Tukar Template Denim | norsheilasalleh.blogspot.com

Tukar Template Denim

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
12 Mac 2014 : Tiba-tiba tergerak hati nak tukar template blog. Sebenarnya, template denim ni kita dah pernah pakai sebelum ni. Kita suka sangat, so kita pakai balik. Ubah sana-sini sikit je... Okey tak korang? Tangan kita tak kreatif pun. Harap-harap pengunjung blog suka dengan perubahan ni...Komen lah sikit, korang suka ke tidak? Terima kasih
Tapi tak puas hati sebab bloglist hilang terus. Jenuh nak masukkan balik, bila save tetap tak keluar kat blog. Why? Blogspot ada problem ke???

34 comments

March 17, 2014 at 8:51 AM

salam sheila...so far ok je nie..akak guna simple template...

March 17, 2014 at 9:12 AM

CUTE

March 17, 2014 at 9:24 AM

ok sgt.. sbb wiget dh ada seblah kanan, senang nk klik ^^ .. psl bloglist tue yana tak arif.. sorry..

March 17, 2014 at 10:01 AM

akak suka template ni shela.. yang penting tampilannya menarik dan loadingnya ringan.. klik2 semua 3 tabung sheila.. :D

March 17, 2014 at 10:04 AM

ok je,... KA suka simple & nice

March 17, 2014 at 10:24 AM

ok akak saya suka..
saya bg 4 bintang... :P
mnabung inti n line

March 17, 2014 at 10:26 AM

ok je... tak sakit mata...hahaa

March 17, 2014 at 10:58 AM

memang bloglist tengah bermasalah sikit kak sheilaa. sbb tu xrefresh kan lagi bloglist saya kat blog lagi satu takut hilang menjunam. hee

March 17, 2014 at 11:04 AM

Simple na Sheila.

March 17, 2014 at 11:15 AM

ok jek...patut pun tgok bloglist preggy mommy dah xde..biase kite blogwalking guna bloglist awak je..huhu...saya pun try masukkn bloglist pun x kuar dalam blog...xtau kenapa...

March 17, 2014 at 11:20 AM

nampak sederhana dan simple je. just nice sheila :)

March 17, 2014 at 11:50 AM

cute...xpa bloglist bleh buat dalam page.

March 17, 2014 at 11:55 AM

comel...kite pun baru tukar template baru juga...hehehe...

March 17, 2014 at 12:50 PM

Comel je. lya dah lama tak godek2 template bagai ni..
bosan plk dok tgk blog tak berubah dok cenggitu bape thn dah..
hehe

March 17, 2014 at 2:08 PM

Menarik.. nampak feminin.. all the best Sheila.. :)

March 17, 2014 at 3:05 PM

sheila punye template ni buat zura teringatkan baju kurung kain cotton.. hihihhih

March 17, 2014 at 3:13 PM

bab nak tukar template la akak malas sikit sbb byk nak kena adjust...huhu.. btw, cantik template sheila nie.. :)

March 17, 2014 at 3:26 PM

okay! cepat loading lak tu..

March 17, 2014 at 3:41 PM

Assalamualaikum Sheila....Template nih ok je..Nampak cool..Blogspot memg problem la Sheila...Alhamdulillah cpc Sheila dah ada income..Sama sama kita tlg kwn kwn jana income..hehehe

March 17, 2014 at 4:44 PM

cantik tasha suka cmi.

March 17, 2014 at 9:49 PM

nice one.. bru pasan

March 17, 2014 at 10:13 PM

Saya suka yang simple macam ni dan paling suka bila kak Shiela tukar widget ke kanan sebab saya tak biasa dengan widget kiri.

March 17, 2014 at 10:41 PM

akak pun suka bab godek2 theme blog ni, cantik blog sheila, kemas je ;)

March 17, 2014 at 11:09 PM

ok shiela..simple and cepat..cuma saiz template agak kecil..

March 17, 2014 at 11:10 PM

Isi 2 tabung Shiela...

March 18, 2014 at 9:32 AM

Dalam banyak2 blog k nrl masuk, blog sheila paling simple & kemas... ^__^

March 18, 2014 at 9:50 AM

bloglist sheila tak okay lg ey..yg Fiza tahu blogspot cm prob kat bloglist header.. dia tak nak keluar..

March 18, 2014 at 1:30 PM

blogspot mmg prob.. :(

March 18, 2014 at 6:39 PM

blog sheila memang kemas..i loike

March 18, 2014 at 10:55 PM

CANTIK ..SEJUK JER MATA MEMANDANG ..
KAK LYA SUKA GAK CAMNI TP TAK DER MASA LG NAK GODEK2 CODE huhuhu..

March 19, 2014 at 10:39 AM

Dah ramai juga tengok complaint pasal ni.
Mungkin memang btol google tgh problem kan..
Insyaallah..nanti okay la tu.

Yana klik INTI ke-2 dulu~

March 19, 2014 at 11:15 AM

nmpk kemas je.. :)

March 20, 2014 at 10:24 PM

Ok jer. Very nice.

March 22, 2014 at 9:04 AM

ea.. ye ke ?? Zara xpakar pasal template ni.. better rujuk pda yg pro ni.

Post a Comment