Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3) | norsheilasalleh.blogspot.com

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

p/s : sheila rasa Sally pergi bercuti ke Ho Chi Minh (",)

21 comments

February 14, 2014 at 9:04 AM

good luck

February 14, 2014 at 9:09 AM

2 hari sahaja

February 14, 2014 at 9:32 AM

Gud luck

February 14, 2014 at 9:52 AM

gud luck...kalau menang rezeki baby orang kate...

February 14, 2014 at 9:53 AM

Gud luck eh sheila ...

February 14, 2014 at 10:01 AM

Good luck, dari GA yg sama :)

http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

February 14, 2014 at 11:34 AM

Good luck.

February 14, 2014 at 12:59 PM

good luck sheila

February 14, 2014 at 1:19 PM

wah.. best ni.. rasa nak joinn

February 14, 2014 at 4:19 PM

Good Luck and all the best sheila...

Regards,
-Strider-

February 14, 2014 at 4:22 PM

wah2 gi nk gi holiday ke mana tu..

February 14, 2014 at 8:27 PM

Gud luck juga ye.=)

February 15, 2014 at 9:52 AM

DAH JOIN JUGAK.. :)

February 15, 2014 at 5:52 PM

good luck sheila :)

February 15, 2014 at 10:19 PM

gudluck kak shiela. nak gih join lah juga. eh 2 hari je alaa xmenyempat lah pulak

February 17, 2014 at 3:12 PM

Wahh..good luck dear..untungnya dapat key chain dari overseas..heheee

February 18, 2014 at 12:24 PM

Gud luck sheila..=D

February 19, 2014 at 3:36 PM

datang dari segmen sama sheila.
http://www.kisahsidairy.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
good luck and happy blogging ye..

February 19, 2014 at 3:41 PM

Semoga berjaya =)

Jom meriahkan GA 1 ANIVERSARY SEMEK dan MAMAT.

February 20, 2014 at 9:34 AM

zara pon join jg.. hoho ..all the best dan selamat bsegmen ! ^^

February 27, 2014 at 4:15 PM

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Post a Comment