Opening Sale - Set Berpantang | norsheilasalleh.blogspot.com

Opening Sale - Set Berpantang

Assalamualaikum...
Mommy semua, kot lah ada yang masih mencari set berpantang. Meh datang sini, opening sale yang akan berlangsung selama 10 hari. Ada banyak vendor yang awesome seperti Tanamera, Spa & Ma Maternity Set, Tru Bellai, Embun, Nona Roguy, Sarjayu, Bornda, Tropika, Swaddle Pod by Gugu. 
Jangan lepaskan peluang ya, in shaa Allah aku akan kesana. Nanti aku update gambar dan apa lagi yang meriah dan menarik kat sana ya. hehehe
Info : 
21 - 31 March 2014
10 am - 9.30pm
S1-9B Giant (Hulu Kelang),
Lot 13793 & 13796, Jalan Changkat Permata,
Taman Permata, 53300 Kuala Lumpur

p/s : dekat dengan rumah papa kita la ~~~

53 comments

March 14, 2014 at 7:36 AM

salam sheila..dh xlarat nk berjalan.. huhuhu

March 14, 2014 at 7:52 AM

wow

March 14, 2014 at 7:53 AM

salam pagi sheila...boleh la shiela pi survey kan..

March 14, 2014 at 8:02 AM

alaaa...kat kl..malasnye meredah jem..jalan pun xtau kat mne

March 14, 2014 at 9:27 AM

Banyaknya! mesti harga pun dapat diskaun kan.

March 14, 2014 at 9:41 AM

boleh inform adik ni...hhee ...dah tengok dah inti college

March 14, 2014 at 9:43 AM

nice sharing..sheila mesti teruja nak pegi kan

March 14, 2014 at 10:11 AM

mommy to be and mommy² pakat serbu semua :)

March 14, 2014 at 10:11 AM

salam jumaat.. sheila pergi nanti ya? klik-klik tabung sheila.. :D

March 14, 2014 at 10:18 AM

wah... mama dulu set pantang guna shaklee je sheila.. hihi

p/s: blog sudah nampak beza dear..

March 14, 2014 at 10:20 AM

khas untuk ibu berpantang je ke, kalau yg selepas berpantang ni voley tak, heheheheh

March 14, 2014 at 11:14 AM

kite dh lama habis pantang..hehehe..folo ye

March 14, 2014 at 11:18 AM

selamat bersopping~

March 14, 2014 at 11:21 AM

Assalamualaikum Sheila...hah ape lg sheilaa cepat serbu...

March 14, 2014 at 11:25 AM

Hehe..saya pun nak kena cari gak menda ni..hehe..tak lama lagi isteri da nak bersalin..hehe

March 14, 2014 at 11:29 AM

waa..
ini mesti harga terbaek punya nie..
shopping time ler mummy2 semua nnti.

March 14, 2014 at 11:41 AM

nory tak beli lagi set berpantang...
mcm best je kalau terjah situ...hrp2 sempat lah..hehehe

March 14, 2014 at 11:53 AM

ye la..akak dah tgk blog sheila..masih ada garis bawah link kan?

March 14, 2014 at 12:00 PM

cuba kod ini pulak sis

a:hover {
text-decoration:none;
}

March 14, 2014 at 12:10 PM

selamat bershopping seheila...

March 14, 2014 at 12:19 PM

AWAK DAH BOLEH PERGI LE.. SEDIAKAN ONGKOSNYA SAJA.. YANG LAINNYA PASTI LANCAR.. :)

March 14, 2014 at 12:30 PM

laaa...kat Giant je pun..dekat sangat..hihihi

March 14, 2014 at 12:39 PM

X pergi la,sebab belum nak berpantang,hehee.

March 14, 2014 at 1:06 PM

Mesti murah nih. Selamat memilih ☺☺

March 14, 2014 at 1:28 PM

Nak beli..tapi mcm awal sangat x 4 bulan dh beli? Hehe

March 14, 2014 at 1:40 PM

ohh bagus ni.. nak cari minyak kelapa dara tropika!

March 14, 2014 at 1:58 PM

Nnti update la entry yer..CN lmbt lg nk preggy

March 14, 2014 at 2:20 PM

Berbaloi untuk mom to be..mesti harga murah-murah..Sheila pergi tau jangan tak pergi..hehee

March 14, 2014 at 3:24 PM

baiklah..akan disebarkan kepada rakan2 yang lain...

Regards,
-Strider-

March 14, 2014 at 3:31 PM

wahhh..seronoknya sheila nak cari set berpantang..yg penting, jgn miss set berpantang shaklee tau. hehehe

(ttg soalan esp aritu..sgt sgt digalakkan ambil sewaktu mengandung..nak cerita kt sini mmg panjang lebar. meh whatsapp or pm fb akak)

March 14, 2014 at 4:03 PM

Ni dah masanya tuk Sheila carik set berpantang... Opening sale ni mesti harga berbaloi2 kan... ^__^

March 14, 2014 at 4:07 PM

wahhh..rajinnye adik akk ni update, :) akk klik2 juga ye.. :)

March 14, 2014 at 4:10 PM

bagus ni , kalau ada gini mesti ada set jaga dalaman dan luaran kan. kasi montok ada tak? hahahaha...

March 14, 2014 at 4:27 PM

jemput turut serta memeriahkan GA dan segmen di blog mama lynn ye. http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/

March 14, 2014 at 5:29 PM

Akak ingat nak bayar klik.
Tapi nuffnang semua tak timbul iklan hihi

March 14, 2014 at 5:54 PM

wah bus tu...snng dah xpyh p cari sana sini kan...

March 14, 2014 at 5:55 PM

alaa dah abes pantang plak :p

March 14, 2014 at 5:58 PM

jalan jalan kat sini kak sheilaa. klik nuffnang churpchurp. hee :)

March 14, 2014 at 9:35 PM

bagus kak shila memudahkan ibu2 nak bsalin..sdiakan duit sahaja smua bleh jalan.. :P

inti & line

March 14, 2014 at 9:46 PM

Ni mesti lagi seronok n murah2.. Untung la sape yg x beli lg set berpantang tu....

March 14, 2014 at 10:26 PM

wahh sonokla mommy to be nak membeli ye hehe

March 14, 2014 at 10:30 PM

Selamat bershopping kak!

March 15, 2014 at 12:04 AM

shila pon jual ke? pakai shaklee je.. akak dlu anak sulung semangat sungguh, so beli amway,tp anak kena kuning lama .. dekat 2 bln.., sudahnya main tempek2 je..yg lain smua tak pakai.. anak ke dua, lahir awal plak.. so lg la, akak beli NR.. pon xboleh gak amek.. sapu2 je.. dari situ la kak kenal shaklee..hihi..

boleh tgk sini psal bpantang.. :)

http://ourlovebonding.blogspot.com/search/label/BERPANTANG

March 15, 2014 at 7:57 AM

skrg ni byk pilihan kan shiela..akak dulu makan set mustika ratu dan sendayu tinggi. Dalam pantang ank pertama akak cuba xbrpntang sgt bab2 mknan ni..mana yg serasi dgn badan, akak mkn sbb mama akak ajarkn mcm tu..Alhamdulillah kita cpt pulih....

March 16, 2014 at 2:09 AM

syoknyer bli brg ibu ngandung dn bby..

March 16, 2014 at 10:57 AM

best la kalau dapat pergi.sobs.nanti update apa yang dibeli kat sana.

March 16, 2014 at 1:54 PM

terbau-bau pulak aroma jamu selepas bersalin kt hidung nih.. hihihhih...

March 16, 2014 at 5:08 PM

nice sharing.. info tuk ibu2 yg masih cari2 mana nak beli set berpantang.

March 16, 2014 at 5:08 PM

nice sharing.. info tuk ibu2 yg masih cari2 mana nak beli set berpantang.

March 16, 2014 at 5:08 PM

nice sharing.. info tuk ibu2 yg masih cari2 mana nak beli set berpantang.

March 17, 2014 at 9:49 AM

Assalamualaikum...hehe..sejak nak jadi mama ni..asyik shopping je...hehe..sama la mcm wife dlu..pantang ada sale..hehe..~sambil klik tabung~

March 17, 2014 at 10:05 AM

menarik ni !

March 18, 2014 at 10:07 AM

tq sis ur info..inshaallah kalo kesempatan leh singgah sana

Post a Comment