REBATE RM200 DARI KERAJAAN | norsheilasalleh.blogspot.com

REBATE RM200 DARI KERAJAAN

Assalamualaikum...

Pendaftaran Online Telefon Pintar Rebat Rm200 akan bermula pada 1 Januari 2013 pada pukul 7:00pagi.

Bagaimana Cara Memohon Rebat Telefon Pintar Rm200 ?
Bagi memudahkan proses permohonan, borang pra-pendaftaran perlu diisi secara dalam talian di laman sesawang www.skmm.gov.my. Sekiranya tiada akses internet, pemohon boleh hadir ke Pusat Internet 1Malaysia yang berhampiran atau wakil-wakil penyedia perkhidmatan terlibat.

Syarat² layak memohon rebat rm200 boleh check dekat sini (link Jiwa Rosak)

* akan diupdate model telefon dari semasa ke semasa *

sumber : Jiwa Rosak


DICORET OLEH :

12 comments

December 31, 2012 at 10:50 PM

yeyayy xsabar nak apply hihi :P

December 31, 2012 at 11:41 PM

wahh untongg kan org gomen....
tumpang gembira je yang termampu...hukkhukhukhuk..

January 1, 2013 at 9:01 AM

hehehehe.. semoga mereka semua akan berbahgia.. :)

January 1, 2013 at 10:58 AM

nak applyyyyyyyyyyy :)

January 1, 2013 at 3:49 PM

jomm apply cepat mar ♥

January 1, 2013 at 3:50 PM

taknak apply ke? under 30 years boleh apply tu dehgan syarat gaji bawah rm3000 hihi

January 1, 2013 at 3:51 PM

insyallah semua bahagia ^^
hihi

January 1, 2013 at 3:51 PM

yeayy jomm kak nora!

January 1, 2013 at 9:08 PM

ah. sheila dah apply? sori lately jrg dtg blog sheila. pack sikit. hehe

January 1, 2013 at 11:28 PM

Its ok raziq. blom mohon lagi, hehehe try lah mohon k?

January 8, 2013 at 11:15 AM

SESIAPA DALAM LINKUNGAN UMUR YANG BOLEH POHON TU, INILAH PELUANGNYA..

January 8, 2013 at 11:21 AM

alhamdullilah, rezeki.. tapi nak daftar tu bermasalah sikit

Post a Comment