MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway ! | norsheilasalleh.blogspot.com

MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway !

Assalamualaikum...
Mari support satu mini giveaway daripada rakan blogger Siti Zara Nurhaidah. Beliau sudah berkahwin ya, jangan ada yang terniat nak ngorat. Tengok tajuk entri pun dah tahu beliau berstatus "puan" kan ;p
Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)
Ucapan sheila buat zara dan suami :-
" Alhamdullilah, sudah masuk 2 tahun pernikahan kalian. Sheila doakan semoga kalian berterusan bahagia hingga ke Jannah, menjadi suami isteri yang soleh & solehah, dikurniakan zuriat comel-comel penyeri rumahtangga dan rasailah manisnya rumahtangga dengan penuh barakah dariNYA. In shaa Allah, akan sampai rezeki baby yang comel dengan berkat kesabaran kalian atas dugaanNYA. Usaha tangga kejayaan. Baby MH sheila tak sabar nak ada geng..hihi "
p/s : done follow semua peraturan mini giveway, heee (",)

35 comments

March 29, 2014 at 12:48 AM

Good luck ya Sheila dan moga sihat dan ceria selalu.

March 29, 2014 at 1:08 AM

Good luck sheila :)

March 29, 2014 at 7:40 AM

good luck sheila

March 29, 2014 at 8:13 AM

salam pagi sheila...good luck ye...

March 29, 2014 at 8:29 AM

InsyaAllah kalau ada kesempatan leh join..

March 29, 2014 at 10:06 AM

Selamat bersegmen Sheila..semoga rezeki menyebelahi..Sweet je tgk pasangan ni..semoga bahagia hingga ke Jannah..

March 29, 2014 at 10:39 AM

Good luck kak Shiela :)

March 29, 2014 at 1:45 PM

moga tuah menyebelahi dirimu. ececehh. :D

March 29, 2014 at 3:56 PM

good luck ye..

March 29, 2014 at 4:43 PM

semoga berjaya dik...
baru sempat nak singgah blog dik nie...
salam sabtu dik :)

March 29, 2014 at 4:48 PM

Good luck Shiela...Isi dua tabung Shiela...

March 29, 2014 at 6:04 PM

Assalamualaikum sheila..good luck dik

March 29, 2014 at 7:04 PM

Salam. Good luck Sheila (^^,)

*Klik tabung colgate~

March 29, 2014 at 10:49 PM

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang by random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

March 30, 2014 at 12:40 AM

good luck..
menabung colgate, fiesta dan inti sini.. :)

March 30, 2014 at 1:57 PM

Selamat ber GA..sheila...mudahan berjaya ye...

March 30, 2014 at 4:01 PM

sha pun join jg ni..heheh..gud luck

March 30, 2014 at 4:04 PM

selamat bersegmen ... tgk DiGi kat sini .

March 30, 2014 at 7:22 PM

All the best kak :)

March 30, 2014 at 10:11 PM

good luck sis..

March 30, 2014 at 10:11 PM

isi tabung dg =)

March 31, 2014 at 3:48 AM

All the best ^^
Ade rezeki, insyaAllah boleh menang :)

March 31, 2014 at 9:07 AM

Semoga berjaya dan tercapai matlamat

March 31, 2014 at 10:19 AM

hyee.. singgah dari GA yg same.. gud luck ! :) jemput singgah.. :)
http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

March 31, 2014 at 11:15 AM

all the best dik

March 31, 2014 at 12:07 PM

good luck sheila. ok menabung churp churp sekali ye..

March 31, 2014 at 1:58 PM

good luck :)

March 31, 2014 at 3:15 PM

Sally singgah blogwalking! Best of luck ye ^___^
Salam perkenalan daripada Sally ya!

March 31, 2014 at 3:29 PM

all the best.. :)

April 1, 2014 at 11:41 AM

gd luck yer dear

April 2, 2014 at 2:07 PM

singgah dr segmen yg sama.. gd luck sheila...

April 6, 2014 at 1:11 PM

cantik2 la gmbr org ngn hubby dia..

good luck sheila yerk..

April 8, 2014 at 4:37 PM

assalammualaikum.. Zara dtg bw peserta. terima kasih meriahkn mini ga ptama kami dan terima kasih atas tadahan doa.. amin ya rabbal amin =') terharuuu.. all the best

semoga rumah tgga yg kita bina smua nya bkekalan hgga ke jannah.. amin =)

April 9, 2014 at 2:45 PM

Salam bw datang dari segmen yg sama...lya singgah cne http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

April 18, 2014 at 10:37 AM

ASSALAMUALAIKUM...
Ukwah Fillah.. Saya dari GA yg sama :D
http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
Bw here ...

Post a Comment