Cenderahati Laby Rinth | norsheilasalleh.blogspot.com

Cenderahati Laby Rinth

Assalamualaikum...

Terima kasih banyak dekat adik Zafirah Zarrae dan Laby Rinth, cenderahati yang sangat comel untuk baby kita. hehee. Dapat sapu tangan, topi dan stokin comel. Melting kita tengok tau. Tak sangka sangat, dapat banyak. Tanjat gigirl tau ;p

sheila shahfiekry

Siap bereben bagai, sweet betul. Macam tahu-tahu je akak tak beli lagi topi baby. Terima kasih banyak ya dik! Semoga dipermudahkan survey kalian tu. Klik gambar dibawah ya, kalau korang nak bantu adik Zafirah kita ni... Just mention "Im a pregnant mommy" kat fb Laby Rinth ya. Rasanya dia still mencari orang (",)

31 comments

March 11, 2014 at 8:37 AM

best nya!!! brg baby memang cute sgt... alhamdulillah rezeki...

March 11, 2014 at 8:46 AM

Assalamualaikum....comel2 cenderahati tu...

March 11, 2014 at 8:48 AM

dah siap semua brg2 shiela?
boleh dah pack2 tu..

March 11, 2014 at 9:02 AM

bestnya

March 11, 2014 at 9:50 AM

baru lepas buat ape y awak bagitao kat atas tu..harap2 ade rezeki utk baby..hehe..

March 11, 2014 at 10:54 AM

comelnya sheila..

March 11, 2014 at 11:16 AM

sweet hadiahnya =)

March 11, 2014 at 11:21 AM

comel...huhu..awak x accept request friend kita kat fb pun...sedey....*_*...heeeeee...

March 11, 2014 at 11:25 AM

cantik...byk pulak tue..

March 11, 2014 at 11:58 AM

bestnyer dapat hadiah..tak sabar lak nk preggy lagi, bestnyer ! hehe

March 11, 2014 at 12:00 PM

weee. dah boleh berjimat sikit kan. dah dapat hadiah ni. hehee

March 11, 2014 at 12:41 PM

alhamdulilah tahniah ^_^

March 11, 2014 at 12:56 PM

wahhh..peluanggg..tapi comel barang nyeeee :)

March 11, 2014 at 1:39 PM

comelnyaaa :) hehehesuke barg2 bby

March 11, 2014 at 2:21 PM

Assalam, Sheila...

Comey betul cenderahati tu...cute... ^__^

March 11, 2014 at 2:43 PM

wahhh...congratulation sheila..comel brang2 tu...

Regards,
-Strider-

March 11, 2014 at 3:20 PM

Tahniah! sheila...comel2nyer gift tu...nanti Bunda nak terjah Laby Rinth..

March 11, 2014 at 3:40 PM

wahhh...congrats dear...comel!

March 11, 2014 at 5:04 PM

Wahh bestnyaa..cantik-cantik semuanya..tahniah Sheila..emsti tak sabar nak pakaikan kat Baby kan..

March 11, 2014 at 5:10 PM

tahniah kak sheila. hehe comel lah warna biru tu hehe

March 11, 2014 at 8:09 PM

Tenkiu for the info shila.. nory dh submit dh...insyaAllah dpt lah nnt..heeer

March 11, 2014 at 10:22 PM

Comelnya. Tahniah kak :)

March 12, 2014 at 9:23 AM

Cutenya.. geram tgk baju2 baby kan...=D

March 12, 2014 at 12:28 PM

comel..congrats sheila :)

March 12, 2014 at 12:56 PM

barang baby memang comel-comel.. eh nape biru?? baby bor kah? teka teka teka..

March 12, 2014 at 4:02 PM

tahniah sheila..rezeki baby.... kalau fiza preggy nak jugak.. hehe...

March 12, 2014 at 7:54 PM

kak sheila kite baru prasan enty ni. weee terharuuuuu :D thanx ya 4 the review ramai jugak yg pm kite. Tak sabar nak tgk baby kak sheila hihihi

March 13, 2014 at 8:57 PM

tahniah2.. rezeki baby ni

March 13, 2014 at 9:31 PM

Alhamdulillah.. Rezeki baby...

March 14, 2014 at 1:30 PM

Dah buat hari tu..tapi tak dapat hadiah lagi :(

March 16, 2014 at 2:03 PM

holoh comey sungguh pakaian baby tu semua..siap ada patung kt topi...

Post a Comment