CUBAAN MENJADI VERSATILE KONONNYA *___* | norsheilasalleh.blogspot.com

CUBAAN MENJADI VERSATILE KONONNYA *___*

first trial !

second trial !

Semua orang dah reti buat doodle sendiri. Ada yang pakai photoscape,paint.NET, kalau yang hebat pakai photoshop. HAHA. Tapi aku trial buat doodle ni guna photoscape. Happy pulak lepas berjaya buat. Huwarghhh malu juga kalau pro-pro datang tengok sini. Boleh lari tak cukup tanah gamaknya. hihi. Kalau ada yang nak cuba buat cam aku, klik je sumber sini. Nanti jangan lupa share dengan aku kalau doodle korang dah menjadi ya!

DICORET OLEH :

22 comments

December 24, 2012 at 10:40 AM

1st doodle yana xrupa doodle pon ... kikiki

thnx dear msukkn yana dlm bloglist ^^

December 24, 2012 at 10:43 AM

ginilah rupa orang tak berseni tangannya yana. heheh u're most pleasure dear! hihi

December 24, 2012 at 10:55 AM

hahahaha sama la kite sheila.. mar pn adoiii out la buat doodle2 neh, yg kat header tu lah, tp hentam saja laa :D

December 24, 2012 at 11:02 AM

mar punya cantik kut! jeles sheila. hihi. oklah daripada tak pernah buatkan? hihii *malu

December 24, 2012 at 11:25 AM

Hihihi...ok la gtu... Practice make perfect :D

December 24, 2012 at 11:37 AM

hehehe kak Ratu Hatiku, sheila cuba2 je ni. hehehehe

December 24, 2012 at 12:20 PM

Jom BW --> http://www.nazlyizan.my/2012/12/senarai-bloglist-jom-bw.html

December 24, 2012 at 12:44 PM

ok yana, mostly ada juga blogger yang sheila kenal hehehehe. thanks inform ye :)

December 24, 2012 at 2:34 PM

Cubaan yang menarik..hahahah moga terus berjaya ye!

December 24, 2012 at 2:35 PM

Thank you akak Akmar! hehe. insyallah akan diteruskan percubaan ini, hihi :)

December 25, 2012 at 12:00 AM

hahahaha..cobaan yang menarik dan agak comel di situ..hahahaha.. saya pun tak reti nak buat macam tu..hehehe

December 25, 2012 at 3:10 AM

sheilaa :)
comeyyyy je, yang sarkastik tu pon very the menjadi.
kalau sheila nak tau, doodle untuk derma anak yatim tu first time jugak nadia buat, guna paint. burukkk. kuikuikui

December 25, 2012 at 1:42 PM

Tiada orang yang buat terus cantik. Practice make perfect. Yang penting ada kemahuan. Tahniah!

December 25, 2012 at 10:42 PM

yeke..saya biasa jugak dengan photoshop tapi xpernah try doodle ni..hehe

December 25, 2012 at 11:21 PM

wah tahniah, dah kira oklah ni

December 26, 2012 at 9:54 AM

hahaha malulah boni, ada pulak kata comel. macam takda rupa je saya tengok. miahahhahaa. awak try lah buat satu eh! hehe ;p

December 26, 2012 at 9:56 AM

nadia :))
cobaan kedua baru menjadi kan? ceeewahh bajet betul. ehh comellah yang nadia buat untuk derma anak yatim tu! seriously! hehe. samalah kita, first trial dengan paint :)

December 26, 2012 at 9:59 AM

Terima kasih ibu! alhamdullilah ada keinginan untuk cuba yang terbaik. hihi :)

December 26, 2012 at 10:00 AM

yeker cikgu Naman? best tak photoshop? hihi sheila mampu guna paint je. ahhahahaha

December 26, 2012 at 10:01 AM

terima kasih KA, alhamdullilah dikira ok. hehehe :)

January 3, 2013 at 2:36 PM

ok lah tu kak,,saye xpandai langsung tau,lagi malukkk=p

January 22, 2013 at 1:26 PM

hahaha peeja try lah sekali eh! pastu bagi akak tengok. biasalah ni peeja, first time buat kan. kekok habis! hihi

Post a Comment