QQ Baby Shop - Factory Clearance | norsheilasalleh.blogspot.com

QQ Baby Shop - Factory Clearance

Assalamualaikum...

Begitulah adat bila mengandung, general blog sudah berputar 360 darjah kepada blog keibuan. Mohon sesiapa yang menyampah, pangkah X awal-awal. Setiap apa yang aku coretkan di blog, adalah untuk tatapan dan catatan diri sendiri. In shaa Allah, jadikan kenangan untuk masa hadapan. 

Right away masuk 6 months, hari-hari cari website jual barang baby yang super murah. Naik juling la mencari, ada yang mahal sangat aku pangkah siap-siap. Betul-betul fikir nak murah je, sebab nak jimat seboleh-bolehnya. Muahahaa. Kedekut betul umi awak ni sayang. hahaha. 

QQ Baby Shop ada buat banyak sales murah-murah tak kira walk in store atau via online. Korang cepat-cepat grab mana yang berkenan. Aku terkenan sangat dengan ni :-


murah tak? 


Boleh buat tambah stok untuk saiz 3 bulan ke atas. Lama aku usha-usha gambar kat website ni. Fuhhh boleh habis fulus kalau tak menahan diri T______T



Nak datang ke kedai terus? Boleh takda masalah. Aku bagi details kat bawah ni :-

Alamat : No. 25-27, Jalan 10/23A, 
Medan Makmur, Off Jalan Usahawan,
Setapak, 53200 Kuala Lumpur.
operasi : Open daily (10.30pagi - 07.30petang)
tel : 03-41416018 (office), 016-6701877 (hp), 03-41420603 (retail outlet)
email : cs@qqbabyshop.com, store_hq@qqbabystore.com
websitehttp://www.qqbabyshop.com/
" Anda juga boleh singgah di Kedai Bayi Online The Baby Store Malaysia juga. Di sana ada pelbagai kelengkapan ibu dan bayi "

48 comments

February 7, 2014 at 2:48 PM

murahnya...kalau akak pun nak grab jugak..

February 7, 2014 at 2:58 PM

sangat murah dan sgt2 berbaloi.....

February 7, 2014 at 2:58 PM

alaaa benci.. saje menguji kesabaran duitku ini, hahaha~

February 7, 2014 at 3:05 PM

Assalamualaikum.. banyaknya barang baby.. cantik2.. nak jugak.. hehe

February 7, 2014 at 3:19 PM

mmg murah2lah, comel & cantik2 pulak tu...

February 7, 2014 at 3:26 PM

Hari tu dah g..tp yg cantik2 bnyk dah xde dah..huhu....

February 7, 2014 at 3:37 PM

Murahnyaaaa. Geram menengok. Hehe

February 7, 2014 at 3:39 PM

wah sheila...teruja pulak zaza tgk :) murah btl..

February 7, 2014 at 3:46 PM

suka baca cite kat sini.. comel je baju2 baby.. mestila eksited kan sbb nak dpt baby.. entry pun sume pasal baby.. doakan fiza ikut jejak langkah sheila.. nak baby jugak.. >_<

February 7, 2014 at 4:33 PM

banyak barang baby boleh beli tu......

February 7, 2014 at 4:44 PM

xsilap za dorg ni xwat on9 utk yg sale..

February 7, 2014 at 4:56 PM

Geram tgok sleepsuit... murah giler harga sleepsuit die!! Tq sheila sbb bg link :) hehe

February 7, 2014 at 4:58 PM

wahhh murahnya.. boleh sebar-sebarkan nie ^_^

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

February 7, 2014 at 5:07 PM

Salam Sheila. tq sudi singgah blog Kak Alycia. comey2 nya baju baby kat sini ;)

February 7, 2014 at 5:12 PM

wahhh...suke2 bertambah2 la ramabang mata nanti..hehehe..time ksh ek utk perkongsian ne..In Sha Allah ad msa nt boleh singgah2.. =)

February 7, 2014 at 5:18 PM

alololo..comelnye jumper tu. wajib masuk online shop saya ni. tq for sharing ye shila..

February 7, 2014 at 5:24 PM

assalamualaikum ummi to be.. fifi sangat jelous.. tak aci sangat.. tau sebab ape? sebab baru shopping kat sane 2 mggu lepas.. takde pon sales ni.. :( 2mggu lps fifi cume beli cloth diapers je dri QQ.. borong dekat 40 pcs terus.. jadi ade harapan kot nak shopping baju.. hihi..

February 7, 2014 at 5:44 PM

ni rasa nak pregnant lagi..hehehe

February 7, 2014 at 6:02 PM

selamat membuat persiapan shiela.. mmg rambang mata nk pilih baju baby..sebab semua cantik belaka

February 7, 2014 at 6:10 PM

baru nak terjah kedai die sheila. skali kat kl pulak..
terjah website je laaa ni

February 7, 2014 at 6:36 PM

Kalau macam ni punya harga,memang wajib serbu dan borong sakan jawabnya kan..

February 7, 2014 at 7:11 PM

wah banyak nye pilihan, comel,cantik, murah benooo...terase cam nak preggy lagi je :)

February 7, 2014 at 7:14 PM

Murah2 semua.slm kenal dan follow sini.

February 7, 2014 at 7:26 PM

yeayyyyy jom shopping ehehe

February 7, 2014 at 8:19 PM

dh 6 bulan usia baby.. xlama je lg nk tgk dunia. shopping sakan tu. murah2 plak

February 7, 2014 at 9:43 PM

salam sheila, seperti diminta.. akak hari tu bersalin normal dan tak ambik skim FPP. akak masuk wad bersalin macam biasa. bayaran rasanya tak sampai rm10 (maafle, harga sebenar tak tau..sbb suami yg bayar..hehe)..lgpun akak kerja gov. kalau ambil FPP sah kena bayar Rm3000 depo..

February 7, 2014 at 11:54 PM

Wahhhh..murahnya....xtau baby apa lg........klu x lg best nk shopping...

February 7, 2014 at 11:54 PM

ayu penah beli selimut baby dan kasi hadiah kat kawan . beli kat qq gak. barang dia mmg super murah

February 8, 2014 at 7:48 AM

kena stbay duit banyak 2 nih..haha

February 8, 2014 at 10:23 AM

memang murah.. booties rm2.. rompers rm5 .. sangattt ... tapi jauh kot kl :P

selamat bershopping yer :)

February 8, 2014 at 12:28 PM

Wahh memang murah-murah kan..tapi jauh sangat butiknyaa..online je lah..hehee

February 8, 2014 at 2:39 PM

amboii.. murahnyeee

February 8, 2014 at 7:13 PM

salam singgah.mesti bersemangat sbb nak sambut org baru..tapi mmg murah sgt2 tu dik...

February 9, 2014 at 1:53 AM

MEMANG MURAH LER..

February 9, 2014 at 2:01 AM

Murah sangat! Baby rompers tu selalunya RM10 kan. Memang kene borong banyak time sale, baru untung kemudian hari :)

February 9, 2014 at 10:12 AM

Wahhhh...byknya...comel2 lg tuu

February 9, 2014 at 2:12 PM

ada tgk kt fb.. mmg murah ! tp tak leh beli baju lg sbb br borong sakan dkt GM klang..hehe

February 9, 2014 at 3:55 PM

barang2 baby dkna dah beli semua.. cuma barang2 ibunya dalam berpantang jer tak beli lagi..hehehe

February 9, 2014 at 4:53 PM

murah la sis..klo dekat ni nak gak sambar sehelai 2 kasi kat anak buah

February 10, 2014 at 11:06 AM

Memang murah kat QQ ni... rambang mata dibuatnya... rasa cam byk je nak dibeli...

February 10, 2014 at 11:09 AM

murahnya! nak terjah juga lah.. thanks for sharing... :)

February 10, 2014 at 3:45 PM

wah..ini betul2 jualan murah nie...sape yang ade baby rugi kalau tak rebut peluang nie...

Regards,
-Strider-

February 10, 2014 at 8:57 PM

memang berbaloi dgn rege. clearance sale habisss

February 12, 2014 at 4:50 PM

mommy to be dan ada anak kecil mesti berminat ni, dulu akak pun excited kedai-kedai cam ni

February 13, 2014 at 8:02 AM

Mmg murah kan sheila.. btl la konsep sheila.. baj baby beli jer yg murah2 sebab nnti pakai sekejap jer.. akak dulu ter-membazir beli yg mahal2.. last2 kejap jer boleh pakai..

February 18, 2014 at 11:59 AM

: Sheila dah pergi ke kat outlet QQ nie... aien pun mcm berkenan sgt nak gi.. masuk dalam wishlist shopping... hehehe..!

May 14, 2014 at 11:33 AM

waa..byk murah2..terima kasih bg th ya dear

August 14, 2014 at 3:52 PM

wah, murahnya... saya pun beli yg murah2 gak tambah sikit2 je sebab recycle baju2 yg lama2 hihii

Post a Comment