SIAPA NAK BLOGGER CARD BY LIYANA | norsheilasalleh.blogspot.com

SIAPA NAK BLOGGER CARD BY LIYANA


Assalamualaikum...

Ada sesiapa nak blogger card daripada Liyana? hehe. Ofcourse lah aku nak. Aku kan tamak sikit, pantang tengok benda comel. Rasa nak sangat-sangat. hihihihihihi. Penyertaan akan ditutup kalau dan cukup 30 orang peserta. 

syaratnya mudah :-
* follow blog Liyana (katanya sunat)
* buat entri berkenaan penyertaan ini
* letak banner kat blog
* linkkan entri penyertaan ke ruangan komen Liyana

24 comments

December 5, 2012 at 11:10 AM

kompem dapat tak? hehehe... nak nak..~

December 5, 2012 at 11:12 AM

yang tu sheila tak pastilah Maria. try lah juga!

December 5, 2012 at 1:37 PM

good luck tau awak :)

December 5, 2012 at 1:42 PM

gudluckk sheila...=)oh yer...nory dah letak sheila kat bloglist nory under "ttc geng"...=)

December 5, 2012 at 2:49 PM

Good luck...moga ada ada rezki sheila nnt (^_^)

December 5, 2012 at 3:18 PM

terima kasih nory. malunya dapat masuk bloglist nory. thanks a lot dear for that :)

December 5, 2012 at 4:32 PM

thank you boni :)

December 5, 2012 at 4:33 PM

thank you Ratu Hatiku, insyallah kalau ada rezeki. dua belah tapak tangan sheila tadah , hehe :)

December 5, 2012 at 4:49 PM

Assalamualaikum...teima kasih join kak sheila...nanti liyana bagi blogger card akak eh...

nanti jengok2 lah blog liyana untuk sebarang makluman baru tentang blogger card...

December 5, 2012 at 4:58 PM

Waalaikumussalam liyana. terima kasih yana. nak warna hijau soft eh? hehehehehehe. insyallah, akak mesti follow punya :)

December 5, 2012 at 5:47 PM

gudluck sheila.. meh nak jampi bagi dapat hihihi :D

December 5, 2012 at 6:14 PM

Hai Sheila.. MAcam best jer segmen ni.. Open lagi ke ? Nak gi terjah jap.. Oh! Btw url banner tu amik jer dear.. =)

December 5, 2012 at 11:50 PM

4 durian crepe tuh , kita tak boleh hntr ke Kl .. sorii :(

December 6, 2012 at 10:34 AM

thank you Mar Haini! hehehe takyah lah jampi. wish pun dah cukup :)

December 6, 2012 at 10:34 AM

takpe lah Filzah, sheila just tanya je. hehehe

December 6, 2012 at 10:35 AM

Ada lagi rasanya! sheila dah amik pun. hehehehe thank you Mieza :)

December 6, 2012 at 10:43 AM

wahhhhh sangat cuteeeeeeeeee ;)

December 6, 2012 at 10:51 AM

terima kasih mak dara, jomm lah join sekali :)))

December 6, 2012 at 12:44 PM

dah joiinnnedd! :) hiks~

December 6, 2012 at 1:07 PM

yeayyy ada geng!

December 11, 2012 at 5:53 PM

Assalamualaikum..blogger card dah siap!!!
link gambar : http://i.imgur.com/FgDCD.png
*maaf atas segala kekurangan,liyana masih dalam proses pembelajaran..
*bolehlah ka sheila letak di sidebar !^-^

December 11, 2012 at 6:07 PM

Terima kasih sudi buat ikut warna fav akak. thanks liyana. nanti akak buat satu entri ye. thanks dear. suka sangat!

December 11, 2012 at 6:28 PM

sama2 akak!!

December 12, 2012 at 9:43 AM

:)

Post a Comment