Saya Nak Rasa Steamboat M2Cafe | norsheilasalleh.blogspot.com

Saya Nak Rasa Steamboat M2Cafe

Assalamualaikum...

Semua sihat ke? Hari ni nak share sikit pasal satu tempat steamboat yang aku teringin sangat nak rasa iaitu M2Cafe! Dulu pernah melepas peluang nak merasa makan free dengan Blooggers Dot Com sebab awal trimester disarankan tak berjalan jauh T____T so kali ni diharap tak melepas lagi peluang ni. hiewhiew...

Latar Belakang M2 Cafe and Catering

Ini gambar M2Cafe, simple tapi sungguh menarik hati dengan adanya lambang Allah (SWT) dan Muhammad SAW di signboard mereka. Lambang Islam yang sangat unik. Rasanya belum pernah lagi aku nampak kedai/restoran/cafe guna di signboard mereka. Sejuk hati tengok. Lagi buat tertarik hati nak rasai pengalaman ke sini sendiri. hihi.


Kalau tengok tak terliur, tak teruja. Tak tahulah nak kata apa. Muahahaa. Deko dan susunannya memang menarik dan nampak bersih serta kemas. Mix steamboat dia, perghhh buat kita ni kecur air liur. Tambahan ada kambing golek. Fuhh. Lemah semangat. Bawa daku pergi ~~~


Kalau rasa tak tertahan nafsu makan, singgah terus cafe mereka yang terletak di Setapak ya... Doakan aku dapat turut serta bersama 30 blogger lain pada 21 Februari 2013 2014 ya. Terima kasih banyak sudi baca entri sampai habis, sayang korang (",)

"Kepuasan Anda, Keutamaan Kami" 
operasi : 7am - 12am
no tel : 017-211 2500
alamat : A-01-06, Star Parc Point, Jalan Taman Ibu Kota, Off Jalan Genting Klang, 53300 Kuala Lumpur

34 comments

February 14, 2014 at 10:59 AM

wow

February 14, 2014 at 11:10 AM

gud luck..
ada rezeki dpt ler merasa nnti..
jgn lupa reciew lak nnti.
hehe

February 14, 2014 at 11:14 AM

insyallah..sentiasa jaga diri ye sheila..rezeki anak tu nak rasa makan steambot..

February 14, 2014 at 11:24 AM

Assalamualaikum. Pelbagai pilihan makanan steamboat ada. Tempat makan pn nmpak menarik..

February 14, 2014 at 11:33 AM

Tu dia. Macam² pilihan. Tempat pon nampak kemas & bersih.

Nak ke mana tu ngan bloggers ☺☺

February 14, 2014 at 11:58 AM

ala jauh la..akak selalu pegi makan steamboat kat johnny's restaurant je. x pernah lagi makan steamboat kat tempat lain..sesekali nak jugak apa bezanya rasa yg lain2 tu

February 14, 2014 at 12:05 PM

memang sedap sheila..berbaloi dan puas

February 14, 2014 at 12:05 PM

fuhhh.. makann terhidang tu.. menggoda perut zara pulakk ! huhu.. mgidam ye mom to be ni.. hehehe.. pegi jan xpegi !

February 14, 2014 at 12:08 PM

yeah..pcl baca entri sampai habis untung2 boleh kenyang tgk gambar hidangan di sana.. moga capai hajatmu @sheila bersama bloggers.

February 14, 2014 at 12:48 PM

wah mcm menarik je ni!

February 14, 2014 at 12:56 PM

Assalamaualaikum sheila...mcm best je tempat nih...

February 14, 2014 at 1:07 PM

2013?
hehe.. ayu pun hari rabu ritu makan steamboat larkin. tp bukan yg cm ni lah. jenis lain..amik-amik dan kira harga ikut cucuk. :)

February 14, 2014 at 1:18 PM

amboih.. mengidam dah ni sheila.. hu3.. sedap2 semua dalam gambo tu..

February 14, 2014 at 1:24 PM

bestnyaaaa ada kambing golekkkk

February 14, 2014 at 1:39 PM

salam. waahhh macam sedap ja makanan kat situ ..

February 14, 2014 at 1:42 PM

assalamualaikum awak.. wahhhh nape kat kl bkn kat jb.. huhu

February 14, 2014 at 2:53 PM

berapa rm / kepala ni. lahaaiii jauhnya.. klu dekat nak je ke sana

++ share je entri tu, mama lynn pun copy dr fb

February 14, 2014 at 3:11 PM

assalamualaikum sheila dap...dap...nyer nak makn juga...:)

February 14, 2014 at 3:25 PM

sedapnya makan kat sini. Boleh cuba juga nanti.

February 14, 2014 at 3:27 PM

Jom ramai-ramai kita pergi makan steamboat m2cafe.

February 14, 2014 at 4:17 PM

macam menarik jer tempat nie...and kedai pun nampak bersih jer...

Regards,
-Strider-

February 14, 2014 at 4:52 PM

wah.. sedapnya steamboat.. tak pernah lagi ke sana, kena cuba juga ni..

February 14, 2014 at 7:28 PM

Fullamakk.. tak tertahan tengok.. sungguh menyelerakan. Semoga Sheila berjaya & bertuah.. aamiin.. all the best!!

February 14, 2014 at 7:29 PM

macam sedap je makanan kat cafe tu

February 15, 2014 at 1:28 AM

Ya Allah, macam sedap je tengok. Aaaaaaa, mana nak cari dekat Canada ni?

February 15, 2014 at 11:21 AM

Suka deko kedai dia, putih bersih :D
Amboi jauh betul tempatnya u_u

February 15, 2014 at 5:50 PM

wah sedap ni..memang fav fiza steamboat..tapi jauh la pulak..kalau ke klang nak singgah gak lah

February 15, 2014 at 10:15 PM

wah wah sodap nih. hihi. tapi saya suka dekorasi kedai dia. lawaa . sedap je mata memandang. hihi

February 16, 2014 at 4:06 PM

wahhh sedapnya sheila.. makanan dan kedai nampak meriah je..hehe

February 16, 2014 at 10:59 PM

sheila..good luck..semalam lalu depan m2 cafe ni

February 17, 2014 at 3:11 PM

Wahh kedai ni nampak menarik dan kemas je..tapi..macam jauh sangat lah pulak..pergi Seoul Garden pon best kalau makanan cenggini..hehee

February 18, 2014 at 12:17 PM

Tempat dia nampak menarik la sheila.. tapi mcm biasa jauh sangat nak p try pn..huhuhu

February 18, 2014 at 12:30 PM

Cantik n enarik tmpt dia.Kalau lah melaka ada tmpt2 mkn yg best.huhu .nak ke kl jauh la rasanya wlupon 2jam je hehe

February 24, 2014 at 4:25 PM

menarik.. :)

Post a Comment