DUA KEGEMBIRAAN (^_^) | norsheilasalleh.blogspot.com

DUA KEGEMBIRAAN (^_^)


Assalamualaikum...

conversation via twitter

TWITTER! Pasal kau sajalah yang boleh menghubungkan aku dengan bestie semua. hihi. Aku tengah countdown ni tapi bukan pasal nak masuk tahun 2013, one of my bestie nak balik Malaysia. She's from Singapore ONLY! Miahahaha. Cannot tahan rasa rindu dengan kelima-lima gadis sunti ni. huewhuew! But still, tak tahu bila ntah si gadis tu nak balik. Macam suprise sangat dah ni. hehe. 

I hope they can lepak at my house. Since married, tak ramai my friends yang dah datang melawat kat rumah because of diorang berkemungkinan akan sesat sekiranya mahu datang ke rumah aku. hihi. Al maklumlah kawasan rumah adalah perkampungan. Aku sampai sekarang still tak boleh nak hafal alamat rumah. Berguna sungguh noted kat phone yang mampu mengatasi masalah pelupa macam aku ni.

Satu lagi kegembiraan adalah aku berjaya mempunyai domain sendiri. hihi. Alhamdullilah, berjaya juga buat dengan menggunakan tuto daripada orga, thank you orga!

DICORET OLEH :

8 comments

December 28, 2012 at 11:01 AM

Bestnya... kalau dpt lepak ngan kwn2 kan...Akk pun dah lama x berpeluang lepak mcmtu mcm zaman muda2 dulu...rindu pulak saat itu :D

December 28, 2012 at 1:08 PM

sheila pun rindu kawan2. lama tak jumpa diorang. hihi. silalah ajak kawan2 lepak ye kak :)

December 28, 2012 at 1:54 PM

nory lepas kawen, sorang pon kawan2 tak dtg rumah...huhuh...sbb nory mmg jenis tak ramai kawan pon...kawan ngan abi je lah...hehehehe...

December 28, 2012 at 1:59 PM

waaaa dasyat! hihi. sheila cuma ada 5 bestfriends. yang ni kawan sampai bila-bila insyallah. hihi. seronoklah kawan dengan suami je. hihihihi :)

December 28, 2012 at 6:13 PM

Dah berubah wajah rupanya blog Sheila. Terasa macam dah lama tak singgah sini.
Ibupun tak ramai kawan rapat, hanya beberapa orang je. Serik apabila kepercayaan dikhianati.
Tak tau Seila orang Kluang. Sehari sebelum balik ke sini ibu ke Kluang ziarah mak saudara suami.

December 31, 2012 at 2:32 PM

Hee, lama sangat kot tak jenguk sini. hihi. Ohh ada alkisah disebalik sebuah persahabatan ye. takpe ibu, redhakan saja. insyallah semua akan pulih seperti sediakala. Aah, suami sheila orang Kluang. Sheila orang Batu Pahat :)

December 31, 2012 at 5:35 PM

sheila ! tau x dua kegembiraan tu kan maksud nm mar.. hihi..
anyway mmg best kan kalo dpt lepak dgn kwn2 ! <3 my fren till jannah :)
kem slm BFF sheila oke. hee :D

December 31, 2012 at 5:53 PM

yeker? insyallah sheila kirimkan salam nanti dekat diorang okey. hihi. ohhh sedapnya maksud nama Mar :)

Post a Comment