Custom Made Fridge Magnet | norsheilasalleh.blogspot.com

Custom Made Fridge Magnet

Assalamualaikum...

Tak disangka, ada promosi custom fridge magnet daripada seorang blogger Gallery Anna-Fauzie. Aku beli saiz cinonet je, 4 keping bersaiz 5 x 7cm. Postage RM6 la, standard price. Tempah lebih daripada 20 keping, boleh dapat harga lagi murah tau...

10 x 7 cm = 2 keping RM10
tempah lebih 14 dapat lagi diskaun ya ~

5 x 7 cm = 4 keping RM10
tempah lebih 20 dapat lagi diskaun ye ~

Try la email kak Jueliyanna terus di loveannajueanna@gmail.com atau 019-2880276

p/s : dulu pernah tempah dengan Photo Delivery Enterprise kat link ini, tapi gambar dah takboleh tengok pasal aku deleted semua pics kat google. muahahaa. Nak buat sendiri fm pun boleh, cuba klik DIY : fridge magnet ;p

38 comments

February 26, 2014 at 8:59 AM

cutenya

February 26, 2014 at 9:28 AM

Murah tu.

February 26, 2014 at 10:14 AM

wah memang cantik.. fridge magnet rupa sendiri..unik :P

February 26, 2014 at 10:14 AM

cantik somei gitu!
anis nak wat jugak.. tapi nak tunggu junior sekali.. hehehe

February 26, 2014 at 10:42 AM

Macam best je! Comel lah kak..

February 26, 2014 at 10:48 AM

eh eh mcm blog kita la..hihihi...
kalau rajin, memang boleh DIY je fridge magnet ni.
boleh ikut size yang kita sendiri nak ;)

February 26, 2014 at 11:20 AM

untuk org yg gilakan fridge magnet ni memang sesuai. untuk macam kite ni, kureng sikit lah. hehe bukan apa, letak kat peti sejuk tu habis dibuat main budak2 je lebih. hehe :D

February 26, 2014 at 12:25 PM

ida selalu buat ngan kak jue nii. heehhehee

February 26, 2014 at 1:06 PM

bestnyer ! nk gak ler,..kalau harap buat sendiri, mmg tak ler ! hehe

February 26, 2014 at 1:09 PM

cantiknya...

February 26, 2014 at 2:04 PM

Murah jugak yer sheila.. akak pernah dapat 1 masa menang ga jaa kecik..mmg comei jer tgk fm yg ada gambar sendiri..hehehe

February 26, 2014 at 2:34 PM

Wau cantik jgk buat gambar sendiri.. murah dah tu..

February 26, 2014 at 3:15 PM

fridge magnet?? baru buat ritu, kat photobook, agk mahal la dia charge...

February 26, 2014 at 3:17 PM

cantik.. fifi teringin nak buat.. tapi nak cari magnet tu tak tau kat mane..

February 26, 2014 at 3:19 PM

terima kasih sheila atas info..

February 26, 2014 at 4:03 PM

ni tampal kat peti ais ke?

shiela ada kencing manis erk? dkna punya result semalam normal..alhamdulilah

February 26, 2014 at 5:00 PM

ni salah satu hobi kak ana sheila kumpul fridge magnet, dah penuh abang kata ni kena beli petiais baru dah ni..hehe

February 26, 2014 at 5:03 PM

Teiringin nak buat sendri..nanti nak trylah..amna tau boleh jadikan door gift untuk birthday anak pulak..hehee

February 26, 2014 at 5:11 PM

wah..macam menarik jer nih..hehe..boleh letak gambar sendiri...

Regards,
-Strider-

February 26, 2014 at 8:06 PM

wah menariknya.. nanti kalau nk boleh tempah atau buat sendiri kan sheila

February 26, 2014 at 9:35 PM

wh...cantik...nnt kalau dah ada umah sendiri boleh la buat family phote pelekat kat peti ais..;-)

February 27, 2014 at 3:04 AM

Cantik. Seronokkan kumpul fridge magnet. Dapat kita tengok gambar tiap-tiap hari masa nak ambil makanan dalam fridge. Saya pun suka sangat kumpul fridge magnet kalau jalan-jalan.

February 27, 2014 at 1:51 PM

eh ehhh macam besttt je.. macam nakkk je

February 27, 2014 at 3:10 PM

wah...murah tu...

salam my dear, tengs drop by my blog n following mine, saya follow sini balik ye..
nice blog!!

February 27, 2014 at 5:25 PM

waaaa...menarik ni......

February 27, 2014 at 9:17 PM

murah kan?..eca dpt free ari tu join GA beliau...nak tempah la macam ne :D

February 27, 2014 at 9:58 PM

Cantik !

February 28, 2014 at 8:50 AM

assalammualaikum dear.. zara dtg bawa hadiah kecik.. jom lawat zara kejap.. ^^

Jumaat terakhir ntuk bulan February.. free topup rm5 for today.. congrats ! ^^

http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/2014/02/tahniah.html

February 28, 2014 at 2:17 PM

comel je...boleh try jugak ni

February 28, 2014 at 11:29 PM

comel lah hihii, tapi kalau saya lah yang tempah kofom hilang hihi

March 1, 2014 at 8:37 PM

tengah cari doorgift ni lahai..hehe

March 3, 2014 at 6:24 PM

fiza pun tgh mencari ni..nak try tgk² lah dulu..menarik buat fm ni :)

March 5, 2014 at 10:31 AM

Wahwahh.. bole buat doorgift jg kn fm ni.

March 5, 2014 at 3:14 PM

ada sorang kawan zura jadikan custom made FM ni sbg doorgift masa majlis openhouse dia aritu.. unik betul...

July 15, 2014 at 11:57 AM

Berminat nak tempah fridge magnet
Boleh direct contact saya 0162562570

Saiz 7x8cm RM2.50/pcs
30pcs only RM2.00/pcs
100pcs only RM1.80/pcs
500pcs only RM1.70/pcs
1000pcs only RM1.50/pcs
2k ke atas RM1.1.40/pcs

Saiz 4r RM7.00
Saiz 5r RM10.00

Postage minimum RM6

FB n Instagram : Faseha Maya


September 13, 2014 at 12:37 AM

Salam Perkenalan.
Life is beautiful.. Don't waste it.

October 4, 2014 at 6:49 AM

Wow..murah lah,sis.
Tgh survey jugak ni :)

Anonymous
June 8, 2015 at 2:24 PM

Hi, saya ada jual magnet sheet saiz 30cm x 25 cm, besar sikit dari saiz a4, tebal 0.5mm.
Harga RM5 sehelai tak termasuk postage.

Boleh e-mail njbuttonbadge@hotmail.my atau PM di FB www.facebook.com/njbuttonbadge.njbb untuk membeli.

Post a Comment