Takoyaki Versi Pasar Malam | norsheilasalleh.blogspot.com

Takoyaki Versi Pasar Malam

Assalamualaikum...

Ini pelik, aku ternampak orang jual kat pasar malam Sungai Buloh hari selasa lepas. Aku macam nak rasa sangat, aku pun belilah. Sekali rasa, mengundang rasa mual. Aku makan 3 ketul je, yang lebih buang. Suami tak reti makan. Erhhhh T___________T

sheila shahfiekry
takoyaki cheese + chicken rm5

Beza benar dengan aku google ni. Siap kengkawan dengan instagram pelik dengan rupa takoyaki aku beli tu. muahahhaaa. Aku ingatkan aku tersalah nama ke hape, sekali google. Memang sebijik la. Cuma takoyaki aku tu macam buruk bebenor ek? hiewhiew. So far, tekak takleh terima. Pasni takyah bazir duit nak beli ni lagi. huhu ;p

credit pic : link

37 comments

February 15, 2014 at 1:24 PM

Aww really? Takoyaki used to be so delicious, but there is one time I went to Giant Supermarket and there is a takoyaki stall, but orang yg buat tu Bangla, so dia main letak-letak je, rupa buruk xde selera nak makan haha.. I like the one in Jusco, and I think they put cheese in your takoyaki thats why muak kot. Takoyaki don't use cheese on it lol

February 15, 2014 at 1:38 PM

a'aaa.. nampak pelik jer..

February 15, 2014 at 1:42 PM

kesian sheila,kadang2 kita ni tertipu juga kan kalau kali pertama nak rasa sesuatu tu,mungkin tak kena dengan selera..apa2pun jaga kesihatan kay...

February 15, 2014 at 1:44 PM

Assalamualaikum Sheila, saya tak pernah makan takoyaki ni tapi pernah tengok kat mall ada.. oh shiela ada instagram yek :)

February 15, 2014 at 1:46 PM

Sedappppp ;D

February 15, 2014 at 2:19 PM

salam sheila... kalau tgk pic nampak sedap yg kedua tu namoak sedap kan :) tp tgk yg ptama..chese kan tu..mmg xmakan la hehehehe

February 15, 2014 at 2:39 PM

I penah rasa masa kat KL ritu my fren beli, masalahnya time tu perut i dah kenyang giler so takleh nak nikmati sangat benda takoyaki ni, tapi sedap jugak la rasanya walau dalam kekenyangan. JJ habis dua ketoi.

February 15, 2014 at 3:15 PM

sedapnya..iman lalu je kedai tako tapi xterliur plak.bila tgk cheese akk meleleh mcm sedap je

February 15, 2014 at 3:17 PM

Tumpang lalu..

February 15, 2014 at 3:32 PM

Tak pernah mkn,so x tau rasanya mcm ne.dah sheila kata mual trus tak nk rasa lah,hehee

February 15, 2014 at 4:19 PM

macam sedap je.hehehe

February 15, 2014 at 4:33 PM

hehe luculah.. hmm nk buat mcm mn takde rzki time tu

February 15, 2014 at 4:43 PM

akak tak pernah lagi mencuba makan takoyaki.. nampak sedap gambar yang kedua tu sheila..

February 15, 2014 at 5:22 PM

Assalamualaikum . aah berbeza rasanya hmm . kita peminat takoyaki . . sedap . tapi tu hari beli kat pasar . . buwekkkk . . ! tak sedap . muak rasanya . .

February 15, 2014 at 5:23 PM

paling sedap ketam . tapi tu lah berbeza rasa . . yang kat pasar malam . mungkin ada sesetengah yang buat sedap . and ada yang tak .

February 15, 2014 at 5:46 PM

memang totally berbeza tako ni..fiza selalu beli kat jusco..rupa dia macam yg gamba google ni..sedap!

February 15, 2014 at 7:00 PM

terliur melihatnya...hihihi

February 15, 2014 at 8:36 PM

Takoyaki selalunya sedap. Tapi fiqa pernah beli kt um rasanya worst sgt! Makan sikit terus xnak sebab rasa hanyir huhu

February 15, 2014 at 9:21 PM

jauh sgt beza ni..huhu

February 15, 2014 at 10:09 PM

woaaaa, nih my peberet nih. hihi jepun punya makanan kan. hihi sedap sgt

February 16, 2014 at 12:43 AM

takoyaki ni bebola sotong ke?

February 16, 2014 at 1:31 AM

sedapnya

saya ingin minta bantuan anda mohon share entri ni di shares facebook dan shares Google +, terima kasih.

http://www.iuzira.com/2014/02/yeos-pilihanku.html

February 16, 2014 at 5:18 AM

Belum pernah cuba lagi. Nanti balek rumah, mesti nak cuba tako. Oke, masuk dalam food list :D

February 16, 2014 at 11:04 AM

hihi, indah khabar dari cerita, ;-)

pasal pelikat pants tu boleh jer dear, nanti apa2 rojer ok..;-)

February 16, 2014 at 3:48 PM

tak pernah makan lg sheila.. takut nk beli kalau jual kt pasar malam.. huuhu

February 17, 2014 at 11:22 AM

takoyaki sedap, tp yg sheila punye mmg pelik.. psr mlm dekat dengan Hong leong bank tu ker..

February 17, 2014 at 2:18 PM

lain sangat ni bentuknye. rase tak tau la.. terbeliak mate fifi mase mule2 tengok..

February 17, 2014 at 3:09 PM

Pernah makan kat Kajang..shopping Mall ape tah nama dia..tapi memang sedap n rasa yummy sungguh...yang ni nampak pon macma tak sedap kan,,

February 17, 2014 at 3:23 PM

saya pernah try sekali tako nie kat ada satu shopping complex..not bad gak laa rasanya..hehehe

Regards,
-Strider-

February 17, 2014 at 3:35 PM

kite pernah makan takoyaki ni sekali dua je. rasanya sedap, tapi nak makan selalu tidaklah rasanya. heheee

February 17, 2014 at 3:56 PM

sedapnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

February 18, 2014 at 8:49 AM

takoyaki dekat midvalley best....

February 18, 2014 at 12:08 PM

Pic yg akan memang nampak tak menyelerakan langsung la sheila.. tp pic yg bawah tue nampak sedap..

February 18, 2014 at 12:28 PM

heheheh sya selalu mkn kt jusconye.Sedapp.jgn beli lg lah sheila.Hhuhuhu mmg nampak xsedap pon :)

February 24, 2014 at 4:19 PM

erk.. xlalu nengoknya sheila..mcm pelik je..

February 26, 2014 at 10:33 AM

Takoyaki tu sedappp... tapi kalau tengok yang Sheila beli kat pasar malam tu, cam pelik je... ^__^

PS: Lama k nrl x jenguk sini...

March 1, 2014 at 8:50 PM

takoyaki memang sedap...lagi2 udang

Post a Comment