CABUTAN BERTUAH MENGGAPAI GADGET IMPIAN | norsheilasalleh.blogspot.com

CABUTAN BERTUAH MENGGAPAI GADGET IMPIAN

Assalamualaikum...

Cikgu Naman ada buat satu cabutan bertuah menggapai gadget impian yang berkaitan dengan contest Denai Hati untuk Iphone 5 Gadget Impian. Ini contest ke-3 yang aku dah joined.

  1. Macam biasa, kena klik g+1 untuk Cikgu Naman
  2. Vote setiap hari di Denai Hati , caranya mudah je korang klik entri ini. So nak dapatkan supporter korang untuk klik juga cikgu naman ni bagi pihak aku. Pastu jangan lupa inform kat cikgu naman ye yang korang dah klik @ vote bagi pihak aku. hehehe. Jasamu dikenang...
  3. Buat satu entri tajuk bebas dan submit 

' Cabutan bertuah ini dianjurkan cikgunaman.com sempena contest iPhone 5 Gadget Impian ditaja oleh mrsfiza.comjurugambar perkahwinan , Photoshoot Murah dan Kedai Online Mrs Tuah''

Hadiahnya lumayan sangat! Semoga aku adalah salah seorang pemenang cabutan bertuah cikgu naman ni :)


DICORET OLEH :

12 comments

December 17, 2012 at 10:56 AM

Amin.... Good Luck :D

December 17, 2012 at 11:00 AM

Terima kasih kak :)

December 17, 2012 at 11:31 AM

gudluck yer,sheila =)

December 17, 2012 at 11:54 AM

thank you nory :)

December 19, 2012 at 12:29 AM

Terima kasih atas penyertaan

ada penambahan penaja dan hadiah, nanti tolong letak tambahan penaja ye

votelah cikgunaman.com setiap hari kerana kalau menang, insyaAllah ada lucky draw sekali lagi berbentuk cash. ;)

GOODLUCK!

December 19, 2012 at 9:38 AM

Sama2 cikgu naman, start sheila dah vote dekat Denai Hati sebanyak 3 kali termasuk hari ini 19/12/12. nanti sheila masukkan tambahan penaja, terima kasih :)

December 19, 2012 at 10:36 AM

salam kunjungan dari contest yang sama..gud luck juga.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-mencapai-gadjet-impian.html

December 19, 2012 at 10:39 AM

terima kasih mimie, good luck untuk awak juga ya :)

December 20, 2012 at 3:11 AM

terima kasih..goodluck to u..jangan lupa vote tiap² hari ;)

December 20, 2012 at 9:28 AM

thanks cikgu. insyallah tak lupa untuk vote :)

January 8, 2013 at 6:33 PM

Assalamualaikum..

Sedang habiskah melawat entri peserta..sorry lambat..goodluck ye!

Terima kasih sebab sertai cabutan bertuah saya

January 9, 2013 at 11:02 AM

Waalaikumussalam cikgu naman, sama2 kasih. thank you cikgu :)

Post a Comment