#WW | norsheilasalleh.blogspot.com

#WW

Assalamualaikum...




DICORET OLEH :


12 comments

December 26, 2012 at 2:01 PM

phewwitt...

nory ade twitter tapi tak reti gune...

hahaha

December 26, 2012 at 2:03 PM

alah, sama macam facebook je. jomm lah on twitter, sheila selalu tweet :) hehehe

December 26, 2012 at 2:47 PM

saya langsung tak reti nak pakai twitter ni..hehehe

December 26, 2012 at 2:53 PM

Alah boni, kalau tak belajar camne nak pandai. apa guna cikgu kat dunia kan? hihihi ;p

December 26, 2012 at 4:43 PM

Akk xde twitter...lgpun sapelah nk follow...kuang3.... :D

December 26, 2012 at 5:03 PM

Alah, nanti akak dah buat akaun mesti ada yang add punya. hehe.

December 26, 2012 at 5:06 PM

samalah .. yana ada twitter. tapi langsung xreti guna !! bila org follow .. yana follow back jerk. itu jerk yana tau ... hehehh

December 26, 2012 at 5:08 PM

haha comel je yana ni. hihi. sama je guna cam facebook. dulu pun sama tak reti, lama2 okey je. hihi :)

December 26, 2012 at 5:54 PM

wah...dah berjaya tukar ke dot my eh, hehe..congrat :)

December 26, 2012 at 6:12 PM

alhamdullilah awak, thanks for the tutorial! baru dapat 4 email tu tadi. hihi terus laju je buat. nasib baik takda error :)

December 26, 2012 at 6:54 PM

wah... dh ber[dot] my

December 28, 2012 at 9:52 AM

terima kasih Cik Syida. alhamdullilah :)

Post a Comment