BLOG REVIEW #8 | norsheilasalleh.blogspot.com

BLOG REVIEW #8

Assalamualaikum...

Ini merupakan review terakhir untuk followers November. Terima kasih atas sokongan padu dan padat daripada kalian yang awesome! hehe. Tak sangka, sejak buat review ni makin ramai supporters datang sini. Ada yang sudi tinggalkan komen bernas, ada juga yang baik hati follow sini. Sheila nak ucapkan terima kasih tak terhingga kat korang semua ye. Sudah 3 tahun berblogging, tak sangka sekarang followers dah ada. Dulu tak rasa nak up pasal blogging secara syok sendiri. miahahhahaha. Nak bagitau, ada sesetengah followers November yang tak dapat direview sebab tak publish link dekat about me diorang. Dah macam cara dicuba, still gagal dapatkan link. Sorry. Kalau ada yang tertinggal, mohon beritahu.



Blog pertama : A to Z , blog unik sebab ada bubuh nama pakwe dekat header. Amboii sweet kau dik. Ah kak pun tak sweet macam kau. hehehe. Suka tengok adik Aimi pakai tudung bawal. Manis sekali. Blog dia berkisar tentang kehidupan dan lain-lain. Adore dengan keunikan header dia. Kerlasss sangat!

Blog kedua : Ada persamaan antara kami. Sukakan hijau! hahaha. Korang tengok lah header dia. Ada kartun CJ7. Style kan? Hana ni unik dan comel. Suka baca entri dia. Cuma nak komen sikit, hijau yang digunakan tu terlalu terang. Sakit sikit mata kita nak baca entri Hana. Minta hana edit sikit warna ye. Yang lain ok takyah usik. hehehe. Salam perkenalan Hana *___*

DICORET OLEH :

14 comments

December 4, 2012 at 7:02 PM

minat hijau jugaakk ^_^
yang atas selalu gak singgah, yg kedua baru nak pi ni, hehe

December 4, 2012 at 7:46 PM

akakkk! wahhh. terharuuu *lap hingus sikit* thanks akak :D loveyou ~

December 4, 2012 at 8:16 PM

ehh kak, terjah sini . insyaallah tersengih lepas bace :) haha

http://superman-z.blogspot.com/2012/12/blog-di-review-d.html

December 4, 2012 at 8:34 PM

wahhh rajin rajin rajin

December 4, 2012 at 8:41 PM

waaahh. kena review jgak.. hehe terima kasih

December 5, 2012 at 12:41 AM

hana.. si comel..hehehehe

December 5, 2012 at 10:35 AM

sheila pun baru skrg nak rajinkan diri jenguk kawan yg lain. hehehe :)

December 5, 2012 at 11:06 AM

my pleasure Aimi ! hehehe wahh leleh banyak ni hingus aimi. hahahahhaah. love you too!

December 5, 2012 at 11:07 AM

terima kasih Aimi, memang tersengih lebar ni! miahahhahahaha :)

December 5, 2012 at 11:07 AM

Aida - terlebih rajin ni :)

December 5, 2012 at 11:09 AM

sama-sama kasih Hnahdy! :)

December 5, 2012 at 11:10 AM

yaaa hana si comel :)

December 5, 2012 at 3:40 PM

wah sheila. selamat mereview lagi. hehe

December 5, 2012 at 4:57 PM

review terakhir lah ni raziq. hehehe mekasih :)

Post a Comment