sebenarnya.... saya nak buat pengakuan ni...... sebenarnya.... sayalah beto kusyairy tu

December 8, 2012 at 9:11 PM

saya pulak baru je kenal beto ni..selepas tengok Istanbul aku datang..
anyways...salam kenal n follow awak

December 9, 2012 at 12:40 AM

dia mmg seorang pelakon yg sangat berbakat ;)

December 10, 2012 at 1:33 AM

beto ni tak kalut kan, rilekkkk je tapi tetap nampak romantik. bestnyaaaaa!

December 10, 2012 at 10:37 AM

yeayyy geng lah dengan Aety! huhu super best tengok dia berlakon filem!

December 10, 2012 at 10:37 AM

hihi harus tonton IAD, best tau ibu :0

December 10, 2012 at 10:38 AM

geng dengan Aida! yeayyy

December 10, 2012 at 10:39 AM

pengsan takpe jangan nangis sebab terlebih haru. hahahahaha

December 10, 2012 at 10:40 AM

haruslah bawa suami. hehe. sheila takut juga terlupa ke. ehehehehe :p

December 10, 2012 at 10:40 AM

gedik lah boni ni. hahahahahhaa

December 10, 2012 at 10:41 AM

alhamdullilah, terima kasih sudi jenguk sini. bestkan lakonan Beto :)

December 10, 2012 at 10:44 AM

Mak Dara - agreed! pasni bolehlah kasi Beto jadi hero2 filem kan. hehe

December 10, 2012 at 10:44 AM

tahap cool dia sangat awesome! nasib baik suami sheila lagi cool bila sheila puji2 beto. hahahahahha

December 10, 2012 at 10:45 AM

Kalaulah awk dapat jumpa Beto...sila lah ajak saya skali ye! haha.....awk, sya bls knjgn awk =)

December 10, 2012 at 10:47 AM

terima kasih beta kupu sudi membalas kunjungan. hehe insyallah, kita ajak awak. hehehe :)

December 10, 2012 at 5:22 PM

hahaha.. mar pun same! lepas tgk IAD, terusss admire kat beto ! sangaattt :D
mar penah jumpe die kat MJ, hihi ^^

December 10, 2012 at 5:24 PM

jeles ohh Mar dah pernah jumpa dia! *pengsan kejap*
hahahahaha takpelah nanti ada rezeki boleh jumpa beto pula :)

Post a Comment