BLOG REVIEW #7 | norsheilasalleh.blogspot.com

BLOG REVIEW #7

Assalamualaikum...

Sudahlah busy dengan kerja yang berlambak di office (al-maklumlah hari isnin kan), terasa kagum dan musykil juga boleh buat 3 review bertotal 9 blogger bertuah hari ini. Tak percaya? Put your trust on me! hehe. Disebabkan tak mahu blogger lain menyampah baca review secara berjemaah ni, aku buat auto publish  selang berjam-jam bagi menampakkan betapa aku rajinnya update blog. hahaha. Gila kejap! Review kali ni ada special sikit. Specialnya? Tengok bawah ye :-


Blog pertama : Etuza Warna Warna Kehidupan, mengisari tentang agama dan kehidupan. Blog ini menarik sebab pemiliknya lelaki. Kira ni first followers lelaki kat blog kita. Terima kasih daun keladi ye etuza. Suka dengan garapan perihal agama yang ditonjolkan diblog beliau. Banyak juga tentang kelebihan Sabah diberitahu melalui penulisan beliau. Love background !

Blog kedua : Nurfara Hani, blogger yang manis dan friendly. Tak lokek nak jenguk singgah blog kawan-kawan. Bangga juga dapat masuk bloglist beliau (kotak no 3). Ohh sempat kembang kempis hidung! Miahahaha. Ada banyak tips, tutorial blog dan lain-lain yang digarapkan dalam penulisan beliau. Tengok header, ada doodle muslimah. Comel gila! Wajib jenguk ye!

Blog ketiga : Nia bergelar alumni Uitm baru-baru ni. Seorang yang manis dan rajin follow segmen mahupun giveaway rakan-rakan blogger yang lain. Background blog beliau comel ada polkadot kecik. Header beliau tu, sweet je pandang. Tak pastilah ownernya dah berpunya ke belum. hehehe. Korang jangan lupa terjah ye!

DICORET OLEH : 

16 comments

December 3, 2012 at 10:35 PM

wah..tahniah kepada mereka yang direview tu..hehehe

December 3, 2012 at 11:01 PM

bestnyerrr...direview...

December 3, 2012 at 11:21 PM

salam kenal....

wah bestnya direview ..hehe..
tahniah juga kepada mereka yg direview ya:)

follow sini

December 4, 2012 at 10:16 AM

Tahniah buat Etuza, Hani & nia..
Rajinnya Sheila review blog.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/triple-s-review-ibu-berbicara-terima.html

December 4, 2012 at 10:17 AM

Fendy- mestilah. sekaligus up kan blog dimata blogger lain :)

December 4, 2012 at 10:18 AM

Ibu, thanks sebab buat penghargaan buat sheila. tak sangka pula. hehehe. sheila nak ucapkan terima kasih sebab sudi follow blog sheila :)

December 4, 2012 at 10:21 AM

Terima kasih Mama saly sudi jenguk dan follow sini. insyallah ada rezeki, sheila buat review di masa akan datang pula :)

December 4, 2012 at 10:22 AM

yeyeyeee, taniah buat mereka :)
hoho ^^

December 4, 2012 at 12:34 PM

tahniah mereka yang direview.. bila nk review yuyu pulak? hehehe

December 4, 2012 at 2:51 PM

terima kasih yuyu, insyallah kalau ada kelapangan lagi sheila buat review lain ye :)

December 4, 2012 at 9:17 PM

dah follow mereka semuaa hihi :)

December 5, 2012 at 11:11 AM

terima kasih Mar Haini sudi follow mereka :)

December 7, 2012 at 1:24 AM

eh2..tetibe terharu mlm2 ni..sorry sheila..nia baru je sempat nk bace2 coment semua ni..huhu.. xpenah2 tau org wat review blog nia ne..haha..

December 7, 2012 at 1:32 AM

btw..no 7 pon my fav no tau..ehehe

December 7, 2012 at 10:22 AM

lucky you dapat masuk review yang ke-7. hehehe

December 7, 2012 at 10:23 AM

its ok Nia, be happier! sheila mmg kasi suprised baik punya kat Nia dan kawan-kawan yang lain. terima kasih Nia sudi jenguk blog sheila :)

Post a Comment