My Nuffnang | norsheilasalleh.blogspot.com

My Nuffnang

Assalamualaikum...

A billions thanks to my sis, Blogger Kak Mimie yang sudi bantu betulkan iklan nuffnang diblog dan sekaligus mengembirakan hatiku. hehehee. FYI, sejak aku berblogging tahun 2010 aku tak pernah dapat side income daripada blog. Selama ni, aku memang ada akaun nuffnang tapi tak reti nak buh iklan dekat blog. hahaaa. 

Pastu aku merajuk sendiri dengan nuffnang *takda motif*, aku masuk KOMLI. Susah gak guna Komli ni. Lagi-lagi haritu ada 3 bulan aku tak updated blog. So merundum jatuh trafik, earning pun susah nak naik lepas tu.

sheila shahfiekry
semalam, 11/03/14

sheila shahfiekry

sheila shahfiekry

sheila shahfiekry

Dengan ini, aku berharap korang semua sudi-sudi lah menabung sini. hiewhiew. Boleh ke cakap gini? Gasaklah. And aku akan rajin-rajinkan diri menabung dekat blog korang gak, in shaa Allah.

Nak baca lebih lanjut tentang Nuffnang? Klik link bawah ni ya. Aku pun tertarik dengan penulisan Yumida ni :-
Tips tingkatkan earning cpuv nuffnang
Tips dapatkan cpuv dari nuffnang
Maksud CPUV dalam nuffnang
Kelebihan letak iklan nuffnang diblog
Nak jana income melalui blog jom daftar
Kepentingan unique visitor (uv)
Maksud unique visitors dan pageviews

66 comments

March 12, 2014 at 7:37 AM

salam rabu sheila.alhamdulillah....Nuffnang dah ada,,

March 12, 2014 at 7:50 AM

MONING
OK JOM MENABUNG :)

March 12, 2014 at 8:16 AM

Saya pulak rasa nak buang je..sebokk..hehe

March 12, 2014 at 8:50 AM

Hahaha. Welcome to Nuffnang Sheila. Tetibeee. :D

March 12, 2014 at 8:51 AM

assalamualaikum .... meriah hari nie dgn iklan nuffnang ... hehehe dh menabong kat sini ^^

March 12, 2014 at 9:10 AM

Selamat menabung..☺☺

March 12, 2014 at 9:10 AM

Churpchurp

March 12, 2014 at 9:20 AM

Semoga lepas nie bertambah tabung sheila.. meh akak isi tabung utk baby k.. =D

March 12, 2014 at 9:25 AM

kena rajin dan rajin utk beranakkan amaun kt nuffnang tu..hehe salam kenal

March 12, 2014 at 9:35 AM

xpe..kite mula2 dulu pun payah gak nak dapatkan earning...lame2 baru dpt... tu pun sikit2 je

March 12, 2014 at 9:36 AM

datang menabung

March 12, 2014 at 10:31 AM

so far setia pada nuffnang.. tapi takde la masyuk sangat..trafik pun suam suam lagi.. hehe

March 12, 2014 at 10:32 AM

kalau salah letak mmg ssh nk sangkut earning. moga lps ni sheila dpt earn banyak2

March 12, 2014 at 11:00 AM

datang isi tabung...jgn merajuk2 lagi dgn nuff hehe..

March 12, 2014 at 11:00 AM

heheheh...rugi ler camni, 2010 smpi sekarang dh 4 tahun, silap² income nuffnang beriban dah... :)

March 12, 2014 at 11:01 AM

akak pun klik-klik tabung sheila juga.. semoga terus bertambah tabung itu.. :D

March 12, 2014 at 11:20 AM

Oh nanti kak klik klik k, sheila pun tolong klik iklan kat blog kak heeee

March 12, 2014 at 11:36 AM

lepas ni, boleh la main klik2 nuff ngan kak sheila.. :)

March 12, 2014 at 11:41 AM

dah klik2 untuk sheila.. heee

March 12, 2014 at 12:01 PM

selamat ber'nuffnang' lepas ni Sheila. Moga murah rezeki..aminn

March 12, 2014 at 12:12 PM

ajar kite pulak pasnie :)

March 12, 2014 at 12:27 PM

salam sheila.. tq jugak singgah blog akk yer ;)

March 12, 2014 at 12:43 PM

kite punya NN xgerak dari bulan 11 tahun lepas SS.. ade jugk edit seminggu sekali.. tapi tetap xde iklan.. bad bad bad.. majuk ngan NN

March 12, 2014 at 12:57 PM

All the best Sheila.. menabung di sini juga.. :D

March 12, 2014 at 1:03 PM

Singgah bersedekah... Semoga sentiasa sihat ya!

March 12, 2014 at 1:09 PM

okeylah..okeylah...
kita sumbang la sikit kat bby dalm perut tuh..
hihi..

March 12, 2014 at 1:36 PM

Balas kunjungan + klik nuff...
Nice sharing juga pasal Mr.Nuff ney...

March 12, 2014 at 1:46 PM

memberi sokongan akak..
saya mnabung inti dan colgate.. he..he

March 12, 2014 at 3:11 PM

sokong menyokong dalam usaha meningkatkan pendapatan tambahan.. :) mama klik di sini..

March 12, 2014 at 3:16 PM

SAYA DAH LAMA JUGAK DENGAN NUFFNANG, TAPI TAK KAYA2.. HEHEHE

March 12, 2014 at 3:28 PM

masih merangkak-rangkak juga ni..thanks for the info and sharing.

salam kenal..tq follow kami:)

March 12, 2014 at 4:00 PM

kembali ke nuff yer.. Fiza akan menabung buat sheila.. in syaa Allah...

March 12, 2014 at 4:02 PM

sedihh...xreti nak tgk..TQ dear sharing link tu..bole tgk utk blajar sket2 nnt..

March 12, 2014 at 4:11 PM

wahh boleh tahan ^_^ teruskan bersama nuff

March 12, 2014 at 4:18 PM

salam perkenalan shila..fa letak tapi tak pandai sgt.. nnt boleh godek2 sini :)

March 12, 2014 at 5:33 PM

Salam menabung kat sini. :)

March 12, 2014 at 5:43 PM

semoga bertambah2 lgi rezeki kt sini ;)

March 12, 2014 at 6:29 PM

Tqsm tlg tmbah tabungan akak. Yg kelakarnya akak tepek ni dh brapa thn tapi xambil peduli langsung. Pasni kena rajin jenguk.

March 12, 2014 at 6:44 PM

Wahhh canteknyee tamplete baru . huhu. ingatkan apa je tadi kak sheilaa. hahahaa rupa nya ini. heeee. nnti kalau saya nampak iklan baru, i klik lah yerr kak sheilaa :)

March 12, 2014 at 7:16 PM

Assalamualaikum sheila..Alhamdulillah dah ok...sheila esok akak sambung letak iklan kat header ngn bwh entry ye...lpas tuh status sheila still non-glitterati so pyh nk dpt vpuv nti...nti akak try anta tiket kt nuffnang tny knp status sheila non-glitterati...

March 12, 2014 at 8:25 PM

blogwking mlm..
unversti of London :P

March 12, 2014 at 9:22 PM

Menabung amalan yg mulia...hehe

March 12, 2014 at 9:24 PM

Alhamdulillah.. Lepas ni mesti laju jer earning naik.. Dah tabung2 sini.. Heheh.. =D

March 12, 2014 at 10:03 PM

insha allah boleh buat menabung utk baby nanti sheila ;)

March 12, 2014 at 11:25 PM

kita menabung untuk shiela...

March 13, 2014 at 1:05 AM

Assalamualaikum kak Sheila :)

Hehe baby sihat ? :D
Ok lepasni saya datang selalu untuk klik nuffnang akak bila dia muncul k :)

March 13, 2014 at 2:00 AM

Lepas ni mesti earning akak naik cepat sebab blog akak ni banyak pembaca :)

*suka tengok background baru*

March 13, 2014 at 9:13 AM

Assalam, Sheila...
Patutla k nrl tgk komli dah xde, masuk nuffnang balik... hehe...

Don't worry, dik... K nrl menabung sini jugak... ^__^

March 13, 2014 at 10:19 AM

kena rajin update survey shiela untuk dapatkan BE seeloknya pagi isnin update survey :)

March 13, 2014 at 12:09 PM

xde rezeki nak dapat earning dr blog lagi... ++ tak tau sgt .. hehe

March 13, 2014 at 6:07 PM

nuffnang akak dh boleh cash out,ciput jee...hihi.nak tggu byk sikit baru nak cash out.tu hasil berblog sikit punya lama..haha...tapi xpe,rezeki gak kan...sape nak bagi..

March 13, 2014 at 7:41 PM

Assalamualaikum Sheila..kak mie dh tgk blog sheila memg de iklan appear...tp iklan churp2 la

March 13, 2014 at 8:55 PM

selalunya yumida la selalu bg tips2 nuff. nina tukar link blog jd PG rank tu merudum sikit la.

March 13, 2014 at 9:30 PM

Jom sama2 menabung...

March 14, 2014 at 9:36 AM

Ok.. Done menabung gak... hikhikhik... same laa.. tak pndai nak bernuffnang sgt... tepek nuffnang pun sekadar nak baca trafik blog...

March 14, 2014 at 9:42 AM

in sha Allah ada masa pasti menabung di sini..all the best sheila

March 14, 2014 at 11:19 AM

Cian dia...sekarang dah ok kan? Moga banyak yg masyuk lepas nih..akak pun dah menabung gak..haha

March 14, 2014 at 11:29 AM

Nanti banyak la tu..menabung kan malan mulia..hahahahaha..

March 14, 2014 at 11:31 AM

bab menabung no hal punya..
shark bleh tolong..
sama2 bantu katakan..
klik churp churp yg ado :)

March 14, 2014 at 3:51 PM

done click2 di sini. hehehe

March 14, 2014 at 4:15 PM

of cozlah menabung untuk kamu juga..

March 16, 2014 at 2:11 AM

wah naik traffic die..sheila pun rjin blogwalking org kan..

March 16, 2014 at 1:57 PM

tengkiyu sheila sbb lalu dtg klik2 tabung nuffnang zura... zura dh balas dh klik2 tabung sheila pulak...

March 18, 2014 at 11:22 PM

Assalamualaikum mok su . . kat blog mok su ni kan . mak ndak dapat banyak info memacam . . dulu pixajoy . tapi pixajoy kita dah tak tahu nak buat cemana . . kita abaikan . hum . . ni nuffnang pulak .. so mak ndak nak mencuba . . :D mana tau boleh gun atuk beli barang BABY . *haaa caps lock gitu :D

March 24, 2014 at 5:18 PM

ida dtg kelikkkkk nuffy sheilaaa hehehhe

April 15, 2014 at 12:44 PM

arrini bos xde..nk study blk pasal nuffy ni..nk klik sume link yg seila bg tu..sgt2 berguna..huwaaa..sedihh..skang ni br ade bape sen je..

Post a Comment