SEGMEN : MY FAVORITE POST 2012 | norsheilasalleh.blogspot.com

SEGMEN : MY FAVORITE POST 2012

Assalamualaikum...

Jom join segmen unik daripada Anisa's Corner! Hanya memerlukan kita cari post terbaik di blog sendiri untuk tahun 2012 sahaja. Cari post yang menarik dan ceritakan serba sedikit kenapa pilih post tersebut. Korang boleh klik link bawah gambar ini ye. Sama-sama meriahkan segmen unik ini!



Post kegemaran aku adalah CONTOH FORMAT SURAT TUNJUK SEBAB LEWAT, merupakan post paling banyak viewer tahun ini. Sebenarnya post ini bukan milik aku 100% tapi aku share dekat blog supaya dapat kongsi dengan semua. Aku rasa post ni menarik, penuh dengan value tersendiri, walaupun tak dapat komen langsung. But still, buat aku tersenyum dan ketawa tanpa henti.


* baru sedar dah masuk hujung tahun, nak collect post terbanyak berbanding tahun sebelumnya ! hehe

DICORET OLEH : 

26 comments

December 3, 2012 at 6:09 PM

wah banyaknya view entry tu,hehhe papepon gudluck ye=)

December 3, 2012 at 6:28 PM

sheila pun tak bajet boleh sebanyak tu. TQ shahfeza :)

December 3, 2012 at 7:10 PM

hehehe...salam terjah.
jumpa blog ni dari blog Ordinary Girl. Sebab u comment tulisan blog dia kecil. And maaf, I rasa tulisan blog u pun kecik hihihi... xpe kan tegur?

December 3, 2012 at 8:29 PM

wahhhhh...banyak tu...terima kasih join segmen nisa yg simple ni...xpe2.. tak de komen...yg penting kita suka..

December 4, 2012 at 5:33 AM

bagus tue..kadang2 silent readers je sheila..org google..heheh

December 4, 2012 at 8:31 AM

Yeay!

December 4, 2012 at 9:52 AM

Terima kasih Hani atas teguran, blog ni mmg dalam pembaikpulih. hehehe. haritu dah tukar font, jadi balik kecik. hehehe. takpe nanti sy besarkan balik ye :)

December 4, 2012 at 10:03 AM

Sama2 kasih Nisa, yeahh yg penting kita suka :)

December 4, 2012 at 10:11 AM

betul tu kak Adyna. lagipun sheila baru je taruk comment box+followers. hampir 2 tahun sheila syok sndiri je berblogging ni. hihihi :)

December 4, 2012 at 10:12 AM

yeah :)

December 4, 2012 at 12:32 PM

woww.. banyak tu view.

December 4, 2012 at 2:52 PM

view tanpa tanpa. hahahhaa

December 4, 2012 at 6:59 PM

post bermaklumat, surely ramai view ! hehe rindu sheila ^_^ *tibe2 kaan* haha

December 4, 2012 at 8:33 PM

singgah dari segmen yang sama...

December 4, 2012 at 10:39 PM

salam..follow dn singgah sini dr segmen yg sama jgk..^^.. slm prkenalan.:)

December 5, 2012 at 12:35 AM

Mmg ramai suka cari format surat jenis ni, terutama budak2 sek..Hehe... Follow sini dr segmen yg sama :)

December 5, 2012 at 11:44 AM

terima kasih Mar Haini! hehehhee. rindu awak juga... *tiba tiba juga :p

December 5, 2012 at 11:49 AM

terima kasih fendy abu :)

December 5, 2012 at 11:51 AM

terima kasih nur khalilah :)

December 5, 2012 at 12:21 PM

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

December 5, 2012 at 12:56 PM

terima kasih jenguk sini Engku. yee, sheila pun rasa mesti budak2 sekolah yg rajin nak cari format surat . hehehhee

December 5, 2012 at 12:59 PM

terima kasih ayu.. nanti sheila singgah sana ye :)
adaa buat segmen ye. menarik ni!

December 13, 2012 at 1:13 PM

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 107.

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

December 13, 2012 at 1:20 PM

Waalaikumusalam awak. insyallah saya akan singgah sana ye. terima kasih sudi jenguk sini. salam perkenalan juga buat Fariz Reza :)

December 14, 2012 at 10:45 PM

datang melawat dari segmen yg sama.. ^_^
post yg menarik..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

December 17, 2012 at 10:08 AM

terima kasih Lokman. insyallah saya jenguk sana pula ye :)

Post a Comment